فشار رو گرافیک نیست، اما با تصویر و محیط ویوپورت بدون شک سر و کار خواهید داشت.
AMD ها معمولاً پهنای باند بیشتری دارن و در تری دی مکس روان تر از Nvidia های مشابه در همون رنج قیمت هستن. البته خب این تفاوت کم هست. اونقدری نیست که خرید AMD اجباری باشه.
فشار رو گرافیک نیست، اما با تصویر و محیط ویوپورت بدون شک سر و کار خواهید داشت.
AMD ها معمولاً پهنای باند بیشتری دارن و در تری دی مکس روان تر از Nvidia های مشابه در همون رنج قیمت هستن. البته خب این تفاوت کم هست. اونقدری نیست که خرید AMD اجباری باشه.
دقیقا همینطوره با ویوپورت سروکار دارم بله
تو رنج 500-600 تومن یا معادل 660 انویدیا از برند amd چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟؟ واینکه ازکدوم بند خریداری بشه. ممنون
من پیشنهادم رو در قالب لیست براتون نوشتم. پیشنهاد دیگه ای ندارم.
ممنون رفتم دیدم
تویه سایت ار 5960 با asus delux x99 تست گرفتن و مادربرد دودازش بلند شده. و راه حلشو آپدیت بهUEFI 1004 اعلام کرده.
http://www.legitreviews.com/intel-x99-motherboard-goes-up-in-smoke-for-reasons-unknown_150008
ترسوندتم یاباید قید 5960 رو بزنم یا asus delux
برای جایگذین کردن cpu و مادربرد ،جایگذین cpu که معلومه،اگر بخوام 5960 باشه جایگذین برای delux چی باشه بهتره؟؟ گیگابایت انتخاب خوبیه؟؟ ud7 یا ud4؟؟ یا msi??
سری پایین تر ایسوس یعنی A نمیدونم چی میخواد بشه با 5960.
با آپدیت بایوس مشکل حل میشه. جای نگرانی نیست.
گیگا و ایسوس هم در یک سطح هستن در مجموع. اما شخصاً گیگابایت رو بیشتر قبول دارم و برای خودم گیگابایت می پسندم. شما آخه گفتین با آواژنگ مشکل دارین و ...!
در کل مادربرد بدی وجود نداره! همه ی X99 ها بالاترین تولیدات کمپانی های سازنده ی مادربرد هستن و کیفیت و کاراییشون تا حد زیادی رقابتی و نزدیک به هم هست.
من چون انگلیسیم ضعیفه نفهمیدم که چه موقع دود از مادربرد در امد!! هنگام اورکلاک یا اول بسم الله آتیش گرفته!!!؟؟
با همین 5960 سیستم بالا بیاد باید اولین کاری که کنم آپدیت بایوسه؟؟ یا باید قبل از نصب 5960 این کارو انجام بدم توسط نمایندگی؟؟
ممنون از پاسخهاتون
بی اطلاع هستم. این موارد فنی، جز امور خدماتی به حساب میاد که تخصصی در این زمینه ندارم.
Last edited by Hessam 2; 26-11-2014 at 19:54.
پیداش کردم
با قابلیت usb_bios_flashback فقط با اتصال پاور به مادربرد بایوسو راحت قبل از نصب میشه آپدیت کرد
جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)