دوستانی که نظر میدن لطف کنن بگن کجا زندگی میکنن
با تشکر
دوستانی که نظر میدن لطف کنن بگن کجا زندگی میکنن
با تشکر
دوستان کجایین نظر خودتون رو بدین
با تشکر
من با بحث کلی تاپیک موافقم که از کجا اینترنت بگیریم که برای بازی مناسب باشه
ولی متاسفانه و صد افسوس که کیفیت و سرعت نت استان به استان, شهر به شهر, حتی منطقه به منطقه فرق داره.
مخصوصا شهرستانها. سرعتهاها مخصوصا در مراکز استانها قابل مقایسه نیست با سایر شهرها.
نمیدونم شما چه شهری هستی من خودم کاشان هستم.
برای سرعت اصلا صحبتی نمیکنم چون افتضاح مرگباری هست در شهرما.
به فرض شاتل رو مثال میزنم که بیشتر از 2 مگ سرعت نمیده حتی توی روز و بدتر اینکه عصر و شب انگار اشتراکها 1 به 30 میشه
و عملا سرعت دانلود از سرورهای خارجی حتی در ساعات غیر رایگان بالای 70 کیلوبایت نمیره.
بگذریم بیشتر بحث پینگ هستش.... شما اولویتت با پینگ داخلی هست یا خارجی؟
ببینید برای پینگ ایرانی قاعده کلی پارس آنلاین و شاتل چون حالت ویژه گیم دارند حداقلش اینه که پینگ داخلی قابل قبول میشه تقریبا برای شهرستانیها میشه بین 30 تا 50 میلی ثانیه و پینگ خارجی هم بیشتر اوقات راضی کننده هست و حدود 130 تا 180 هست بیشتر ساعات.
ببین این تستهای داخلی و خارجی شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این برای زمان خوبشه, گاهی عصرها و شبها به سرورهای خارجی بد کانکت میشد و تقریبا کار کردن چه دانلود و چه بازی فاجعه بار بود. فکر کنم همون مشکل پهنای باند در منطقه ما داشت. حال آدمو به هم میزد. ولی خوب برای بازی در سرورهای ایرانی پینگ بالای 40 نمیرفت و همیشه خوب بود بین 30 تا40.
بعد مخابرات, که پینگ داخلی حدود 45 تا 65 هست. پینگ سرورهای اروپایی حالت خوبش 135 و حالت بد 170-180 میشه. تستش:
پارس آنلاین هم که سرویس نمییده برای ما و احتمال بسیار زیاد تو پینگ مثل شاتل باشه شاید خارجش یه کم بهتر باشه و کمتر پینگش بالا بره تایم اوت بده.
در کل نظر من اینه که شما اول ببین چه شرکتهایی در شهر و منطقه شما سرویس میدهند, شهر ما خیلی کمه isp ... حتی شرکتهای معروف کمی هستند. شاید شهر شما مثلا آسیاتک و های وب و فن آوا و داتک و عصر تلکام و اینها هم باشن که خوب خیلی خوبه و انتخاب بیشتری دارید. بعد با نمایندگی isp شهرتون تماس بگیر بگو میخوام نت بگیرم و چون برای بازی آنلاین میخوام, باید پینگ خوب باشه و بگو بی زحمت با این آی پی ها یا سایتها پینگ بگیرید بهم بگید.
این کاریه که خودم همیشه میکنم و تا حلا نشده طرف برام پینگ نگیره. نهایت وصل میکنه به یکی دیگه و اون تست میکنه.
مثلا یه آی پی سرور بازی داخلی که در اون بازی میکنی و یکی دو تا هم خارجی مد نظرت باشه بهش بگو تست کنه بهت بگه, فکر میکنم این راه خوبی باشه. چون حالا به فرض من بگم پینگ سرویس پیشگامان برای من با سرور مثلا tabnak.ir حدود 18 هست ولی پیشگامان شهر شما با توجه به فاصله تون تا سرور مورد نظر ی سیاست نمایندگی شما یا پهنای باند منطقتون بالا پایین میشه. و نظرم اینه از خود نمایندگی بخوای برات تست بگیره. بیشتر هم طرف ظهر و عصر تماس بگیر چون پینگهای خارجی طرف صبح اکثر شرکتها خوبه, مهم اینه که عصر و شب فاجعه بار نشه.
من مخابراط 1mb/kb پینگم 15 هست :||
با تشکر فراوان
من آبادان زندگی میکنم
ببخشید من چه آیپی رو بدم که پینگ تایمشو بهم بگن که بدونم اون شرکت پینگش در سرورهای ایرانی چنده؟!
فرقي نداره چه بازي باشه ، اكثر سرورهاي بازيهاي ايراني يا تهران هستش و يا اصفهان.
به طور مثلا بازي كالاف ديوتي هست سرور ايراني:
محتوای مخفی: ا ي پي
يا ميخواين راحت باشيد مثلا با سايت tct.ir ، tabnak.ir
همينها كافيه. پينگتون با يكي از دو سايت بالا هرچي بود ، پنگتون با اكثر سرورهاي بازي هم همين ميشه.
البته داخل خود بازي در حدود 6 تا 10 ميلي ثانيه به ژينگ اضافه ميشه. مثلا بيرون شما پينگ با سرور 32 هست ولي داخل بازي قسمت پينگ 40 رو نشون ميده. اين قاعده ش هست ديگه.
سرور خارجي هم مثلا
آلمان 176.9.54.140
فرانسه 91.121.171.160
روسيه 84.204.225.226
همينها خوبه.
الان نت خودت چيه؟ پينگ با آي پي هاي خوبه؟
راستش شما هم مثل من شهرستاني خيلي نميشه رو پينگ خيلي پايين حساب كرد. احتمالا بهترين پينگ اونجا تا سرورهاي ايران
حدود 35 تا 45 باشه و زير اين اعداد نخواهد اومد و اروپا هم 130... ديگه زير اين فكر نكنم بشه.
تهرون مثلا پينگ ايراني زير 10 و پينگ اروپا زير 100 به راحتي شدنيه! چون سرور تو همون شهره ديگه :di فاصله ايي نداره./
البته نصف اين اعداد هم شدني هست كه ميشه زير 5 و اونري هم50 !oO كه ديگه خرج برميداره.
شما هم مثل خودم زنگ بزن شركتها يه سرور ايراني يه اروپايي بهش بده بگو برام پينگ بگير. هر كدوم پايين تر از بقيه بود بزن تو گوشش
و با همون حالشون ببر. من خودم كه برات تست زدم، خارجي 140-150 و ايراني 50-60 بازي ميكنم، عاليه لگ هم زياد نميزنه.
يه زماني پينگ ايراني 180 بود با تايم اوت لگ وحشتناك، الان خيلي خوبه...
ببين تست كردي يه ندايي هم بده اينجا ببنيم چه شركتي تو آبادان برزيليه پينگش خوبه. در كل ارادت دارم بچه هاي جنوب.![]()
يه چيز جالب، چند وقت پيش يه match داديم بازي call of duty mw1 كه بچه هاي اهواز اومده بودن
حدود 5 - 6 نفر بودند. مسابقه آنلاين بودهاا ولي چون اونا يه جا بودن همه از گيم نت آنلاين شده بودن
پينگهاشون دقيق عين هم بود، همه حدود 7 و 8 بود.... خيلي جالب بود، چون سرور هم از خودشون بود
ديتاسنترش تو اهواز بود ، نتشون هم مخابرات شهرشون بود، ما تيم اينطرفي كه از اصفهان و تهران و اينا بوديم تو سرور بالاي 50 پينگ نشون ميداد ولي واسه اونا زير 10 بود.
اين فاصله خيلي مهمه. ديگه كاريش نميشه كرد.![]()
با سلام و تشکر
چاکر داداش شما لطف دارید بزرگوارید .من هم mw1 و mw2 و mw3 رو آنلاین بازی میکنم اسمم تو بازی کالاف ScarFace هستش اگه دیده باشی
والا هم آخر متوجه نشدم یعنی مخابرات پینگ 8 میداد یا اونا یکیشون لابی سخته بود شما بهش کانکت میشدید؟!
پینگ داخلی من یه چیزی بین 40تا 60 هستش من شاتل 128 نامحدود دارم.و پینگ فرانسه 225 هستش
قربانت. آره اینترنت که برای گیم نتشون بود مخابرات بود. سرورشون هم از یه شرکت تو اهواز سرور خریده بودند.
نه کسی لابی و هاست نزده بود. سرور اصلی بود. میخوام بگم چون سرور تو شهر خودشون بود از هر شرکتی توی شهرخودشون
اینترنت میگرفتند (حالا مثلا اینها مخابرات داشتند) پینگشون و داده هاشون دیگه نمیرفت شهر دیگه تا برسه به سرور....
سر راست میرسید به سرور بازی. البته این در صورتیه که شروع آی پی شما از شهر خودتتون باشه..... تقریبا مثل lan شده بود اینقدر پینگشون پایین بود ولی در اصل لن نبود و انلاین بود و با adsl وصل شده بودند.
البته زیاد اطلاعات دقیقی ندارم شاید اشتباه دلیلش رو بگم ولی قطعا هر چی فاصله شما تا سرور کمتر باشه خوب پینگ کمتره.
در کل این یه مورد کم نظیر بود... خودشون هم کف کرده بودند.. چون میگم سرورهای بازی اکثرا همه تهرون هست و یا اصفهان. سرور گیم 5 مثلا معروفه تو پرو مود اصفهانه موقعیتش... هرکی اصفهان باشه و پینگش خیلی پایینه تو این سرور هم کانتره هم mw1.
ولی خوب چیزی که هست قطعا دیگه مخابرات شهرستانها اون پینگ هشت رو با سرورهای ایرانی نمیده.
Last edited by fastfind; 17-11-2014 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)