تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مشکل بالا آمدن ویندوز7 به صورت یک صفحه کاملا سیاه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

اگر وارد safe mode شده اید که خوبه .

کارهایی که تو اون لینک گفته شده را انجام دهید .(system restore که می فرمایید نمیشه ؛ روش رجیستری را چک کنید.)

درایور کارت گرافیک را (اگر درایور گرافیک را برای نصب مجدد در اختیار دارید) از کنترل پنل uninstall کنید.

در run (کلید ویندوز + R ) بنویسید services.msc حالا دوبار بر سرویس theme کلیک کنید و ان را disable نمایید.(از بخش startup type)

آخرین نرم افزارهایی که قبل از ایجاد مشکل نصب کردید را پاک کنید.

اگر انتی ویروس کار می کند سیستم را بررسی کنید. سپس سیستم را ریست کنید ؛ببینید مشکل حل نشده؟

در منوهای safe mode یک restore to last good confuguration هم هست (منوهای پایین صفحه ) ان را چک کنید.

در هر صورت منتظر راهنمایی سایر کاربران باشید(چند تا از کاربران را می شناسم که اطلاعات خوبی دارند صبر کنید تا آنلاین شوند ) و هنوز زوده بخواهیم بگوییم تنها راه حل نصب مجدد ویندوز است.

ولی خب اگر با نصب مجدد ویندوز و نرم افزار ها و درایورها مشکلی ندارید (برخی از کاربران با دیدن جمله نصب مجدد ویندوز برآشفته می شوند که در برخی از موارد حق با انهاست ) می توانید ویندوز را دوباره نصب کنید.

به صورت کلی در safe mode آخرین تغییراتی که در سیستم انجام دادیم را لغو و به حالت قبل از ان برمی گردانیم.(تا حد امکان)

2. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

در ضمن explorer.exe به این شکلی که شما در عکس نشون دادی تو پوشه ویندوز من وجود نداره!!
    در همان پنجره browse وارد درایو C شده و در قسمت سرچ (بالا سمت راست ) بنویسید explorer.exe
    در ویندوزهای 64بیتی چند تا explorer دیگه هم هست ؛ انها را امتحان کنید.

می توانید از Repair ویندوز هم استفاده کنید. dvd ویندوز را در سیستم قرار دهید و سپس مانند زمانی ویندوز نصب می کنید مراحل نصب ویندوز را آغاز کنیدو در مرحله ای که بایدinstall windows را بزنید گزینه repair your computer را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده startup repair را انتخاب و سپس درایو ویندوز را انتخاب و مراحل را ادامه دهید.

یا اینکه در safe mode پس از قرار دادن DVD ویندوز در دستگاه در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید cmd ؛ حالا بر cmd راست کلیک و run as admin را زده و متن زیر را تایپ و اینتر را بزنید و در پایان بررسی فایلها سیستم را ریست نمایید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vissoto; 07-12-2014 at 14:36.

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خوب کارهایی که انجام شد و نتیجه نداد:
    اول اینکه وارد safe mode شدم ولی اونجا هم صفحه سیاه هست و چهار طرف صفحه safe mode نوشته
    دوم اینکه از تو اون لینک از رجیستری هم رفتم و درست نشد
    اون برگشت به حالت قبلا رو هم از منوی safe mode زدم ولی عمل نکرد
    حالا چیکار کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

فرمودید فایل explorer.exe در پوشهwindows مانند عکس نیست ؟ پس چگونه است ؟
    آنتی ویروس در سیستم نصب بود ؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله انتی ویروس نود نصب هست
    اصلا explorer.exe نیست تو این درایو،سرچ هم میکنم چندتا پوشه میاره که ربطی به این داستان نداره!!
    گیج شدم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

بله انتی ویروس نود نصب هست
    اصلا explorer.exe نیست تو این درایو،سرچ هم میکنم چندتا پوشه میاره که ربطی به این داستان نداره!!
    گیج شدم!!
    خب اگه فایل explorer.exe که در پوشه Windows است پاک شده باشد ؛ دیگر دسکتاپ قابل مشاهده نیست.

روش زیر را هم اجرا کنید .(اگر DVD ویندوز را در اختیار ندارید ؛ این روش قابل انجام نیست .(نمی دانم با فلش میشه یا نه ))

ابتدا dvd ویندوز را در سیستم قرار دهید.
    حالا سیستم را به صورت معمولی روشن کنید تا به صفحه سیاه برسیم.
    taskmanager را اجرا کنید.
    از منوی فایل new task را بزنید.
    browse را انتخاب کنید .
    به پوشه system32 بروید .C:\Windows\System32
    حالا به دنبال فایلی به نام cmd باشید.
    حالا بر این فایل راست کلیک و run as adminstrator را بزنید.

حالا بدون انتخاب این فایل یا کلیک بر ان ؛ کلیدهای alt +tab را بزنید تا cmd (همان پنجره مشکی رنگ ) در حالت انتخاب قرار گیرد.(کاری با پنجره browse در taskmanager و یا خود taskmanager نداشته باشید.) (اگر پنجره cmd در دسترس بود ؛ نیازی به alt+tab نیست) ما می خواهیم پنجره cmd رو باشد که بتوان در ان تایپ کرد)

حالا متن زیر را تایپ و اینتر را بزنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

صبر کنید تا مراحل به پایان برسد .پس از پایان این مرحله به درایو C و پوشه windows بروید.اگر فایل explorer.exe وجود داشت ان را با file>>new task >> browse در taskmanager انتخاب کنیدو ok را بزنید. یا در taskmanager بنویسید explorer.exe و ok را بزنید.و در نهایت سیستم را رستارت نمایید.
    Last edited by vissoto; 07-12-2014 at 20:30.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •