بعدا برای فروش سمند با مشکل مواجه میشید و افت قیمتش زیاده پژو پارس دوگانه پیشنهاد منه
بعدا برای فروش سمند با مشکل مواجه میشید و افت قیمتش زیاده پژو پارس دوگانه پیشنهاد منه
لیفان ۵۲۰یا۶۲۰
پژو پارس دوگانه که میگی ینی دلم خونه ازش
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.
اینم ذکر کنم که برا من کارکرده و یا صفر بودن اصلا مهم نیست. فقط میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
از گفته های دوستان برداشتم اینه که تا این رنج قیمت و مهم بودن دوگانه سوزی، گزینه های SAMAND LX EF7 و L90 E2 انتخاب های بهتریه. اگه در اشتباهم ممنونم میشم راهنماییم کنید.
من در اصل نیتم بر اینه که حدود یکی دوسالی از این ماشین استفاده بکنم و بعد یه شاسی بلند بخرم. برا همین بنظر من خرید ماشین کارکرده به صلاح تر هست، اینطور نیست؟
و اینکه الان با این شرایط و انتظارات بنده که یه ماشین خوب و اذیت نکن و تا حدودی خوب بخرم، بهترین انتخاب برای من کدوم خواهد بود؟
از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمایی هاشون ممنونم.
مرسی
شما یه سمند ef7 91 بخر
یکی از دوستان تو تاپیک مطرح کرد که ال90 هم خوبه و از طرفی متقاضی زیاد داره و خرید و فروشش تو بازار بهتره و از اونجایی هم که من بعده مدتی قصد فروش ماشین رو دارم، ال90 گزینه ی بهتری نیست؟
کلا از بابت فنی و کیفیت و راحتی ال90 بهتره یا سمند سورن EF7 ؟
از بابت وضعیت فروش که فکر میکنم ال90 بهتر باشه.
شک نکن که هر ماشینی برا فروشش از خونواده سمند بهتره
مهمترین مزیت ال 90 نظارت مناسب شرکت رنو نسبت به محصولاتشه که باعث شده صاحبان ال 90 کمتر از صاحبان ماشین های دیگه به نمایندگی مراجعه کنن ولی مشکلاتی که بعضی ها درباره ال 90 مطرح میکنن کیفیت پایین صندلی ها(از نظر بعضی ها راحت نیست)، کیفیت پایین جنس داشبورد( نوع مواد استفاده شده در ساخت داشبورد از مواد نسبتا ارزان قیمت است) ،دید محدود راننده در دنده عقب، طرح ظاهری نه چندان جذاب داشبورد و بدنه و ایرودینامیک ضعیف ماشین(تو سرعت های بالا بعضی ها معتقدند که صدای برخورد باد به بدنه که به گوش سرنشین میرسد زننده است)
مشکلات سورن ای ال ایکس با موتور ای اف7:
جلوبندی نسبت به سایر خودروها زودتر خراب می شود
به خاطر ستون های عریض دید راننده تا حدی محدود است
قطعات موتور ای اف7 به سختی پیدا می شوند
برای فروش مشتری کم دارد
خب l90 بهتره .ولی پایه گاز سوز مگه زده؟
سورن هم اصلا گازسوزش تولید نشده[emoji3]
خب l90 بهتره .ولی پایه گاز سوز مگه زده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)