یعنی اینقدر خنده داره ؟! پس به زودی باید شروعش کنم. فقط منم خیلی borderlands باز نبودم. یه ذره از 1 و 2 رفتم و به خاطر ضعف در روایت داستانش خیلی جذبم نکرد و فکر کنم اصل فانه بازی به coop بودنش بود که من نتونستم تجربه کنم، حالا سوالم اینه که داستان این اونقدری به اون نسخه ها ربط داره که نشه اینو بازی کرد؟ البته میدونم داستانش مستقیما که ربطی نداره... handsome jack تو ورژن 2 هم یادمه ...و اونم شوخ و اکشن بود...
ولی سورپرایز شدم دیدم که حتی تو ژانر کمدی هم تونستن بازیو از آب و گل در بیارن...کلا نمیدونم چی شد که از walking dead به بعد یهو اینقدر خفن شدن... آخه من jurassic park هم بازی کردم ولی مثله این ها اینقدر جذاب نبود... نمیدونم بازی قدیمی تر هم دارن که خوش درخشیده باشه یا نه.
میگم ایده ی خوبیه اگه دنباله دار باشه، اینکه با شرکت های دیگه هم ساخت و پاخت کنن و از روی بقیه گیم ها هم یه بازی اینطوری telltale همیشه بسازه. مثلا final fantasy این مدلی فکر کنم خیلی حال بده

. سریالش رو که دارن اینکارو میکنن و خوبم جواب گرفتن. احتمال خیلی زیادم game of thrones هم خوب از آب در بیاد
من اوایل با اینکه telltale یه روشی یاد گرفته بود و هی میساخت و میداد بیرون مشکل داشتم و میگفتم تکراریه و خلاق نیست و .... ولی الان به عنوان یه کتاب داستان مهیج و کامل یا یک نوع سریال interactive بهش نگاه میکنم و واقعا هم لذت بخشه. امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و کمپانیش بزرگ تر بشه که سریعتر بسازن و هفته ای یک اپیزود بدن مثه سریال