تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: چگونه به شغل مناسب برسیم؟!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مثلا یک کسب و کاری که بلدم و خودم انجام بدم!
    که خوب البته نه مکانی و نه سرمایه ای ...
    مثلا ثبت شرکت بزنم ... تبلیغات کنم؟

دور و اطرافیان این طور که من دنبال کار می گردم اونا نمی گردن.
    خیلی هاشون سر کار هستن ...
    داداشم که مغازه زده در حد بنز ... هم سن و سال من بود ... دو تا مغازه تغییر داده بود ... دیگه اوج پیشرفت کاریش بود.

چرا واسه من این جوری شده. ....
    الان دوباره برم شرکت خصوصی طبیعی هست ... اما این روال تا چه زمانی قرار ادامه داشته باشه...
    شرکت خصوصی و جزو افراد کار های سطح پایین و حقوق مکفی و ... بعد از این هم که سابقه کارت بالا می ره خدا حافظ... چون سابقه کار ادعا داره ...
    ببینید شما یا میخواهید توی رشته ی خودتون کار کنید یا میخواهید کسب و کاری راه بیندازید

اگر میخواهید توی رشته ی خودتون کار کنید باید سعی کنید علاوه بر تجربه و سابقه ی کار سوادتون رو هم بالا ببرید.وقت های ازاد مطالعه کنید.مقالات مختلف ایرانی و خارجی رو بخونید.اگر به موضوعی علاقه مند شدید حتما پیگیرش بشید
    برادر من رشته اش متالوژی هست و توی یک شرکت دولتی استخدام رسمی.اون تا جایی که توانست مقاله های مختلف رو خواند.به کتاب های مختلف رجوع کرد و حالا علاوه بر اون شرکت دولتی برای 3 شرکت دیگه هم کار میکنه که حقوق هر کدام 2 برابر حقوق شرکت دولتی هست.

اگر میخواهید کسب و کاری راه بیندازید بهترین مشاور رو شما در کنار خودتان دارید.برادرتان بهترین فردی هست که میشه به شما کمک کنه.فقط باید غرور خودتان را کنار بذارید.فکر کنید هیچ وقت دانشگاه نرفتید.بروید و در مغازه ی برادرتان شاگرد بشوید.کاسبی بر خلاف ظاهرش شغل خیلی سختی هست.نحوه ی برخورد با مردم رو یاد بگیرید.ببینید چه جنسی فروشش بهتر هست.از کجا جنس تهیه میکنه.با چه شرایطی جنس میخره.در ضمن پول جمع کنید تا بتوانید سرمایه اولیه برای کسب و کار را بدست اورید.

در ضمن خودتان را با هیچ کسی مقایسه نکنید.اگر دیگران کمتر به دنبال کار گشتند و زودتر کار پیدا کردند شاید موقعیتشان بهتر هست.شاید توقعشان پایین تر هست.شاید پارتی داشتند.و....

2. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ببینید مردم به چه کالا و خدماتی احتیاج دارند همون رو بهشون بفروشید.
    من رشته ام رو تا کارشناسی ارشد هم ادامه دادم ولی 1 ريال هم ازش پول نساختم.
    کارهای مختلف زیاد امتحان کردم و همچنان هم امتحان میکنم ولی کار اصلیم لوازم آرایشی و بهداشتی هستش اولش خرده فروشی بود ولی الان خودم وارد میکنم و عمده فروشی دارم.
    دنبال کار اداری و دفتری اگه هستید باید بدونید یه حد خاصی از پیشرفت بیشتر توش نیست یعنی سی سال هم که کار کنید تغیر مثبت خاصی تو وضع مالی زندگی تون رخ نمیده، ولی کار آزاد یا تولید یا خدمات از صفر هم وارد بشید تا هرجائی که فکر کنید جای پیشرفت براتون وجود داره.

4. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

3 ثبت شرکت

من توی یک شرکت کامپیوتری معروف استخدام بودم در اصفهان کارهای اجرایی شبکه میکرد برای استانداری ها و شهرداری ها.
    من با پارتی رفتم توش ولی اینجوری نبود که حتما نیاز به پارتی داشته باشه ولی بعد از 5 ماه که خوب از من کار کشیدند گفتند ما قسمت نرم افزاری نداریم و بدون بیمه و هیچی 5 ماه خودم و گذروندم
    به نظر من بیشترین عاملی که توی موفقیت من تاثیر گذار بود علاقه من به کار بود هرچند این شرکتی که من توش بودم خیلی خاله زنک بازی بود
    یکی دیگه از عوامل موفقیت من این بود که هر کاری رو که به من میسپردند نه نمیگفتم.مثلا یکی از کارهایی که به من گفتند کانفیگ مودم های سیتی سنتر بود .

به نظر من علاوه بر داشتن مدرک داشتن اعتماد به نفس خیلی مهمه و رابطه اجتماعی و خنده رویی
    یک مورد دیگه ای هم که مهمه برای کسانی که با پارتی وارد یه جایی میشوند اینه که ظرفیت خودشون رو باید بالا ببرند.مسلما کسانی که با پارتی وارد میشوند دشمن پیدا میکنند و دشمنان....

این از شغل شبکه ای من
    الان هم در حال ثبت یک شرکتم که بتونم تجهیزات شبکه بفروشم مثل میکروتیک و سیسکو و... اما خیلی استرس گرفتم
    کسی هست کمکم کنه برای ثبت شرکت خوب چه کارها و تجهیزاتی لازمه؟

6. این کاربر از sirerfankarimian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان من یک مشاوره میخواستم
    من حدود ۱۵ روز پیش یک شرکت ثبت کردم و \ایه یا سقف شرکت را ۱۰ میلیون تومان گذاشتم که خود وکیل هم گفت از ۱۰۰ هزار تومان میتونی بزاری تا ۱ میلیارد تومان
    اما به هر حال من سقف را ۱۰ میلیون نوشتم
    حالا الان در حال حاضر میخواستم بدونم میشه این ۱۰ میلیون تومان را در آینده کمترش کرد و آیا مالیات رو این ۱۰ میلیون تومان سقفی که تایی کردیمم میاد یا اصلا ربطی به اداره مالیات نداره ؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •