تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم حرفه ای گیم و گرافیک

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تفاوت قیمت بین یک مادربرد 400 تومنی با مادربرد 1 میلیون و 400 تومنی عمدتاً در ویژگی های جانبیشون هست. البته منکر برتریشون در کارایی نیستم. اما خب دو مادربردی مد نظر دارید که برای سیستم های دست کم بالای 7/5 میلیون بسته میشن و سنخیتی با بودجه ی شما ندارن. در حقیقت انتخاب متعادلی به حساب نمیان. از طرف دیگه همیشه مادربرد بهتر، آنچنان موجب افزایش کارایی در سیستم ها نمیشه و نقش اصلی رو پردازنده، رم، کارت گرافیک و تا حدود کمی هم SSD بازی می کنند!

در مورد کارت گرافیک هم تصور می کنم حافظه ی گرافیکی که جزو اولویت های چهارم یا پنجم یک کارت گرافیک جهت اثبات برتریش قابل درک هست رو ملاک برتری یا قیمت یک کارت گرافیک قرار میدید که این اشتباهست.

در کل جسارت نباشه؛ اظهار نظر های عجیبی می کنید که شاید از روی نامطلع بودن شما باشه! توصیه می کنم تجدید نظر کنید و از افراد با تجربه کمک بگیرید.

به هر حال خود دانید. از ما گفتن بود...
    Last edited by Hessam 2; 28-11-2014 at 17:05.

2. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تفاوت قیمت بین یک مادربرد 400 تومنی با مادربرد 1 میلیون و 400 تومنی عمدتاً در ویژگی های جانبیشون هست. البته منکر برتریشون در کارایی نیستم. اما خب دو مادربردی مد نظر دارید که برای سیستم های دست کم بالای 7/5 میلیون بسته میشن و سنخیتی با بودجه ی شما ندارن. در حقیقت انتخاب متعادلی به حساب نمیان. از طرف دیگه همیشه مادربرد بهتر، آنچنان موجب افزایش کارایی در سیستم ها نمیشه و نقش اصلی رو پردازنده، رم، کارت گرافیک و تا حدود کمی هم SSD بازی می کنند!

در مورد کارت گرافیک هم تصور می کنم حافظه ی گرافیکی که جزو اولویت های چهارم یا پنجم یک کارت گرافیک جهت اثبات برتریش قابل درک هست رو ملاک برتری یا قیمت یک کارت گرافیک قرار میدید که این اشتباهست.

در کل جسارت نباشه؛ اظهار نظر های عجیبی می کنید که شاید از روی نامطلع بودن شما باشه! توصیه می کنم تجدید نظر کنید و از افراد با تجربه کمک بگیرید.

به هر حال خود دانید. از ما گفتن بود...
    ممنون از اینکه با خونسردی، جواب کامل و گویا به من میدید، راستش من زیاد در جریان نیستم برای خرید و فروش قطعات.
    این چیزای رو هم که میگم چیزای بوده که دیروز این فروشنده ها بهم گفتن، با این صحبت های شما الان کامل متوجه میشم که فقط قصدشون سود بیشتر برای خودشون بوده نه قطعه مناسب معرفی کردن.
    الان من 4،5 تا فاکتور جلوم هست که همشون یا مادربرد رو دلوکس یا رنجر معرفی کردن، از نظر سی پی یو همشون 4790k و گرافیکی همه GTX 760 DDR5 رو فقط معرفی کردن.
    دیروز کل ولیعصر رو بخاطر این سیستم پرس و جو میکردم.
    امکانش هست تلفن یا راه ارتباطی بهم بدید تا بتونم راحتر ازتون مشاوره بگیرم.

راست و حقیقت اشنا هم داریم ولی نامرد تا سیستم نصف این رو 300تومان بالاتر از قیمت همه بهم پیشنهاد میکرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله. درسته. از مواردی که نوشتید، مشخص هست که از روی بی اطلاع بودن شماست. قصد جسارت ندارم، اما خب به صلاح شما نیست مواردی رو که در نظر دارید. یعنی انتخاب های خیلی بهتری وجود داره.

بــــــله. از قدیم الایام در کشور ما فروشنده ها بر اساس منافع شخصیشون اظهار نظر می کردن همیشه. اظهار نظرهایی که سود و منفعت بیشتری براشون داشته باشه. به لحاظ فنی معمولاً حرف های قابل توجیه نمی زنن!
    کالاهایی برای شما پیش فاکتور می کنن که تهیه شون براشون راحت باشه. یا تو ویترینشون باشه. یا سود خوبی داشته باشه به نسبت سایر برندها.
    فروشنده ای که ایسوس کار باشه، هیچوقت نمیاد به شما گیگا معرفی کنه! برعکس: فروشنده ای که گیگا کار باشه، هرگز ایسوس نه تنها معرفی نمی کنه، بلکه این برند رو سرکوب هم می کنه که آشغال هست و ...!! به هر حال ما هر روز باهاشون سر و کار داریم و شناخت داریم روشون! معمولاً ایسوس تو بازار پر فروش تر و جا افتاده تر هست و کمتر از گیگا میان تعریف کنن.
    اطلاعات فنیشون واقعاً در حد صفر هست و بعضاً نظرات خنده داری دارن!! امیدوارم بتونید فروشنده ای رو پیدا کنید که حداقل بین بدتر ها، بد باشه باز غنیمته!

من راهنمایی ها و پیشنهادهام رو برای شما نوشتم. حرفی باقی نمانده. فقط مونده تصمیم گیری شما.

حواستون به کالاهای ایسوس باشه که در بازاری های گرگ ولیعصر با 4 گارانتی متفاوت موجوده و قیمت هاشون هم 100-50-150 متفاوته با قیمت گارانتی ویستا پخش یا سازگار ارقام که گارانتی اصلیش هست. خدایی نکرده گول نخورید از این بابت!
    Last edited by Hessam 2; 28-11-2014 at 17:50.

5. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام نظرت راجب این دوتا مادربرد چیه؟
    Asus MAXIMUS VII HERO
    Asus MAXIMUS VII RANGER

به نظرت کدوم بهترن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوب هستن. اما هزینه ی اضافی هستن به نظرم برای سیستمتون و با توجه به بودجه، می بایست از یکی دو قطعه بزنید!

صرفاً جهت اطلاع شما:
    - گیمینگ 5 گیگابایت از رنجر ایسوس بهتره.
    - هیرو ایسوس هم از گیمینگ 7 گیگابایت بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

و اینکه رم رو GSkill SNIPER بگیرم یا GSkill RipjawsX ?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داداش میتونیم تلفنی باهم یه صحبتی بکنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سلام به نظر من اگه میخوای 6 تومن برای فقط داخل کیس هزینه کنی ببخشیدا ولی واقعا حرکت بیخودیه چرا چون شما با نصف همین قیمت میتونی سیستم گیم خوب جمع کنی الان سیستمی که من گرفتم توی امضای من هست ببین 1 هفتس خریدم برات قیمته ا رو مینویسم ببین خودت بررسی کن من حداقل الان 10 ساله با کامپیوتر کار میکنم تجربه کافی در خرید سیستم دارم دارم بهت میگم هر چی گرون بود خوب نیست چون کارایی شما مهمه من خودم گیم زیاد بازی میکنم
    من فقط قیمت رو برات مینویسم مدل قطعه رو توی امضای خودم ببین

cpu : 785000
    main : 715000
    vga : 1400000
    ram : 300000
    case : 340000
    monitor : 720000
    mouse : 340000
    game pad :150000
    water cooler : 260000
    hdd 1trb blue wd : 204000
    ssd samsung 120 gb : 340000
    key board : سال 88 خریدم 69 تومن الان 185 تومنه
    اسپیکر : 300000 قبل از گرونی های دلار خریدم الان اگه باشه 800 تومن قیمتشه
    sound card : قدیم خریدم 170 تومن
    power 720 w giga : 200000

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •