فقط پ990 !!!!!!!!!!!درسته کیفیت فیلم برداری ن93 رو نداره!!!!ولی عکساش که بهتره اینو همتون هم خوب میدونین که ن93 عکساش پر از نویز هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط پ990 !!!!!!!!!!!درسته کیفیت فیلم برداری ن93 رو نداره!!!!ولی عکساش که بهتره اینو همتون هم خوب میدونین که ن93 عکساش پر از نویز هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ديگه اونقدري كه شما ميگي نويز نداره برادر. بعد آدم بياد كيفيت فيلمبرداري N93 را به خاطر مقدار كمي نويز در عكسها كه اصلا به چشم نمياد از دست بده؟
Only N93.
سلام كسي مي دونه توي پاكت N93 چه چیز های همراهش هست مثلا چندتا سیم وکابل و شارزر و ...
یا اگه کسی سایتی یراغ داره که تمام امکاناتی که درون پاکت هست رو نشون داده یاشه لطف کنید لینکشو بزارین
Last edited by netlcom; 07-09-2006 at 09:32.
برو تو ایت سایت اطلاعات خوبی داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والبته فیلم برداری ن93 درسته عالی هست ولی پ990 همکیفیتش مناسب هست!!!!!!!!!نوشته شده توسط andyan
سیمبین یو ای کیو رو اصلا نمیشه با بچه بازی سری 60 مقایسه کرد
کیفیت عکسش از ن93 بهتره
سرعت پ990 خیلی خوبه چون از سی پی یو پرقدرت استفاده شده ولی ن93سی پی یو 220مگا هرتز!!!!
پ990 صفحه لمسی هست در مورد کیفیت و بلندی صدای سری پ هم خودتون بهتر میدونین دیگه
تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که N93 تبود
آقا این دوتا گوشیا روی هم چقدر می شه
تاييد ميشهوالبته فیلم برداری ن93 درسته عالی هست ولی پ990 همکیفیتش مناسب هست!!!!!!!!!
سیمبین یو ای کیو رو اصلا نمیشه با بچه بازی سری 60 مقایسه کرد
کیفیت عکسش از ن93 بهتره
سرعت پ990 خیلی خوبه چون از سی پی یو پرقدرت استفاده شده ولی ن93سی پی یو 220مگا هرتز!!!!
پ990 صفحه لمسی هست در مورد کیفیت و بلندی صدای سری پ هم خودتون بهتر میدونین دیگه![]()
![]()
اونجا نبود؟عجب ميگردم برات پيدا ميكنم.![]()
دوتا گوشي ها گوشي هاي هستند كه عالي هستند ولي من موندم تو خريدشون
اگه ميشه قيمت دقيق يا اگه كسي هست كه قيمت دبي رو داشته باشه لطف كنه بزاره
کدومشون برتری داره
من خودم دلم N93 رو گرفته
Last edited by netlcom; 07-09-2006 at 22:30.
کدومشون برتری داره
من خودم دلم N93 رو گرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)