من خیلی خوشم اومد حرف نداشت فقط آسفالت خیلی شفافه ولی حال و هوای یک باران غم انگیز داره.
من خیلی خوشم اومد حرف نداشت فقط آسفالت خیلی شفافه ولی حال و هوای یک باران غم انگیز داره.
چند وقت پیش یه بارون زد به یادت بودم سریع از زمین عکس گرفتم که رفلکت اجسام رو توش ببینی, مثلاً جدول و چرخ ماشینه رو ببین چه جالب رفلکت شدن
به چیزایی هم که رفلکت نشدن دقت کن.
فقط کیفیت عکس رو آوردم پایین کسی به مشکل نخوره![]()
سلام مصطفی جان . خوبی عزیز؟ هنوز بی خیال بازیسازی نشدی با اینهمه مشکلات ؟ یادش بخیر چقدر گذشته از اون موقع ها . فکر کردم دیگه الان برج سازی شدی برای خودت.
کار خیلی خفن شده من خیلی خوشم اومد فقط رفلکت زمین زیاد شده که اونم من تو چند تا بازی ها دیدم همچین اغراقی داشتن و حتی مواردی بیشتر از این هم بوده .
خیلی خوب شده ایول
چند تا رو ولش کن جدید ترین بازی هایی که تکنولوژی زیادی توشون استفاده شده مثل Metal Gear Ground Zeroes و Evil Within دقیقاً در حد این عکس واقعیه که من گذاشتم رفلکت دارنفقط رفلکت زمین زیاد شده که اونم من تو چند تا بازی ها دیدم همچین اغراقی داشتن و حتی مواردی بیشتر از این هم بوده .![]()
موافقم . بچه های ما آخه سخت گیر ترند![]()
ببین کی اینجاست
خوبی؟
مهدیار جان منکه شرح حالم رو ماه به ماه اینجا گزارش میکنمبعد از چندسال تنها کار کردن تو شهرستان خسته شدم 2 سال پیش برگشتم تهران و
و تصمیم گرفتم برگردم رو بازی سازی ولی هرکاری کردم که قانون رو دور بزنم و ثبت شرکت کنم نشد به خاطر سرباز فراری بودن. از یه طرف هم کارت بازرگانی میخواستم
که نمیشد. بعدش بچه ها میدونن سر پیری رفتم سربازیچندماه پیش هم سربازیم تموم شد الان دنبال کارت بازرگانیم و بعدش ثبت شرکت واسه بازی سازی انشاالله اگه
همینجوری پیش بره تو 80 سالگی شرکت رو خواهیم دید![]()
قربونت عزیز تو خوبی ؟ دلم برات تنگ شده بود حسابی.
ماشالا به انگیزه تو . هفت خوان رستم شد که . آقا زودتر شرکت و ثبت کن.
اما یه پیشنهاد هم از طرف من داشته باش به عنوان اولین پروژه و یه جور تست که پولت از بین نره یه بازی اندرویدی کوچیک با یه تیم 2-3 نفره جمع کن . نیاز به شرکت ثبت شده هم واسش نداری . بده تو کافه بازار ببین چطور پیش میره بعد اگه خوب در اومده بود واسه گوگل پلی هم منتشر کن . بعد برو سراغ پروژه بزرگ تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)