نخير كابل يو اس بي رو 18 تومن گرفته![]()
![]()
![]()
![]()
نخير كابل يو اس بي رو 18 تومن گرفته![]()
![]()
![]()
![]()
این رو بگم در هنگام خرید گوشیای سامسونگ به کابل اتصال و کابل تی وی ( در صورت مجهز بودن گوشی) و فارسی ساز گوشی توجه کنید سامسونگ فقط با ضمانت پارس قائم ( خیلی باحال گفتم نه ؟؟؟)
هي بهش گفتم با يك شخص وارد(خودم) برو بخر گوش نكرد اينم عاقبتش لنگ اينه كه مموري گوشيش رو خالي كنه
لطفا اگه كسي با گوشي سامسونگ د600 كا كرده معايب و محاسنش رو بگه. چون من قصد خريدش رو دارم. درسته كه ميتونه با فرمت mpg فيلمبرداري كنه ؟ در ضمن يه چيز ديگه در مورد گوشي سامسونگ پي900 هم اطلاعات ميخواستم درسته كه تلويزيون رو ميگيره ؟
Last edited by M.etallic.A; 16-09-2006 at 12:52.
سامسونگ دي 600 با فرمت ام پي 4 و با رزوليشن 352 در 288 با 20 فريم فيلمبرداري مي كنه
البته من پي 900 رو توي ايران نديدم بله گوشي هاي پي 900 و 910 و 920 از اين انكان بر خوردارند البته تو ايران هنوز راه نيوفتاده
يك سوال ديگه داشتم راجع به كيفيت و بلندي صداي د600. در حد مطلوب هست ؟
كيفيت خوبي داره ولي صداي متوسط يعني زياد بلند نيست
يعني از نظز كيفيت صدا به وي تري ايكس ميرسه ديگه ؟ اخه من با داداشم كل دارم سر اين موضوع ميخوام فردا كه خريدم ضايع نشم پيشش . نميدونم شما صداي وي تري ايكس رو شنيدي ؟ اگه شنيدي در مقايسه با د 600 كدوم بهتره ؟
صداي وي تري ايكس رو نشنيدم ولي سامسونگ صدايي شفاف داره مخصوصا با هدفونش يه چيز ديگه باتريه دي 600 دوامي در حد متوسط خوب داره
سامسونگ د600
از جهت کیفیت پخش عالی هست ولی صداش به هیچ وجه بلند نیست ولی در عوض فوق العاده طبیعی و با وضوح بالا هست.کیفیت هدفناش هم خیلی خوبه
فیلم برداریش واقعا عالی هست همچنین در زور با نور مناسب عکسهای با کیفیت بسیار بالایی میگیره ولی متاسفانه با کم شدن نور افت شدیدی پیدا میکنه
طراحی زیبا +خط دهی مناسب
و فقط تنها ایرادی که داره میشه گفت منو بندیش زیاد کامل نیست
سرعت بلوتوثش هم خیلی خوبه من تعجب میکنم که دوستان اینجوری میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)