تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: انتخاب نهایی از بین این موارد

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اشتباه می‌کنید پنل این تلویزیون ۱۲۰ هرتزیه. منظورتون از قابلیت فریم‌سازی چیه؟ این تیوی هم از MotionFlow سونی استفاده میکنه و این مقدار هم ۴۸۰ هرتزه
    برای کاربردی که مدنظر شماست این تیوی بدون شک انتخاب بهتریه.
    جزئیات تصویر و سایه‌ها بخوبی مشخص میشه و فیلم دیدن رو لذت‌بخش میکنه.
    در این رنج قیمت، به‌علت input lag پایین، این تیوی برای گیمرها انتخاب اول و آخره. معنیش اینه که وقتی فرمانی به جوی‌استیک مثلا پلی‌استیشن میدید، این تیوی در زمان کوتاه‌تری نسبت به هم‌رده‌ها اون فرمان رو در تصویر بازی لحاظ میکنه.
    من به شما توصیه می‌کنم به یک فروشگاه که این مدل رو داره سر بزنید و از نزدیک تصویرش رو از زاویه ببینید. اگر خیلی آزاردهنده نبود، بخریدش. چون در سایر برتری‌هایی که من گفتم هیچ شکی نیست و این مورد مهم‌ترین نقطه ضعف مدل w800b هست که ممکنه شما رو از خریدش منصرف کنه.
    خیلی از سایتها دیدم نوشتند مدل 42 اینچ w800b پنل ips هرتزی 60 داره رنگ مشکی عمیقی هم نداره ولی در سایز های 50 و 55 پنل va 120 هرتزی با رنگ مشکی عمیق

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من پستم رو ویرایش کردم. قسمت پایانیش رو اگر جواب بدید ممنون میشم.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من پستم رو ویرایش کردم. قسمت پایانیش رو اگر جواب بدید ممنون میشم.
    الجی رو 2620 دیجی بانه
    الجی دیگه زیاد مهم نیست چون طی برسی که کردم تولید رنگ خوبی نداره
    بهتره بریم سراغ همون سونی که نوشتید 120 هرتزی که بهتره ویرایش کنید 60 هرتز بیشتر نیست با پنل ips

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الجی رو 2620 دیجی بانه
    الجی دیگه زیاد مهم نیست چون طی برسی که کردم تولید رنگ خوبی نداره
    بهتره بریم سراغ همون سونی که نوشتید 120 هرتزی که بهتره ویرایش کنید 60 هرتز بیشتر نیست با پنل ips
    فکر نمی‌کنم این قضیه درست باشه. این مورد رو از کجا شنیدید؟
    تفاوت اصلی سایز ۴۲ با سایزهای بالاتر نوع سه‌بعدیه که در این سایز سه‌بعدی passive وجود داره و در سایزهای بالاتر active
    اسم دیگر این مدل که در اروپا عرضه شده kdl-42w829 هست و می‌تونید با سرچ در سایت hdtvtest ببینید که در اونجا هم گفته شده پنل از نوع va هست.
    البته شاید مدل عرضه‌شده در ایران فرق داره که اونم بعیده. چون اصلا همین مشکل زاویه دید معروف w800b که همه جا ازش صحبت میشه، نباید در پنل IPS رخ بده.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر نمی‌کنم این قضیه درست باشه. این مورد رو از کجا شنیدید؟
    تفاوت اصلی سایز ۴۲ با سایزهای بالاتر نوع سه‌بعدیه که در این سایز سه‌بعدی passive وجود داره و در سایزهای بالاتر active
    اسم دیگر این مدل که در اروپا عرضه شده kdl-42w829 هست و می‌تونید با سرچ در سایت hdtvtest ببینید که در اونجا هم گفته شده پنل از نوع va هست.
    البته شاید مدل عرضه‌شده در ایران فرق داره که اونم بعیده. چون اصلا همین مشکل زاویه دید معروف w800b که همه جا ازش صحبت میشه، نباید در پنل IPS رخ بده.
    توی بیشتر انجمن های فارسی و سایت زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی بیشتر انجمن های فارسی و سایت زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش الان دیگه کاملا مشکوک شدم. هم اینکه سایت HDTVTEST که بطور جداگانه مدل 42 اینچی W829B مخصوص بریتانیا رو تست کرده، صراحتا میگه پنل بکار رفته VA هست. هم با گشتن تو سایتهای مختلف دیدم خیلی جاها گفته شده که برای پنل 42 اینچ از نوع IPS کار شده. همین Passive بودن سه بعدیش هم شک رو بیشتر میکنه. البته حتی احتمال اینکه مدلهای کشورهای مختلف با هم فرق بکنن هست. این سایت rtings که لینکش رو گذاشتید، در امریکا فعالیت داره و مدل 42 اینچ به بازار امریکا نرفته و جوابهایی که به کامنت ها دادن براساس تجربه و تست شخصی نبوده، هرچند به اندازه کافی قانع کننده میرسید.
    من تصویر مدل 50 اینچش رو در یک مغازه از نزدیک دیدم و 42 رو اصلا برخورد نداشتم. همون 50 اینچش رو یادمه دوستمون روش The Amazing Spiderman گذاشته بود و خیلی کیفیت خوبی داشت اما اگر پنل 42 اینچ با 50 و 55 فرق بکنه، داستان کلا عوض میشه و نمیشه به راحتی برای خریدش اقدام کرد.
    خودتون از نزدیک برید و چک کنید ممکنه بتونید بفهمید این قضیه 100 درصده یا نه. اگر IPS باشه نباید اون زنده بودن رنگهای مدلهای بالاتر رو داشته باشه و از طرف دیگه مشکل زاویه دیدش نباید آنچنان حاد باشه. البته به حرف آسونه و تشخیصش معمولا تست های تخصصی میخواد.
    چیزی که هست سوای از نوع پنل، کیفیت تصویر حرف اول رو میزنه که این مورد هم با تست شخصی بهترین نتیجه رو میده.
    در هر صورت از اینکه نشد راهنمایی بدردبخوری بهتون بدم، متاسفم.

7. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سایز های کوچیک پنلشو زده 200 ولی سایز بزگارو زده 480 فکر کنم سونی
    احتمالا 120 و200 هرتز هست
    پنل ال جی هم 200 هستش گزینه خوبیه این ال جی هم از لحاظ قیمت اینا کسی نداره تست کرده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من مدل w800b سونی 42اینچشو دارم
    خداییش از نظر کیفیت تو فروشگاه خیلی سرتر از بقیه مدل های هم رده بود
    از نظر زاویه دید هم اینطوری که میگن بد نیست ، یعنی جوری نیست که وقتی با زاویه به ال سی دی نگاه میکنی از کیفیت رنگ ها به شدت کاسته بشه
    چون هر هفته هم مسابقات فوتبال رو به صورت اچ دی دنبال میکنم تمامی موارد که حداقل خودم بهشون نیاز دارم از جمله کیفیت ، سرعت تصاویر تو حرکت های سریع و .... رو تست کردم و خیلی خوب بودند
    بازم پیشنهاد میکنم به یک فروشگاه مراجعه کنید و خودتون از نزدیک مدل هارو مقایسه کنید اینطوری خیال خودتون هم راحت تره :-)

Sent From My Xperia Z1

10. 2 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش من مدل w800b سونی 42اینچشو دارم
    خداییش از نظر کیفیت تو فروشگاه خیلی سرتر از بقیه مدل های هم رده بود
    از نظر زاویه دید هم اینطوری که میگن بد نیست ، یعنی جوری نیست که وقتی با زاویه به ال سی دی نگاه میکنی از کیفیت رنگ ها به شدت کاسته بشه
    چون هر هفته هم مسابقات فوتبال رو به صورت اچ دی دنبال میکنم تمامی موارد که حداقل خودم بهشون نیاز دارم از جمله کیفیت ، سرعت تصاویر تو حرکت های سریع و .... رو تست کردم و خیلی خوب بودند
    بازم پیشنهاد میکنم به یک فروشگاه مراجعه کنید و خودتون از نزدیک مدل هارو مقایسه کنید اینطوری خیال خودتون هم راحت تره :-)

Sent From My Xperia Z1
    تشکر خیلی روی این مدل 42 اینچ داخلی بحث هست یک سری میگن پنلش ips هست یکسری دیگه میگن va هست.
    شما این مدل رو با یک ips از نظر زاویه دید مقایسه کردید ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •