تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشاوره براي خريد لپتاپ با اين سيستم

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

تو رو خدا اینجا رو نگاه کنید...
    تاپیک به چه منظوری زده شده، به چه جایی داره میره...
    دوستان از این بحثهای بیهوده دست بدارید...

(این پست رو نقل قول نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگر بنده رو PC تعصب دارم يه PC گيمر بيار اينجا حرفت رو تاييد كرد من ديگه حرفي ندارم و پستام رو ويرايش ميكنم
    شايد واست جالب باشه كه من بشينم پا PC نميشينم با شما بحث كنم
    شما با خودتم مشكل داري تا الان با من بحث ميكردي لذت بازي رو كنسول دليل هاي (خودت) رو مياوردي حالا شد نظر شخصي؟!
    و درسته هر وسيله اي واسه يه هدفه اما يكي از اون ها بازيه مگه اينكه شما تكديب كني كه PC يه هدف داره
    آها يعني چون نمايشگاها از كنسول استفاده ميشه يعني PC وسيله بازي نيست و لذت بازي تو كنسوله؟!مگه اينكه منطقت در همين حد باشه
    گرافيك بنده دايركت ايكس ١١ رو ساپورت ميكنه و قيمت گرافيك من حدود ١٠٠-١٥٠ هست و كسيم كه سيستم رو ارتقا ميده قطعا به فكر ساپورت دايركت ايكسش هست
    و ميبيني براي يه سري اجرا نميشه يا سيستمش رو ارتقا نداده (سورس) يا بدون تحقيق در رابطه با مدل گرافيكش اون رو بالا داده
    خلاصه داداش دليل اينكه ميگي كنسول گيمر نبودنت هست و در حد همون جنگ هاي صليبيه
    ٩٠٪ كسايي كه گيمر كنسول هستن تعصب دارن
    اما اگه كسي هست كه ميگه لذت بازي تو كنسول و دليل و مدرك داره بياد بگه ( خواهشا PC رو از تمام ديد ها نگاه كنه )كنسول تو يه سيستم محدودي هست و بازي ساز براي ساخت بازي روي كنسول قدرت مانور كمتري داره نسبت به PC كه محدوديت نداره
    مدير عامل AMD در جواب به يكي از كنسول گيمر ها كه ميگه :" چرا وقتي ميتونم كنسول رو با قيمت كمتر و بدون دغدغه تهيه كنم و بازي كنم اين همه خرج سيستمم كنم ؟ " ميگه من حاضر نيستم لذت بازي با موس و كيبورد رو با كنسول عوض كنم ؛)
    خدا رو شکر شکلک اختراع شد شما ازش استفاده کنی پستت جنبه فان پیدا کنه

دوست عزیز من میگم نظر شخصی من اینه که لذت بازی تو کنسول بیشتره شما میگی تو پی سی
    خب بحث تمام
    در مورد بازی تو نمایشگاه و مسابقات هم نظرم اینه
    در مورد گیمر بودن دیگران و میزانش ماشالله شما استاد هستید .
    در مورد نقل قول هم رفتی از کمپانی که کارش ساخت کارت گرافیکه نقل قول آوردی انتظار داری اون بگه نه برید کنسول بخرید درسته کارت گرافیک سونی 4 رو هم این شرکت میزنه ولی سود فروش قطعات کامپیوتری خیلی بیشتر هست واسه شرکت که داره این حرفا رو میزنه

راستی چرا در مورد انتشار فیفا 14 که قرار بود اصلا واسه پی سی منتشر نشه بعدا تتصمیم گرفتن موتور گرافیک قبلی روی بازی بزارن نمی گی
    مدیر شرکت گفته بود تعداد کسایی که سیستمشون موتور گرافیکی جدید رو ساپورت کنه خیلی کمتر هست
    الان هم ورژن جدید فیفا رو نگاه کنی همون جریانه

3. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از همه دوستان معذرت میخوام که بحث به اینجا کشید
    والله من اومدم نظر بدم کار به اینجا کشید

5. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[QUOTE=alp13;8446740]خدا رو شکر شکلک اختراع شد شما ازش استفاده کنی پستت جنبه فان پیدا کنه

دوست عزیز من میگم نظر شخصی من اینه که لذت بازی تو کنسول بیشتره شما میگی تو پی سی
    خب بحث تمام
    در مورد بازی تو نمایشگاه و مسابقات هم نظرم اینه
    در مورد گیمر بودن دیگران و میزانش ماشالله شما استاد هستید .
    در مورد نقل قول هم رفتی از کمپانی که کارش ساخت کارت گرافیکه نقل قول آوردی انتظار داری اون بگه نه برید کنسول بخرید درسته کارت گرافیک سونی 4 رو هم این شرکت میزنه ولی سود فروش قطعات کامپیوتری خیلی بیشتر هست واسه شرکت که داره این حرفا رو میزنه

راستی چرا در مورد انتشار فیفا 14 که قرار بود اصلا واسه پی سی منتشر نشه بعدا تتصمیم گرفتن موتور گرافیک قبلی روی بازی بزارن نمی گی
    مدیر شرکت گفته بود تعداد کسایی که سیستمشون موتور گرافیکی جدید رو ساپورت کنه خیلی کمتر هست
    الان هم ورژن جدید فیفا رو نگاه کنی همون جریانه[/QUOTEدرسته حرف شما اما انصافا لذت موس و كيبورد تو هيچي نيست بازم حرف شما درسته و كاملا نظر شخصيه و معذرت ميخوام كه بحث به اينجا كشيد ، ممنون از كمكت

7. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bdgunn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای کسی که PC گیمر هست واسش سخته با کنسول بازی کنه ولی و برعکس
    PC فقط به درد بازی های استراتژی و شوتر میخوره ولی تو بقیه سبک ها واقعا حرفی واسه گفتن نداره
    در ضمن کنسول برای بازی بهینه شده. از سیستم داخلیش گرفته تا دسته و وسایل جانبیش. شما هیچ وقت سیک اسیکس یا کینکت یا وسایل جانبی کنسول نینتندو رو روی pc نمیتونین تجربه کنید
    مسئله قیمت هم به کنار. مثلا من 360 خودمو ۲۳۰ تومن خریدم و الان حداقل ۷۰۰-۸۰۰ تومن ازم میخرنش
    ولی اون موقع با ۲۰۰ تومن سیستمی که میتونستم جمع کنم ماریو رو هم اجرا نمیکرد
    بحث مهم دیگه بازی های اختصاصی هست که کنسول ها دارند، حالا بحث دیر اومدن بازی ها برای pc هم به کنار
    ادم گیمر باشه ولی لست اف آس، انچارتد، متال گیر، گیرز اف وارز، اونیموشا و ... بازی نکنه خیلیه
    خلاصه به نظر من که حداقل ۲۵ سال دارم گیم میزنم کنسول برتره

9. این کاربر از bdgunn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •