به پول ما گرونه وگرنه فکر نکنم واسه اونا پول زیادی باشه![]()
به پول ما گرونه وگرنه فکر نکنم واسه اونا پول زیادی باشه![]()
بابا آمریکا که نیست که! درآمد سرانه ایران و ترکیه فکر نکنم زیاد فزقی کنه.... در هر صورت قیمتا رو میشه مقایسه کرد...
ملت هشت تا پست توی تاپیک فرستادن ولی معلومه حتی یه نفر قیمتا رو نیگاه نکرده!![]()
البته ایجاد کننده ی تاپیک هم کم کاری کرده.... لازم بود لینک سایت شرکت رو بده.... در ضمن بهتر بود تبدیل قیمت رو انجام میداد و یه مقداری از مطالب سایت شرکت رو هم ترجمه میکرد تا دقیقا مشخص بشه شرایط استفاده از هر سرویس چطوریه....
این لینک که داده isp نیست
این تی تی نت تقریبا بزرگترین isp ترکیه هست
قیمتاشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتاشو ترجمش یمشه
سرعت ۲۴ مگابایت حجم ۱۲ گیگ با دانلدو شیانه رایگان به تومن ۷۰ تومن!
سرعت ۲۴ مگابایت حجم ۷۵ گیگ ماهیانه ۱۰۰ تومن!
سرعت ۵۰ مگابایت اینترنت نامحدود ماهیانه ۱۵۰ تومن!
سرعت ۱۰۰ مگابایت نامحدود ۱۸۰ تومن!
البته این نامحدوداش مصرف منصفانه داره مثلا ۱۶ مگ نامحدود با مصرف منسفانه ۱۰۰ گیگ در ماه داره که ۱۳۰ تومن در میاد اما بعد از ۱۰۰ گیگ استفاده کردن بازم نامحدود میتونین دانلود کنین اما سرعت میاد رو ۳ مگابایت
دستت درد نکنه....البته سرعت هاش به مگابیت هست اشتباهی مگابایت نوشتی...
من به قیمتهاش یه نگاهی انداختم... جالبه که سرویسای حجمیش حیلی گرونه ولی قیمت سرویسای نامحدودش خیلی خوبه. به خصوص این سیاست منصفانش که بعد از اون حجم سرعت رو میاره رو 3 مگابیت که سرعت خیلی خوبیه و میشه هنوز راحت استفاده کرد نه مثل این شرکتای ایرانی که یه کاری میکنن آدم دلش برا دیال آپ تنگ بشه!![]()
Last edited by netstat; 25-11-2014 at 16:47.
این رو شاهد نیستیم یعنی الان تو ایران ؟! 37 پوند ؟! یعنی 185 هزار تومان برای 25 گیگابایت. هر گیگ میفته : 7400 !!!
دوستان عاقل و بالغ. اونجا به پول اوناا عالیه
بنده رفته ببودم واقعا درامدشون عالیه
شما چرا تبدیل ارز میکنید!
انگار شما دارید میگید مثلا ۳۰ پوند بلی واسه اینگلیسیا یک صبحونه تو لندن ۲۷ پوند در میاد اما به پول مااا باید ضرب در ۴ بشه!مشکل ارزه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تاپیک رو با کمی تاخیر دیدم، دوستانی که از قیمت بالای کشور ترکیه صحبت میکنن، به احتمال قوی تا حالا ترکیه یا کشورهای دیگه نرفتن. دوستان این قیمتها به نظر شما گرون میاد، در واقع ارزش پولی ما کمه شما بری ترکیه می بینی همه چیز به نظرت گرون میاد یعنی هیچ چیز رو نمیتونی با قیمت خودمون اونجا بخری بلکه چندین برابر گرونتره، البته این به نظر اینطور میاد ولی در واقع درآمدهاشونم به همین ترتیب بالاست و همانطور که گفتم برای اونا گرون نیست. اگه یکم فکر کنید می بینید اگه غیر این بود اکثر مردم باید خواب اینترنت رو میدیدن، اتفاقا سرویسشون کیفیتش فوق العاده عالیه قیمتشم برای مردم اونجا کاملا مناسبه.![]()
آفرین
دقیقاً هم همینطوره
این دوستان انگار ترکیه نرفتن و به همین آمار و نرخ ارز تو کشور خودمون بسنده کردن!
قیمتشون به نسبت سرویسی که میدن واقعاً مُفته دوستان
وقتی ارزش پول ما مقابل پول اونا پایینه همه به شک میوفتن که بابا چه خبره خیلی گرونه و فلان ...
چون من اونجا بودم خدمت سایر دوستانم میگم رقابت اپراتورها و شرکتهای اونجا خیلی شدیده
شرکتها هر روز سعی میکنن به بهترین شکل ممکن سرویس بدن که کاربراشون رو راضی نگه دارن و کاربرای جدید و بیشتری رو جذب کنن
کافیه به تبلیغات تلویزیونیشون هم یه نیگا بندازین روزی نیست که یه سرویس جدید و یا یه امکانات جدید معرفی نکنن!
جای دوری نرین! کافیه 3G و یا 4G خودمون رو با اونا مقایسه کنین. اون وقت میفهمین که تفاوت از زمین تا آسمونه ( چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت )
شرکت TT NET هم یکی از بهترین و خوشنام ترین شرکتهای ترکیه در امر اینترنت محسوب میشه
Last edited by shahram20; 08-01-2015 at 12:57.
دمت گرم داداش
گل گفتی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)