تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: بهترین بازی های 2014 از نگاه سایت ها و نشریات معتبر

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

PC Gamer امسال نسبت به سال های قبل تغییراتی رو داشته، دیگه خبری از تقسیم بندی بر اساس ژانر نیست. اما بریم سراغ بخش هایی که در نظر گرفته شده:

Best Singleplayer: Coming soon
    Spirit of the PC: Coming soon
    Commendation for Design: Coming soon
    Best Multiplayer: Coming soon
    Most Original: Coming soon
    Cultural Phenomenon: Coming soon

که بخش های جالبی هستن، به شخصه منتظرم ببینم کدوم عنوان جایزه Spirit of the PC رو می بره.

ادیتورهایی که در رای گیری شرکت کردن:

اما در یک سورپرایز اساسی، قبل از همه جوایز بالا و عناوین برتر هر ادیتور که در روزهای آینده اعلام میشه، ساعتی پیش از برنده GotY رونمایی شد:

محتوای مخفی: PC Gamer GotY 2014 

Alien Isolation

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب گیم اسپات هم گوتی رو انتخاب کرد که بازم عجیب!

محتوای مخفی: بازی سال 
    Middle-earth: Shadow of Mordor

البته بازی بزرگی بودش
    ولی دیگه حداقلش منتقد اون رو کوین نمی ذاشتن که بهش 8 بده!
    تا حالا سابقه نداشته بازیی که 8 گرفته گوتی بشه!

در مورد Edge هم در مورد بازی های اول تا چهارم نمیشه چیزی گفت و حقشون هست
    ولی دیگه بقیه شون یکمی عجیبن یعنی منظور ترجیح دادن اونا به یه سری بازی بزرگ دیگه
    من توی صفحه قبلی گفتم Edge دراگون رو انتخاب کرده از روی ویکی دیدم و فک کنم اون موقع اشتباه گذاشته بود
    باید این نکته رو هم در نظر بگیریم این مجله زیاد به بازی های نقش آفرینی غربی علاقه ای داره و نمره های 5 و 6 رو نثار بعضی از بهترین بازی های اونا کرده!
    توی این لیست هم راحت دو سه تا بازی نقش آفرینی خیلی عالی رو کلا نیاورده و به جاش مثلا MGS V: Ground Zeroes رو اورده که البته بازی خیلی خوبی بودش ولی انگار مثلا یه مرحله متال گیر 5 رو داری میری و این بازی اصلا برای بردن جایزه و اینا نیومده بود و حتی یه DLC هم ممکنه بیشتر از اون گیم پلی داشته باشه ! اگه اینجوری بود پس DLC های بازی های TLOU و بایوشاک هم می تونستن حتی گوتی هم بشن

کلا بحث سلیقه خیلی مطرحه ولی دیگه بعضی جاها خیلی سلیقه ایه!
    امسال به نظر می رسه برخلاف پیش بینی ها تنوع گوتی زیاده
    بازی هایی مثل Shadow of Mordor و Destiny و Alien: Isolation و Super Smash Bros هم یه سری گوتی رو تونستن ببرن
    اینجا لیست گوتی همه سایت های مختلف رو زده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته بعضی سایت ها خیلی معتبر نیستن و نمیشه اسمشون رو اینجا اورد ولی در کل بالاخره تونستن از نگاه اون سایت ها بهترین بشن

4. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

امسال سال همچین شاخی نبود ....به جز انحصاری خانم س ک س ی () عنوان شاهکاری نداشتیم به نظرم ....هر چند Dragon Age رو بازی نکردم شاید بشه گفت این عنوان شاهکار بود... متاسفانه نتونستن خیلی از بازی های چند ماه اخیر رو بازی کنم به همین دلیل نمیتونم نظر قطعی بدم ، از بازی های پاییز SoM رو زدم که هنوز تمومش نکردم و باید بگم تعجب نکردم که Gamespot این بازی رو به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرده ، چون واقعا همون سیستم Nemesis این بازی رو یک سطح از بازیای دیگه بالاتر میاره ، نوآوری اونم تو این سبک به نوعی میشه گفت اشباع شده کار هر تیم سازنده ای نیست ....این سیستم در یک کلام شاهکاره ! و امیدوارم بازیای دیگه هم ازش استفاده کنن ....فک کنم امسال برا من همین SoM گوتی باشه..هر چند برخلاف خیلیا من با Watch Dogs هم خیلی حال کردم...
    Last edited by mjorh; 19-12-2014 at 21:30.

6. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

امسال سال همچین شاخی نبود ....به جز انحصاری خانم س ک س ی () عنوان شاهکاری نداشتیم به نظرم
    درسته امسال عنوان های با بودجه بالا/AAA که واقعا تاپ از آب در اومده باشن کم بودن، اما از نظر عنوان های جمع و جورتر و با بودجه کمتر یا عنوان های مستقل خوب یکی از بهترین سال ها بود و بین اونها کم کارهای با کیفیت نداشتیم: از Divinity: OS و Wasteland 2 و Legend of Grimrock II که سه تا عنوان old school اما واقعا به روز و جالب بودن بگیر تا Ethan Carter و Monument Valley و Shovel Knights و This War of Mine و Child of Light و Valiant Hearts و Nidhogg و اپیزود جدید Kentucky و اکسپنشن خیلی خوب Shadownrun: Dragonfall و ... و خصوصا Transistor که عالی بود. امسال برای من به شخصه از سال قبل بهتر بود، به خصوص که چند وقتی هست که نسبت به خیلی از عنوان های AAA بدبین شدم و به نظرم خیلی از این عنوان ها دیگه اون تازگی و کیفیت سابق رو ندارن.

8. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درسته امسال عنوان های با بودجه بالا/AAA که واقعا تاپ از آب در اومده باشن کم بودن، اما از نظر عنوان های جمع و جورتر و با بودجه کمتر یا عنوان های مستقل خوب یکی از بهترین سال ها بود و بین اونها کم کارهای با کیفیت نداشتیم: از Divinity: OS و Wasteland 2 و Legend of Grimrock II که سه تا عنوان old school اما واقعا به روز و جالب بودن بگیر تا Ethan Carter و Monument Valley و Shovel Knights و This War of Mine و Child of Light و Valiant Hearts و Nidhogg و اپیزود جدید Kentucky و اکسپنشن خیلی خوب Shadownrun: Dragonfall و ... و خصوصا Transistor که عالی بود. امسال برای من به شخصه از سال قبل بهتر بود، به خصوص که چند وقتی هست که نسبت به خیلی از عنوان های AAA بدبین شدم و به نظرم خیلی از این عنوان ها دیگه اون تازگی و کیفیت سابق رو ندارن.
    کاملا قبول دارم. خواستم اشاره ای به بازیایی مثل Child of Light و Transistor هم بکنم که دیگه تنبلیم اومد ، از بین بازیایی که گفتی من همین دوتارو زدم و عالی بودن ، CoL بیشتر عاشق موسیقی متنش شدم و ترنزیستر هم فضای خاصی که داشت، This War of Mine رو هنوز شروع نکردم ولی شک ندارم عاشقش میشم ، Divinity هم لامصب وقت نشد ، دانلود کردم سر فرصت میزنم ...این عناوین به نظرم تا چند سال دیگه میتونن تاثیر بیشتری داشته باشن ....تازه دارن جا میفتن ...ولی از نظر AAA سال خیلی خوبی نبود در کل ...2015 اما به نظرم 2011 دوم میشه
    Last edited by mjorh; 20-12-2014 at 00:25.

10. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته امسال از لحاظ یه سری سبک ها خیلی خوب بود مثل نقش آفرینی که خیلی کم پیش میاد توی یه سال اینقدر تنوع و بازی خیلی خوب توی این سبک منتشر بشه و حالا جدای از بازی هایی که امتیاز بالا گرفتن یه سری بازی هم هستن شاید امتیازشون اندازه اونا نیست ولی واقعا اونا هم جزو بازی های کلاسیک این سبکن مثل همون Wasteland 2 و کلا جزو سال های کم نظیر برای این سبک بودش
    فقط سبکی که من زیاد خوب ندیدم اکشن ماجرایی بودش که تعداد بازی های عالی اون خیلی کم بودش ولی سال دیگه فک کنم برعکس سال فوق العاده ای برای این سبک باشه
    کلا امسال سال خوبی بود ولی 2013 از لحاظ تعداد بازی های تاپ و شاهکار بهتر و کلا یه سال خاص بود و انتظار میره 2015 هم یه چی شبیه 2013 باشه

خب مجله اسپانیایی MeriStation هم گوتی خودشو انتخاب کرد:

لینک خود سایتو نمی ذارم چون اسپانیائیه و فک نکنم بفهمید چی گفته

+

در مورد سایت پی سی گیمر هم که معراج گفت یکی از بخش ها خودشو انتخاب کرد:

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

البته امسال از لحاظ یه سری سبک ها خیلی خوب بود مثل نقش آفرینی که خیلی کم پیش میاد توی یه سال اینقدر تنوع و بازی خیلی خوب توی این سبک منتشر بشه و حالا جدای از بازی هایی که امتیاز بالا گرفتن یه سری بازی هم هستن شاید امتیازشون اندازه اونا نیست ولی واقعا اونا هم جزو بازی های کلاسیک این سبکن مثل همون Wasteland 2 و کلا جزو سال های کم نظیر برای این سبک بودش
    فقط سبکی که من زیاد خوب ندیدم اکشن ماجرایی بودش که تعداد بازی های عالی اون خیلی کم بودش ولی سال دیگه فک کنم برعکس سال فوق العاده ای برای این سبک باشه
    کلا امسال سال خوبی بود ولی 2013 از لحاظ تعداد بازی های تاپ و شاهکار بهتر و کلا یه سال خاص بود و انتظار میره 2015 هم یه چی شبیه 2013 باشه

خب مجله اسپانیایی MeriStation هم گوتی خودشو انتخاب کرد:

لینک خود سایتو نمی ذارم چون اسپانیائیه و فک نکنم بفهمید چی گفته

+

در مورد سایت پی سی گیمر هم که معراج گفت یکی از بخش ها خودشو انتخاب کرد:

یعنی شما میفهمی چی میگه ، یعنی 2013 از 2011 بهتر بود ؟ کجا بهتر بود ...نه آقا 2011 خیلی خاص تر از 2013 بود ...

14. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما میفهمی چی میگه ، یعنی 2013 از 2011 بهتر بود ؟ کجا بهتر بود ...نه آقا 2011 خیلی خاص تر از 2013 بود ...
    من اصلا اسمی از 2011 اوردم؟!
    منظورم این بود که تفاوت رو میشه قشنگ توی دو سال پشت سر هم دید یعنی یه سال که آخر یه نسل بود و چه بازی های تاپی منتشر شدن و یه سال دیگه اول نسل جدید و این بازی ها اومدن
    وگرنه از لحاظ کلی آره 2011 بهتر بود و 2015 هم یه چی شبیه اون می تونه باشه و تقریبا از لحاظ عنوان هایی مثل آنچارتد و بتمن و ویچر شبیه اونه

راستی توی نظرسنجی کاربران گیم اسپات هم Dragon Age: Inquisition با 33 درصد اول شد و Middle-earth: Shadow of Mordor با 10 درصد دوم شد که من خودمم به همون دراگون رای داده بودم
    بعد جالبه از سلیقه این نویسندگان و منتقدان گیم اسپات خوشم اومد. توی همین قسمت بهترین بازی سال هر روز تاپ 5 هر کدوم از اونا منتشر میشه که کلا 7 نفرن و فعلا 3 تاشون گذاشتن به این صورت:

Jess McDonell:
    Might & Magic X: Legacy
    Dragon Age: Inquisition
    The Vanishing of Ethan Carter
    Divinity: Original Sin
    Valiant Hearts: The Great War

Mary Kish:
    Diablo III
    Dark Souls II
    TowerFall Ascension
    GTA V

Kevin VanOrd:
    Divinity: Original Sin
    Dragon Age: Inquisition
    Dark Souls II
    The Wolf Among Us

البته این ملاک خاصی نیست و فقط خواستم بدونید اینا ظاهرا همه نقش آفرینی بازن
    اون دو تای اولی هم که همون طور که مشخصه دخترن و جالبه مخصوصا اون اولی از اون پی سی بازها و نقش آفرینی بازی های خیلی خوبه و اصلا به قیافش نمی خوره
    من ویدئوهای اونا رو دیدم جالب بودش به خصوص برای کوین که مشخصه حرفه ایه

+

توی اون لینک وبلاگی گذاشتم فعلا دراگون با اختلاف اول و بالای 20 تا گوتی تونسته بدست بیاره ولی خب سایت ها و مجلات بزرگ هنوز بعضی هاشون گوتی رو انتخاب نکردن مثل IGN و Game Informer و ...
    ولی در کل تا اینجاش هم میشه گفت امسال بیشتر سال بازی های نقش آفرینی بودش و بیشتر هم گوتی رو تصاحب کردن

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کلا وحید امسال Dragon Age بیشتر از هر گیم دیگه ای نظر هاردکور جماعت رو جلب کرده از جمله خودت ....منم باید بعد این امتحانا بشینم بازی کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

PC Gamer امسال نسبت به سال های قبل تغییراتی رو داشته، دیگه خبری از تقسیم بندی بر اساس ژانر نیست. اما بریم سراغ بخش هایی که در نظر گرفته شده:

Best Singleplayer: Coming soon
    Spirit of the PC: Coming soon
    Commendation for Design: Coming soon
    Best Multiplayer: Coming soon
    Most Original: Coming soon
    Cultural Phenomenon: Coming soon

که بخش های جالبی هستن، به شخصه منتظرم ببینم کدوم عنوان جایزه Spirit of the PC رو می بره.
    بقیه بخش های جوایز:

جایزه Spirit of the PC به Divnity: OS رسید.

جایزه Cultural Phenomenon به Hearthstone

جایزه Best Single-player به Dragon Age: Inquisition

جایزه Best Multiplayer به Towerfall Ascention

جایزه Best Commendation for Design به Endless Legend

جایزه Most Original به Jazzpunk

ادیتورها هم توی بخش Personal Picks انتخاب های مختلفی داشتن، از Middle Earth تا Wolfenstein تا Valkyria تا South Park و Xenonauts و ...
    در کل هم تقسیم بندی بخش ها جالب بود و هم جوائز خوب توزیع شده بود، مخصوصا بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گل سرسبد بود

19. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •