تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: تغییر در هدیه شبانه سرویسهای حجمی پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که قراره پس از اتمام اشتراک پس از گذشت چند هفته (بدون تمدید) از سرویس پنج روز موقت استفاده کنم پس از گذشتن این پنج روز مجددا پس از چند هفته کلا از پارس آنلاین بزنم بیرون. به نظرم اینطوری میتونم اعتراض خودمو با خسارت وارد کردن غیر مستقیم جبران کنم.

دوستان نظرات شما برای من بسیار مهم است.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

من که قراره پس از اتمام اشتراک پس از گذشت چند هفته (بدون تمدید) از سرویس پنج روز موقت استفاده کنم پس از گذشتن این پنج روز مجددا پس از چند هفته کلا از پارس آنلاین بزنم بیرون. به نظرم اینطوری میتونم اعتراض خودمو با خسارت وارد کردن غیر مستقیم جبران کنم.

دوستان نظرات شما برای من بسیار مهم است.
    سلام
    اینا انقدر .... که پول تمدید موقت رو قبل از تخلیه میگیرند ...

3. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم همین حدث میزدم،اما به امتحانش میارزه. چون واقعا مردمو چی فرض کردن:
    در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز ارایه سرویس شبانه شرکت پارس آنلاین از تاریخ دهم آذر ماه 93 پولی است
    یعنی کاربری که سه گیگ دانلود کنه پنج هزارتومان باید بپردازه، حالا این مبلغ در حجم های زیاد بیشتر میشه.

شانس ما، فن آوا بنظرم قیمتاش و خدمات رایگانش بصرفه میومد اما منطقه ما رو پوشش نمیده.

پیشگامان 1 مگ ،3 ماهه، 5 گیگ میده 43 تومان، از 2 تا 8 صبح رایگان 43 تومن، اما فکر کنم برای استفاده رایگان هزینه اضافه میگیره

اما پارس آنلاین: 1 مگ،3 ماهه،4 گیگ، 63 تومان (گران، قطعی زیاد)
    Last edited by meatza; 22-11-2014 at 21:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم میخوام تخلیه کنم برم تنها خوبیش دانلود شبانه رایگان بود که برداشتنش فقط موندم چه شرکتی برم خوب باشه ( استان بوشهر هستم)

6. این کاربر از asheghe film divx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

متاسفانه اینگونه شرکت ها هرقدر که بزرگتر میشن بدتر و بدتر میشن. دیروز فقط چند مرتبه قطعی داشت.
    Last edited by meatza; 23-11-2014 at 08:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من كه وقتي خبرشو خوندم باورم نميشد همچين بلاهتي كردن....جالب اينه وقتي زنگ ميزنيم به پشتيبانيشون ميگن همه ي شركت ها ميخان همين كارو كنن!!!تا بلكه با اين دروغ مشتري ها رو نگه دارن.
    من كه خودم ، با هر دوي دايي هام و سه تا از دوستانم ميخايم بريم شركت هاي ديگه.شما هم تبليغات كنيد تا همه خبر بشن و اين شركت رو ترك كنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منم شديدا بدنبال جايگزين بصرفه(شبانه رايگان)با ماهي نهايتا15 تومن هستم...شرايط فن آوا براي شيراز چيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم شديدا بدنبال جايگزين بصرفه(شبانه رايگان)با ماهي نهايتا15 تومن هستم...شرايط فن آوا براي شيراز چيه؟
    البته در تاپیک فن آوا اکثر کاربرا شاکی اند. در هر حال نمایندگی فن آوا در شیراز شرکت داده پردازی سرعت گستر نور با شماره تماس: 07136316555 است. (اطلاعات بیشتر به سایتشون مراجعه کن)

11. این کاربر از meatza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Playstation*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم از پارس رفتم آسیاتک امروز

13. این کاربر از *Playstation* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز این خبر جالب رو دیدم. دقت کردین کلا هر وقت از داتک و پارس آنلاین و بروبچ sms یا ایمیل میاد حاوی خبر بده؟

این یکی اما بدترینش بود.

واقعا وقاحت میخواد که همین اینترنت داغون و قطره چکونی رو هم سر و ته شو میزنن. نکته اسفناک تر برای من اینه که همین سه چهار ماه پیش قرارداد یک ساله بستم! حواسم نبود که اینجا ایران اسلامیه و "قوانین" هر روز باب میل اساتید عوض میشه.

به جمله بندی های این خبر هم دقت کنید. به آدماشونم آموزش دادن که بگن این رایگان بودن ترافیک شبانه "هدیه" بوده و شامل قرارداد نمیشه. و اینکه بگن همه شرکت های دیگه هم دارن همین کارو میکنن.

به من گفتن که یه طرح مخصوص دانلود شبانه گذاشتن. که البته به درد خودشون میخوره: 216 گیگ ترافیک شبانه (12 ماهه) و 6 گیگ ترافیک ماهانه!

با این شرایط من تا 10 آذر حتما ـه حتما میخوام این قراردادمو لغو کنم و از یه جا دیگه سرویس بگیرم. ممنون میشم دوستان به این سوالاتم جواب بدن:

1. قبلنا یه سایتی بود (internetfinder.ir) که پیش شماره میدادیم شرکت هایی که سرویس میدادن رو لیست میکرد. الان سایت مشابهی هست؟

2. دوستانی که میگن فن آوا خوبه. چه تضمینی هست که چند ماه دیگه اینم نزنه تو کار "هدیه"؟

3. کلا برای دانلود زیاد کدوم ISP ها رو پیشنهاد میکنید؟ سرویس های نامحدود رو هم که اینقدر تبصره و محدودیت گذاشتن که عملا از حجمی ها بدتر شدن! اسمشون فقط نامحدوده.

ممنون میشم جواب بدید. از فردا میخوام برم دنبالش.

15. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •