خيلي ممنونم از همتون ولي كسي نيست قيمت رو بگه ؟
خيلي ممنونم از همتون ولي كسي نيست قيمت رو بگه ؟
منظورم قيمت بلوتوس ريدر و رم ريدر هست چون نمشه كه هميشه از خود كابل گوشي استفاده كرد و براي انتقال فايل از چه برنامه اي استفاده كنم؟ ( ميشه يه اموزش كوچولي اي بديد)
سلام. چرا نميشه؟ من يك عمره كه N90 دارم و براي هر كاري از كابلش استفاده ميكنم. تازه راحت تره. چون نسبت به بلوتوث سريعتره و نسبت به رم ريدر هم اين مزيت را داره كه لازم نيست كه هي رم را در بياري و بذاري سر جاش.نوشته شده توسط salar2010
در ضمن بلوتوث ريدر نه. بلوتوث خالي.
قيمت رم ريدر از 2هزار تومان شروع ميشه به بالا. قيمت بلوتوث هم از 7-8 هزار تومان به بالا.
بازهم ميگم استفاده از كابل بسيار راحت و سريعه.
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز كه پاسخ دادين( حالا ميفهمم شهر ما چقدر گرون ميفروشن ارزونترين رم ريدر 12 تومن ارزونترين بلوتوس 15 تومن !!! ) شما با چه برنامه اي برنامه هاتونو به گوشي ميفرستيد؟ ميشه يه راهنمايي كنيد منو
بهترین برنامه pc suite که سی دیش تو خود پک گوشیت هست . راستی تو پک گوشیت رم ریدر هست.
بهترین راه هم همون کابل usb . چون سرعتش بالاست . من که اصلا از بلوتوث ریدرم استفاده نمیکنم .
Last edited by Bob; 07-09-2006 at 09:24.
ايول دوستان عزيز خيلي اساسي حال دادين باشد تا جبران كنم ( تو فروم قسمتي براي اموزش برنامه pc suite نيست اخه من تازه كارم )
بازم ازتون خيلي خيلي ممنونم
رم ريدر كه جاي چهار نوع رم رو داره 8 و يك رم خور 5 هزار تومننوشته شده توسط salar2010
باتشكر از همگي شما من يه رم ريدر ميخوام كه به N70 بخوره و بتونه رم 1گيگ رو ساپورت كنه ؟
اگه ميشه در مورد برنامه pc suite يك توضيحي يا اموزشي بدين خيلي ممنون ميشم
رم ریدر های معمولی مموری ن70 رو ساپورت میکنه
و مموری 100گیگ هم بیاد همه رم ریدر ها ساپورتش میکنن
برای ن70 1گیگ کمی زیاد نیست!!!!!!
زياده ؟ تازه من ميخوام 2 گيگ بخرم ( مگه اشكالي داره از نظر فني توي يك سايت نوشته بود اين گوشي ميتونه تا 2 گيگ رو به خوبي ساپورت كنه ايا درسته ؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)