تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: Tales from the Borderlands

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

که Rhys میخواست اون Bandit ـه رو خفش کنه چنان مردم از خنده که نصف شبی صدای خندم همه رو بیدار کرد . خدا بگم چکارت کنه TT .
    دقیقا !
    بی نظیر بود این تیکه ! خودمو نگه داشتم جلو خانواده قهقهه نزنم !
    یکی این که از همه بهتر بود ، یکی اون نقشه Rhys واسه حمله ، یکیم کل اون تیکه هایی که Rhys تعریف میکنه بعد Fiona حقیقت رو نشون میده (همون تیکه ماشین ، Blow his mind و ...)
    از Loaderbot هم نمیشه گذشت !
    Rhys : I'll name my firstborn son Loaderbot
    یا صحبت Rhys با اون Vasquez پا تلفن(بعضی انتخاباش ، دیالوگاشون محشرن)

پ.ن : توی اگه اشتباه نکنم اونجایی که پر جسد بود ، اگه یکی از جسدا رو اسکن کنید :
    Cause of death : Stabbing
    Final Words : What are you going to do ? Stab me ?
    Last edited by Arrowtic; 29-11-2014 at 06:35.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی اینقدر خنده داره ؟! پس به زودی باید شروعش کنم. فقط منم خیلی borderlands باز نبودم. یه ذره از 1 و 2 رفتم و به خاطر ضعف در روایت داستانش خیلی جذبم نکرد و فکر کنم اصل فانه بازی به coop بودنش بود که من نتونستم تجربه کنم، حالا سوالم اینه که داستان این اونقدری به اون نسخه ها ربط داره که نشه اینو بازی کرد؟ البته میدونم داستانش مستقیما که ربطی نداره... handsome jack تو ورژن 2 هم یادمه ...و اونم شوخ و اکشن بود...

ولی سورپرایز شدم دیدم که حتی تو ژانر کمدی هم تونستن بازیو از آب و گل در بیارن...کلا نمیدونم چی شد که از walking dead به بعد یهو اینقدر خفن شدن... آخه من jurassic park هم بازی کردم ولی مثله این ها اینقدر جذاب نبود... نمیدونم بازی قدیمی تر هم دارن که خوش درخشیده باشه یا نه.

میگم ایده ی خوبیه اگه دنباله دار باشه، اینکه با شرکت های دیگه هم ساخت و پاخت کنن و از روی بقیه گیم ها هم یه بازی اینطوری telltale همیشه بسازه. مثلا final fantasy این مدلی فکر کنم خیلی حال بده . سریالش رو که دارن اینکارو میکنن و خوبم جواب گرفتن. احتمال خیلی زیادم game of thrones هم خوب از آب در بیاد

من اوایل با اینکه telltale یه روشی یاد گرفته بود و هی میساخت و میداد بیرون مشکل داشتم و میگفتم تکراریه و خلاق نیست و .... ولی الان به عنوان یه کتاب داستان مهیج و کامل یا یک نوع سریال interactive بهش نگاه میکنم و واقعا هم لذت بخشه. امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و کمپانیش بزرگ تر بشه که سریعتر بسازن و هفته ای یک اپیزود بدن مثه سریال
    نه همین که Borderlands رو بازی کردی و با ماهیت و دنیای بازی کمی اشنا شدی کفایت میکنه واسه پیش نیاز این بازی . کاش ما هم میشد انلاین بازی کنیم این بازی رو چون واقعا انلاینش جالبه . هر جا که بپرسی میگن اصلا SP ارزش بازی نداره . من فقط به خاطر داستان و fun اش دارم میرم .

یه مختصر راجع به دنیای بازی میگم واسه اونایی که نسخه های اصلی رو بازی نکردن و میخوان این بازی رو بازی کنن . فکر کنم داستان دو سری قبلی خیلی مهم نباشه گفتنش به جز یه سری چیزهای مهم از نسخه دوم بازی که یا بعدا میگم یا کسی اگه خواست به جای من توضیح بده .

محتوای مخفی: در مورد دنیای بازی  

خوب این دنیایی که Borderlands توش اتفاق میفته یه سیاره هست به نام Pandora . حالا ایا کره زمینی هم وجود داره یا نه نمیدونم . ایا انسانهای توی این سیاره از کره زمین اومدن یا اینکه کلا یه سیاره تخیلی هست و یه جورایی نمودی از اینده کره زمین هست معلوم نیست .

اما داستان این دنیا اینطوریه که در گذشته Alien ها یا همون فضایی ها توی این سیاره زندگی میکردن و بعدها این سیاره رو ترک کردن . حالا این سیاره یه جورایی تبدیل به خرابه ای شده واسه Scavengers و Bandits و Vault Hunters و ... که کلا به دنبال گنج و غنایم باقی مونده تو این سیاره هستن .

از تمام این غنایم به جا مانده یه چیز به نظر خیلی ارزش زیادی داره که طبق داستان ها گفته میشه با خودش ثروت و قدرت و شهرت بی نهایت به همراه میاره . اون هم چیزی نیست جز شی ای به نام Vault . یه جسم فضایی مربوط به Alien ها یا در واقع یه گنج که Alien ها توی پاندورا به جای گذاشتن .

حالا به گفته مارکوس (همون شخصی که اول هر بازی داستان رو تعریف میکنه . چه این سری چه سریهای قبل و در واقع merchant بازی هستش) خیلی از بچه ها با شنیدن داستان هایی از Vault بزرگ میشن و تبدیل میشن به Vault Hunter .

Vault Hunter ها افرادی با مهارت بالایی هستن که هدفشون پیدا کردن Vault هست . توی هر سری بازی ما در نقش یک Vault Hunter بازی میکنیم .

تو این نسخه از بازی هم Zer0 یا همون شمشیرزنه یک Vault Hunter هستش . تخصص اصلیش مهارت های نینجایی و همینطور Sniping با یک تفنگ دوربین دار هست و این قابلیت رو داره که تصویری تقلبی از خودش به دشمن نشون بده ولی خودش نامرئی بشه . اگه بعدا کاراکتری از قسمتهای قبل هم تو بازی اومد معرفیش میکنم .

نا گفته نمونه که برای باز کردن Vault احتیاج به Vault Key هست . همون شی ای که کاراکترهای بازی میخواستن معامله کنن که معلوم شد ...

البته اینا همه داستانهایی هست که عام مردم پاندورا به اون اعتقاد دارن . اما Vault اون چیزی نیست که همه فکرش رو میکنن .

در ضمن تو این سیاره کلی تاسیسات و شرکتهای مختلف ایجاد شده . نظیر Hyperion و Jacobs و Dahl و Atlas و ... . این شرکتها همگی برند خودشون رو دارن و سلاح ها و سپر و کلی تجهیزات دیگه تولید میکنن که هر کدوم خاصیات خودشون رو دارن .

دو شرکت مهم تا اینجای داستان یکی Atlas بود (توی نسخه یک) و یکی Hyperion (نسخه دو) که Atlas شرکتیه که انحصار تمام اشیای فضایی توی پاندورا رو در اختیار داره .

Hyperion هم شرکتی بود که توی نسخه دو سعی داشت پاندورا رو با اهداف خودش تبدیل به سیاره ای مثلا بهتر بکنه که در اخر بازی رهبرش یعنی Handsome Jack کشته میشه (همون فردی که اخر این اپیزود ...)

Last edited by Gregar; 30-11-2014 at 01:02.

4. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم تاپیک بازیو زدم ولی بازیو نرفتم و وقت نشده بود تا اینکه تازه یکی دو روز پیش وقت شد بازیو برم
    در یه کلام یه بازی بسیار عالی و سرگرم کننده ست
    می تونم بگم که بهترین تک اپیزود از بازی های TTG هم هست
    یعنی TTG یه جوری بازی رو باهیجان بالا ساخته که همه بتونن از اون خوششون بیاد
    فک کنم سازندگان از قصد دو کارکتر اصلی بازی یعنی Rhys و Fiona رو خوشتیپ درست کردن
    کلی اتفاق و دیالوگ خنده دار هم توی بازی وجود داره که حتی بهشون فک می کنی هم خندت می گیری

به نظرم به طور خلاصه ویژگی های مثبت و منفی بازی توی این اپیزود به این صورتن:

مثبت:
    - داستان و شخصیت پردازی خیلی خوب
    - دیالوگ ها و صحنه های خنده دار
    - کنترل 2 کارکتر در بازی با ویژگی های مختلف
    - قسمت های اکشن هیجان انگیز
    - صداگذاری و موسیقی خیلی خوب

منفی:
    - آسون بودن بیش از حد بازی (که البته توی همه بازی های TTG این وجود داره و کلا مدل بازی باعث میشه که آسون باشه!)

