تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: grand 2 ....یا هوای 3c ??

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

راستش من کلا از برند هوآوی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمی شه که گوشی های بدی داشته باشه. (نظر شخصیه دیگه)

اما مسلما از ال جی و سامسونگ و برندهای مطرح عقب تره. و فقط با قیمت گوشی هاش می تونه خریدار رو مجاب به خریدن کنه.(P/P)

گرند 2 نسبت به قیمتش خریدش به صرفه نیست.

پیشنهاد من به شما LG L90 با قیمت حدود 570 با دو سال گارانتی. خودم این گوشی رو هفته پیش گرفتم اگه ویژگی خاصی مدنظرت هست بگو برات توضیح بدم.

البته HONOR 3C هم گوشی بدی نیست. اما گوشی L90 با قیمت مشابه کارایی بهتر و بالاتری رو داره و خریدش به صرفه تره.

همچنین شما می گی که می خوای 5 سال از گوشی کار بکشی پس عاقلانه تر اینه که گوشی از برند مطرح خریداری کنی. گوشی های LG ساخت کره جنوبی هستن که دست چینی ها ظاهرا هنوز بهش نرسیده.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه حیفه ،،،،، LG L90 که زیاد کوچیکتر از HONOR 3C نیست که

مدل ال جی 4.7 اینچ هست و مدل هوواوی 5 اینچه یعنی فقط 0.3 اینچ با هم تفاوت دارن

بعدشم گوشی خود من هم 5 اینچه ،،، آره اولش آدم فکر می کنه خیلی بزرگه ولی بعدش می بینه خیلی هم این سایز خوبه

تازه اگه می شد توی همین فروم یه پیج در مورد HONOR 3C پیدا کنم خیلی خوب بود ولی انگار کسی براش پیجی نساخته

ولی همون پیجی که از فروم mobile.ir قرار دادم هم خیلی خوبه چون وقتی نظر مصرف کننده ها در مورد گوشی رو ببینی خیلی بهتر می تونی انتخاب کنی ، چون

خودشون همین گوشی رو دارن و نقاط ضعف و قوتش رو می بینن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mohamadreza1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اره خب الان که خوب نگا میکنم میبینم ال 90 هم خوبه فقط دو تا ایراد 1 داره ..1 سیم بودن (مدل دو سیمش ایران نیومده) رم 1

نمیدونم ولی تو 2 تا جا گفتن اگه میخوای 10 تا مسنجر نصب کنی هانر 3c بگیر....

10 تا هم نمیشه ولی به 4-5 تا میرسه فک کنم ...تانگو. ..لاین و وایبر و اینستاگرام و یکی دو تا دیگه از شبکه های اجتماعی

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستش من کلا از برند هوآوی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمی شه که گوشی های بدی داشته باشه. (نظر شخصیه دیگه)

اما مسلما از ال جی و سامسونگ و برندهای مطرح عقب تره. و فقط با قیمت گوشی هاش می تونه خریدار رو مجاب به خریدن کنه.(P/P)

گرند 2 نسبت به قیمتش خریدش به صرفه نیست.

پیشنهاد من به شما LG L90 با قیمت حدود 570 با دو سال گارانتی. خودم این گوشی رو هفته پیش گرفتم اگه ویژگی خاصی مدنظرت هست بگو برات توضیح بدم.

البته HONOR 3C هم گوشی بدی نیست. اما گوشی L90 با قیمت مشابه کارایی بهتر و بالاتری رو داره و خریدش به صرفه تره.

همچنین شما می گی که می خوای 5 سال از گوشی کار بکشی پس عاقلانه تر اینه که گوشی از برند مطرح خریداری کنی. گوشی های LG ساخت کره جنوبی هستن که دست چینی ها ظاهرا هنوز بهش نرسیده.
    دوست عزیز راحت میشه وبگردی کرد ؟
    و میشه همزمان چند تا برنامه چت مثل لاین و وایبر و اینا روش نصب کرد ؟؟

نظرت چیه الان با استفاده یک هفته ای که از این گوشی داشتی ؟ خوبه و راضیت کرده یا نه ؟
    راستی محافظ و قاب واسش گرفتی ؟؟

الان دیجی کالا 596 تومن میده ..با هزینه ارسالش میشه 606 تومن...

شهر ما هنوز قیمت ال 90 پایین نیومده ...
    Last edited by mohamadreza1995; 01-11-2014 at 20:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز راحت میشه وبگردی کرد ؟
    و میشه همزمان چند تا برنامه چت مثل لاین و وایبر و اینا روش نصب کرد ؟؟

نظرت چیه الان با استفاده یک هفته ای که از این گوشی داشتی ؟ خوبه و راضیت کرده یا نه ؟
    راستش من این گوشی رو برای خواهرم خریدم اما خب کلی باهاش ور رفتم. همینجوری که بهش ندادم

تمام برنامه هاش رو هم خودم نصب کردم. لاین و وایبر و اینستاگرام و واتس آپ و ... هم همزمان به راحتی باهاش می تونی کار کنی مشکلی نداره. تا حالا که مشکلی به من گزارش نکرده که برم درست کنم یا هنگ نکرده.

وب گردی هم خوبه تازه می تونی از طریق Qslide هم زمان وب گردی کنی و کارای دیگه هم انجام بدی.

شاید تنها دلیلی که خرید honor 3c رو توجیه کنه رم 2 باشه و بس. البته به نظرم برای کارایی شما همین رم 1 کافی هست چون با باز کردن چن تا برنامه هنوز هم رم خالی داره. ولی اتخاب با شماست.

البته شما که گوشی دو سیم می خواهی honor 3c گزینه خوبی می تونه باشه. مخصوصا اینکه روی قضیه رم هم شک داری.

دیجی کالا سایت کاملا معتبریه من خودم خرید کردم بسته بندی عالی و جس پلمپ در کمترین زمان می رسونه بهت. بله قاب و محافظش هم تو اینترنت هست اگه تو بازار گیر نیاوردی.
    Last edited by campuzlit; 01-11-2014 at 21:21.

6. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستش من این گوشی رو برای خواهرم خریدم اما خب کلی باهاش ور رفتم. همینجوری که بهش ندادم

تمام برنامه هاش رو هم خودم نصب کردم. لاین و وایبر و اینستاگرام و واتس آپ و ... هم همزمان به راحتی باهاش می تونی کار کنی مشکلی نداره. تا حالا که مشکلی به من گزارش نکرده که برم درست کنم یا هنگ نکرده.

وب گردی هم خوبه تازه می تونی از طریق Qslide هم زمان وب گردی کنی و کارای دیگه هم انجام بدی.

شاید تنها دلیلی که خرید honor 3c رو توجیه کنه رم 2 باشه و بس. البته به نظرم برای کارایی شما همین رم 1 کافی هست چون با باز کردن چن تا برنامه هنوز هم رم خالی داره. ولی اتخاب با شماست.

ممنون

منم برنامه های دیگه روش نصب میکنم ولی تصمیم ندارم با گوشی کلی بازی سنگین انجام بدم بازی شاید یکی دو تا

ولی معمولا نرم افزارای زیادی رو مثل کتابای مختلف و چیزای دیگه رو گوشی نصب میکنم که فکر نکنم بازم مشکل ساز بشه ..از نوع همین برنامه های مفیدی که برای اندروید هس....

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون

منم برنامه های دیگه روش نصب میکنم ولی تصمیم ندارم با گوشی کلی بازی سنگین انجام بدم بازی شاید یکی دو تا

ولی معمولا نرم افزارای زیادی رو مثل کتابای مختلف و چیزای دیگه رو گوشی نصب میکنم که فکر نکنم بازم مشکل ساز بشه ..از نوع همین برنامه های مفیدی که برای اندروید هس....
    من سر جمع شاید حدود 20 تا برنامه روش نصب کردم. در صورت معمول که رمی نمی خوره. اتفاقا همین الان رفتم به خاطر همین قضیه با گوشی کار کردم 4 تا برنامه باز کردم دیدم رم خالی داره 4 تا دیگه باز کردم دیدم بازم خالی داره و میزان رم اشغال شده هیچ تغییری نکرده بود.

انگار سیستم عامل برنامه های جانبی اضافه رو می بنده و رم رو خالی می کنه. البته من در این زمینه تجربه زیادی ندارم و بهتره از دوستانی که در زمینه رم در سیستم اندروید تجربه دارن پرس و جو کنی که خدای نکرده برات مشکل ساز نشه.

9. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

شما چون میخوای چند سال گوشی رو نگه دارین

بهتره گوشی ایی خریداری کنید که ساپورت خوبی داشته باشه هو آ وی ساپورت نداره

grand2 گزینه ی خوبی هست

در صورت افزایش بودجه xperia z و s4 پیشنهاد میشه

هیچوقت گول ارقام رو نخورید

11. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون از دوستان
    بالاخره بعد ماه ها تحقیق و تفحص اخرشI9300i s3 neo خریدم بدون گارانتی 750 تومن ....گرند 2 هم 780 بود ولی به نظرم تنها مزیتش نسبت به اس 3 فقط صفحه نمایش بزرگتر بود و باتری خوب ....

ولی سخت افزار اس 3 بالاتره ...هر چند شنیده بودم هنگ توش داره ولی خب خریدمش و قید هوای رو هم همون اول زدم و گفتم یه بار بخرم و نیازی به دوباره کاری نباشه

ال جی رو هم هر چی بود بیخیال شدم

تشکر از همگی

یا علی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •