مافيا من از اول نصبش كردم . ببين با اين عكسي كه گذاشتم مشخصه كه كرك شده يا خير ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافيا من از اول نصبش كردم . ببين با اين عكسي كه گذاشتم مشخصه كه كرك شده يا خير ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام جان سلام
همونطور كه گفتم احتمالا با آنيستال كردن و نصب دوباره مشكلت حل بشه، خوشبختانه اين بار رجيستر شده و تا سال آينده مشكلي نداري.
پدرام جان يه مساله ديگه كه يادم رفت بگم. الان تو عكسي كه لينكشو گذاشتي ديدم كه چون آپديت نكردي فقط 110020 ويروس مي شناسه. به طور دستي آپديت كن كه ويروس هاي جديدي كه اضافه شده رو هم بتونه شناسايي كنه. البته اگه دستي هم نكني خودش بطور اتوماتيك مي كنه.
يه چيزه ديگه . يه چند تا آيكون ديگه تو quick lunch اضافه كن. آخه خيلي كمه!!!!!![]()
![]()
![]()
اينها رو بجاي اينكه اينطور بگذاري به طور عمودي بزاري خيلي بهتره ها.
كسي بلده راستي چطوري اين رو از استارت آپ در بياريم و دستي اجرا شه يعني به طور اتوماتيك هر بار پي سي روشن ميشه اجرا نشه ؟
از راهنمايي و كمكت بسيار ممنونم .پدرام جان يه مساله ديگه كه يادم رفت بگم. الان تو عكسي كه لينكشو گذاشتي ديدم كه چون آپديت نكردي فقط 110020 ويروس مي شناسه. به طور دستي آپديت كن كه ويروس هاي جديدي كه اضافه شده رو هم بتونه شناسايي كنه. البته اگه دستي هم نكني خودش بطور اتوماتيك مي كنه.
يه چيزه ديگه . يه چند تا آيكون ديگه تو quick lunch اضافه كن. آخه خيلي كمه!!!!!
اينها رو بجاي اينكه اينطور بگذاري به طور عمودي بزاري خيلي بهتره ها.
آقا آپديت هم كردم و كلي حالشو بردم چون يه تروجان رو كامپيوتر بود و نميشناختش ولي الان حالشو گرفتم![]()
در مورد كوييك لانچ هم بايد بگم كه عادت كردم و نميشه كاريش كرد . اگه ميخواي ميتونم يه كلاس آموزشي بزارم![]()
اما چند تا سوال :
چرا گفتي تا سال آينده مشكلت حل بشه ؟ :shock:
چرا اين آنتي ويروس 20 مگ از رم ميگيره :shock:
و يك توضيح : بايد بگم وقتي اون فايل key رو اجرا كردم بازم همون پيام كه عكسشو بالا گذاشتم اومد:twisted:
اما از قسمت add وقتي فايل key رو لود كردم مشكل حل شد . :shock: :mrgreen:
مافيا جان سلام . باور كن هنوز باور نميكنم كه اين سوال رو جدي جدي پرسيدي يا نه :shock:نوشته شده توسط Mafia
اما كافيه از Start/Run و سپس تايپ كني
MSCONFIG
سپس در پنجره باز شده وارد تب Startup شو و فايلي كه نوشته شده kav رو از حالت chekbox در بيار .
:shock:
حالا خودمونيم براي شوخي پرسيدي :shock:
پدرام جان سلامنوشته شده توسط pedramonline
در مورد اينكه گفتم تا سال آينده مشكلي نداري به خاطر اينه كه اين فايل رجيستر كاسپرسكي يك ساله هست. تو همون عكسي هم كه گذاشتي اگه نگاه كني تاريخشو نگاه كني نوشته 22/02/2006
البته نگران نباش تا اون موقع حتما فايل رجيستر جديد هم براش پيدا مي شه.
در مورد اينكه گفتي 20 مگ از رم رو مي گيره براي من كه اينطور نيست. همين الان كه نگاه كردم فقط 10 مگ رو گرفته. بقيه آنتي ويروس ها هم مقداري از حافظه رو اشغال مي كنن كه خب طبيعيه.
در مورد فايل رجيستري هم نبايد اونو اجرا مي كردي. بلكه بايد در موقع نصب به قسمتي كه درخواست فايل رجيستر مي كنه اونو از روي هارد انتخاب مي كردي يا همين كاري كه خودت كردي و در قسمت add اون رو انتخاب كردي.
مافيا جان سلامنوشته شده توسط Mafia
شما در قسمت setting كاسپرسكي روي additional setting كليك كرده و در آنجا تيك start application next time your computer restarts رو بردار.
------------------------
پدرام جان سلام
اون راهي كه شما گفتي براي برنامه هايي كاربرد داره كه خودشون اين امكان رو نداشته باشن. اما كاسپرسكي اين امكان رو فراهم كرده كه با كاري كه گفتم ديگه برنامه هنگام استارت ويندوز اجرا نشه.
در مورد اينكه مافيا اين سؤال رو پرسيده بايد بگم كه مافياي عزيز كه كارش حرف نداره و خيلي قبولش دارم اما ممكنه بعضي اوقات يه چيزي رو كه بلد هم هستيم حضور ذهن نداشته باشيم. براي خود من هم پيش اومده كه يه چيزي رو مي دونستم اما در يك لحظه اصلا انگار نه انگار كه مي دونم و هر چي فكر مي كنم به ذهنم نمي رسه و وقتي مي پرسم و جواب مي گيرم پيش خودم مي گم اي بابا اينو كه بلد بودم.
مهدي جان درسته
از راهنماييتم ممنون
در ضمن در مورد مافيا هم از اونجايي كه ايشونو خيلي دوست دارم و هميشه كارش درسته . الان كه يه bug تو كاراش پيدا شده دوست داشتم حسابي ... :twisted:
نه به جون خودم شوخي كردم .
بارها گفتم بازم ميگم .
من خر مافيا هستم :mrgreen:
دوست داريم آقا :oops:
پدرام جان خواهش می کنم. در مورد دوست داشتن مافیا حق بهت می دم. چون خداوکیلی همه مافیا رو دوست دارن. من خودم هم خیلی با مافیا حال می کنم. واقعا دوست داشتنیه.
اما تو هم خودت خیلی خوبی که اینطور شکسته نفسی می کنی پدرام جان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)