در کل بازی ارزش تکرار هم داره و میشه حداقل دو بار این اپیزود رو تموم کرد
    این دنیای Borderlands هم یه جوریه که به جذاب شدن بازی کمک می کنه و کلا این بازی به TTG خیلی میاد!
    اپیزود دوم هم تاریخ انتشارش مشخص نیست ولی میشه انتظار داشت توی ماه مارس دیگه منتشر بشه

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من این بازی رو یه ماه پیش انجام دادم تقریبا، کسی که با Borderlands و مسخره بازی هایی جالبی که تو بازی در میارن آشنا باشه، قطعا این بازی خیلی سر حال میاردش.
    از طرفی چون گرافیک بازی به گرافیک Borderlands اصلی خیلی نزدیکه، تقریبا میشه گفت تفاوتی احساس نمیشه.

خالی بندی های Rhyse خیلی جالب بودن. نشون میده قلب طرفو در میاره بعدش فیونا اصل قضیه رو میگه
    بندیت ها هم جالب بود. خصوصا اول قسمتی که دارید آماده میشید برای مسابقه

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازی رو یه ماه پیش انجام دادم تقریبا، کسی که با Borderlands و مسخره بازی هایی جالبی که تو بازی در میارن آشنا باشه، قطعا این بازی خیلی سر حال میاردش.
    از طرفی چون گرافیک بازی به گرافیک Borderlands اصلی خیلی نزدیکه، تقریبا میشه گفت تفاوتی احساس نمیشه.

خالی بندی های Rhyse خیلی جالب بودن. نشون میده قلب طرفو در میاره بعدش فیونا اصل قضیه رو میگه
    بندیت ها هم جالب بود. خصوصا اول قسمتی که دارید آماده میشید برای مسابقه
    آره این بازی قشنگ به سبک Telltale Games میاد
    من حتی برای بار دوم هم تمومش کردم و بازم جذاب بود
    امیدوارم اپیزودهای بعدی هم اینقدر جذاب باشه
    آخر بازی هم نمی دونستم با یه انتخاب میشه یه نفرو زنده نگه داشت و توی بار دوم که رفتم اون فرد زنده موند...

اون جایی هم که نشون میده قلب طرفو درمیاره رو من بار اول ندیدم و توی بار دوم انتخابش کردم ولی اون یکی انتخابش هم جالب بود
    آخر بازی هم جالبه اگه بخش Credits رو بزنی بره می نویسه Telltale Games will remember that !

این آهنگ busy earnin که اول و آخر بازی پخش میشه هم قشنگ به فضای بازی میاد
    توی فیفا 15 هم این آهنگ بودش ولی من خیلی بهش دقت نمی کردم ولی توی این بازی خیلی مناسب بودش

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چند روزیه که تاریخ قسمت دوم هم مشخص شده که یادم رفت اینجا بگم : دی
    گفتن شروع انتشار برای پلتفرم های مختلف 17 مارچ(همین سه شنبه) هست . اگه مثل اپیزود های قبلی TTG باشه ، میشه انتظار داشت که واسه PC همون 17 مارچ بیاد و نخواد صبر کنیم .
    بین دو اپیزود یه وقفه طولانی افتاد(به طوری که بینشون یه قسمت GoT هم اومد و در آینده نه چندان دور یه قسمت دیگه هم میاد) که دلیلش مشخص نیست . قبل بین قسمت اول و دوم TWAU هم ، همین اتفاق افتاد که اون موقع گویا به دلیل این بود که داستانو خیلی تغییر دادن(گویا حدس های مردم توی فروم درست بودن(تا آخر قسمت 5 حدس زده شده بود !) و TTG مجبور شد داستانو تغییر بده و قاتل رو هم تغییر بده) . این بار دلیل چی بود رو کسی نمیدونه .

12. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روزیه که تاریخ قسمت دوم هم مشخص شده که یادم رفت اینجا بگم : دی
    گفتن شروع انتشار برای پلتفرم های مختلف 17 مارچ(همین سه شنبه) هست . اگه مثل اپیزود های قبلی TTG باشه ، میشه انتظار داشت که واسه PC همون 17 مارچ بیاد و نخواد صبر کنیم .
    بین دو اپیزود یه وقفه طولانی افتاد(به طوری که بینشون یه قسمت GoT هم اومد و در آینده نه چندان دور یه قسمت دیگه هم میاد) که دلیلش مشخص نیست . قبل بین قسمت اول و دوم TWAU هم ، همین اتفاق افتاد که اون موقع گویا به دلیل این بود که داستانو خیلی تغییر دادن(گویا حدس های مردم توی فروم درست بودن(تا آخر قسمت 5 حدس زده شده بود !) و TTG مجبور شد داستانو تغییر بده و قاتل رو هم تغییر بده) . این بار دلیل چی بود رو کسی نمیدونه .
    امیر شاید یه دلیلش این باشه که یکمی این بازی قسمت های اکشنش بیشتره و دنیای بزرگتری هم داره
    طولانی بشه هم مشکلی نداره به هر حال فک کنم تا آخر امسال تمومش کنن

خب امتیازای اپیزود دوم اومد که نسبت به اپیزود قبلی یکمی پایینتره ولی باز به نسبت خودش خیلی خوبه:

Gaming Nexus - 9.5

Softpedia - 9.5

Gaming Age - 9.1

God is a Geek - 9.0

Polygon - 8.5

RPG Fan - 8.2

GameSpot - 8.0

The Jimquisition - 7.5

DarkStation - 7.0

من خیلی منتظرش بودم
    اپیزود قبلی رو هم دو بار تموم کردم و حتی بازم جا برای رفتن داشت
    ببینیم توی این اپیزود چه لحظات فان دیگه ای انتظارمون رو می کشه

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

امیر شاید یه دلیلش این باشه که یکمی این بازی قسمت های اکشنش بیشتره و دنیای بزرگتری هم داره
    طولانی بشه هم مشکلی نداره به هر حال فک کنم تا آخر امسال تمومش کنن

خب امتیازای اپیزود دوم اومد که نسبت به اپیزود قبلی یکمی پایینتره ولی باز به نسبت خودش خیلی خوبه:

Gaming Nexus - 9.5

Softpedia - 9.5

Gaming Age - 9.1

God is a Geek - 9.0

Polygon - 8.5

RPG Fan - 8.2

GameSpot - 8.0

The Jimquisition - 7.5

DarkStation - 7.0

من خیلی منتظرش بودم
    اپیزود قبلی رو هم دو بار تموم کردم و حتی بازم جا برای رفتن داشت
    ببینیم توی این اپیزود چه لحظات فان دیگه ای انتظارمون رو می کشه
    موضوعی که هست اینه که 2 ماه نشده بود یکی از صداگذارا گفته بود که کار صداگذاری آخرشه و به زودی بازی عرضه میشه.(توییت کرده بود)
    ولی بعدش 2 ماه در سکوت کامل رفتن و هیچی نگفتن تا اینکه بالاخره یکی از مسئولین تو فروم رسمی از صبر مردم تشکر کرد و گفت که دارن از فیدبکا استفاده میکنن تا یه اپیزود خوب بسازن . ولی دقیق منظورشو از استفاده از فیدبکا نگفت .

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب قسمت 2 رو هم بازی کردم .
    در حد قسمت اول نبود ، ولی خوب بازم خیلی خوب بود و اون فان بودنو نگه داشته بود . انتخابای سخت تریم داشت .
    کل قسمت به کنار ، Handsome Jack هم به کنار . عالی بود تیکه هاش و فان ترین لحظات واسه خودش بودن .

محتوای مخفی: انتخابام 
    من اول بازی گفتم Handsome Jack ـو میبینم و بار بعدیشم گفتم ولی وقتی دیدم باورم نمیکنه ، گفتم سرکارت گذاشتم تا فکر نکنه دیوونم !
    وقتی فهمیدم Vaughn خیانت کرده بوده یه جورایی ، بهش Fist Bump نزدم !
    آخر هم به فیونا اعتماد کردم .

ویرایش : فروم بازیو میخوندم پستاشو ، این بار TTG جدا انتخابا رو تو روند بازی تاثیرگذار کرده و کلی چیزا بودن که من ندیدم و برعکس !
      محتوای مخفی: پیشنهاد سر یه انتخاب 
    بهتون پیشنهاد میکنم به Vaughn نگید که جک رو میبینید . یه لحظه خیلی کمدی بعدش اتفاق میفته در این حالت !
    Last edited by Arrowtic; 18-03-2015 at 20:37.

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اپیزود دوم تنها واسه دانلود نیست ؟ هر سایتی میرم با اپیزود یک با هم گذاشته که 3 گیگه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •