سلام دوستان
یک هفته از دکتر رفتنم گذشته...
اما متاسفانه چشمام خوب نشده...هنوزم قرمزه و نمیتونم زا کامپیوتر استفاده کنم...سوزش میگیره و به نور حساس شدم
به نظرتون دوباره برم پیش دکتر؟؟؟
سلام دوستان
یک هفته از دکتر رفتنم گذشته...
اما متاسفانه چشمام خوب نشده...هنوزم قرمزه و نمیتونم زا کامپیوتر استفاده کنم...سوزش میگیره و به نور حساس شدم
به نظرتون دوباره برم پیش دکتر؟؟؟
بله حتما" مراجعه کنید
ممکن داروی فعلی بی اثر باشه و چشم پزشک تعویضش کنه.
البته همچین هم بی اثر نبوده
سوزش همشگیش رفع شده تا زمانی که مثلا تلویزیون ببینم دوباره سوزش شروع میشه...
یکمی میترسم...میترسم کور بشم![]()
عفونت رو جدی بگیر سریع دوباره به چشم پزشک مراجعه کن.
امروز باز رفتم دکتذ
گفت داروهای قبلی رو استفاده کن و یک پماد اشک مصنوعی هم داد..
دوستان به نظرتون دوره درمان خشگی چشم چقدره....؟
آیا آلودگی هوا و خشکی هوای اتاق هم تاثیری داره؟
100% که آلودگی هوا تاثیر داره....دوره درمان بستگی به تجویز پزشک شما داره......ولی خب...بعد از درمان...
وقتی با کامپیوتر،تبلت ، گوشی و حتی تلویزیون(به طور کل کارهایی که حرکات چشم رو کند کنه و باعث کاهش تعداد دفعات پلک زدن بشه) کار بشه ..باز هم برگشت پذیره این خشکی چشم....که موجب التهاب ..خارش..قرمزی چشم میشه
که میشه گفت تقریبا همه دچار این مشکل هستن..
شاید شما هم مثل من دچار حساسیت به نور مانیتور شدید! من پیش دو تا متخصص و یک اپتومتریست رفتم... تو همون تاپیک مربوط به خودم گفتم همش رو... البته احتمال تاثیر الودگی هوا خیلی زیاده! خشکی چشم و همچنین خواب کم هعم درش تاثیر داره... شاید هم برای شما یه التهاب باشه... بهتره یه بار دیگه بری پیش متخصص و در مورد مواردی که گفته شد باهاش صحبت کنی...
یه سوال... به تلویزیون از فاصله مثلا 3 چهار متری نگاه می کنی بازم چشمت می سوزه!؟
گاهیمیسوزه و گاهی هم نمیسوزه...
بیرون هم میرم و سرما میخوره یه مقدار سوزش داره...
البته ب آب ولرم میشورم چشمامو سوزشش تا شب برطرف میشه !!!! تو یه سایت هم نوشته بود شامپو بچه تاثیر داره تو خوب شدن التهاب چشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)