تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تبلت یا لب تاپ؟کدام؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين خيلي خوب هست كه با توجه ب نياز خريد كنيد cpu سرفيس دو مدل i5u و i7 u هست اين مدل ها اصلا سطح بالا و حرفه اي نيستند نميدانم دليلي اين حرفتان چيست؟؟!! اين مدل ها براي برنامه نويسي عالي هستند ضعيف تر از اينا مانند پنتيوم بگيريد بشدت ب مشكل بر ميخوريد بدليل اينكه كتابخانه ها و ابزار ها بشدت دير لود خواهند شد ديگه خود دانيد!!! طبق گفته ماكروسافت ويندوز ٨ قابليت اپديت شدن به ١٠ رو داره يعني كافي به منو ويندوز اپديت بريد و عمليات اپديت رو اغاز كنيد
    درمورد Cpu له لینک زیر مراجعه کنید رده بندی پردازشگرهای برای حدود 1ماه پیش هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل حرفم تحقیق هست من همیشه با همین مسائل سروکاردارم وعلاقه دارم شاید اشتباه بکنم اما طبق اطلاعاتی که تا به اینجا دارم پردازشگرسرفیس جزو رده بالاهاست.اگر corI3 بگیرم مطمئنم بازم براحتی برام کارمیکنه بدون هیچ مشکلی چون محاسبه کردم کتابخانه ها در زمینه سی شارپ فقط برای من کاربرد دارند که بزرگترینشون System هست که با پردازشگر پنتیوم 3300 هم کمتراز 2 ثانیه طول میکشه فراخوانی بشه.طبق گفته خودتون تبلت ها کمی محدودیت دارند و در زمینه کاری من کاربردی محسوب نمی شوند بنابراین تنها گزینه لب تاپ ها میمونند به نظرتون کدوم مدل بهتره چون کل سیستم با پردازشگر مشخص میشه لطفا چند لب تاپ مناسب با پردازشگر حداکثر CorI5 بهم معرفی کنید که کانفیگ خوبی داشته باشه .ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين خيلي خوب هست كه با توجه ب نياز خريد كنيد cpu سرفيس دو مدل i5u و i7 u هست اين مدل ها اصلا سطح بالا و حرفه اي نيستند نميدانم دليلي اين حرفتان چيست؟؟!! اين مدل ها براي برنامه نويسي عالي هستند ضعيف تر از اينا مانند پنتيوم بگيريد بشدت ب مشكل بر ميخوريد بدليل اينكه كتابخانه ها و ابزار ها بشدت دير لود خواهند شد ديگه خود دانيد!!! طبق گفته ماكروسافت ويندوز ٨ قابليت اپديت شدن به ١٠ رو داره يعني كافي به منو ويندوز اپديت بريد و عمليات اپديت رو اغاز كنيد
    درمورد Cpu له لینک زیر مراجعه کنید رده بندی پردازشگرهای برای حدود 1ماه پیش هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل حرفم تحقیق هست من همیشه با همین مسائل سروکاردارم وعلاقه دارم شاید اشتباه بکنم اما طبق اطلاعاتی که تا به اینجا دارم پردازشگرسرفیس جزو رده بالاهاست.اگر corI3 بگیرم مطمئنم بازم براحتی برام کارمیکنه بدون هیچ مشکلی چون محاسبه کردم کتابخانه ها در زمینه سی شارپ فقط برای من کاربرد دارند که بزرگترینشون System هست که با پردازشگر پنتیوم 3300 هم کمتراز 2 ثانیه طول میکشه فراخوانی بشه.طبق گفته خودتون تبلت ها کمی محدودیت دارند و در زمینه کاری من کاربردی محسوب نمی شوند بنابراین تنها گزینه لب تاپ ها میمونند به نظرتون کدوم مدل بهتره چون کل سیستم با پردازشگر مشخص میشه لطفا چند لب تاپ مناسب با پردازشگر حداکثر CorI5 بهم معرفی کنید که کانفیگ خوبی داشته باشه .ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بارها برای برنامه نویسی و خرید تبلت و اینا مشاوره دادم.
    خود منم C# و ASP.NET و ... کار کردم و اصولا شغلم طراحی وبه.
    ایشون یا نمیدونه چی میخواد یا زیادی مغرووره یا اصلا پول کافی نداره .
    قاعدتا کسی که مشاوره میخاد محدوده خریدشو میگه نیازشم میگه سولم داشته باشه میپرسه.
    اگر شما اصلاعات کافی داری که کدوم پردازنده مناسبه و ... که مشاوره نداره برو بخر دیگه.
    من محل کارم 4200M بوده توی خونه 4700 درم و i3 و ... میدونم دارم چی به شما معرفی میکنم.
    اگر ب.دجتون کمه بفرمایید در حد بودجه شما معرفی کنم.
    همن الان هم میتونید ویندوز 10 نسخه مخصوص توسعه گرا رو رایگان از ماکروسافت دانلود کنید. و اصلا نگران ویندوز نباشید. این ویندوزم دست کم تا بیاد دو سال طول داره. شما وینوز 9 هم این وسط دارید. بعد از 8 عدد 9 هست پس از حالا برای 10 برنامه ریزی نکنید.
    من درمورد اطلاعات و دانش شما صحبتی نکردم چون اطلاعات وتخصصش رو داشتید که مشاور بخش لب تاپ شده اید ولی با این روشی که شما معرفی کرده حداقل روی من جواب نمیده و نمیخوام با این روش بخرم من دوبار سیستم عوض کردم سر گوشی هم با معیار قیمت خریداری کردم از همشون هم پشیمونم هرسه خریدم را پشیمونم اینبار تصمیم گرفتم با نیازم خرید کنم شاید ایندفعه درست در بیاد من دلیل مخالفتم با روش شما را هم بصورت واضح گفتم.درمورد اینکه نمیدونم چی میخوام که حق با شماست بخاطرهمین دراین انجمن درخواست دادم نیازهامو از سیستم درخواست کردم و گفتم و راهنمایی خواستم درمورد غرور واینطورمسائل که بقیه باید نظربدن خودم نمیتونم نظری بدم از نظر مالی هم که مطمئنا بیل گیتس نیستم ولی خب حتما تا سطحی در نظر گرفتم که از نظر نیاز دنبال لب تاپ می گردم اگر هزینه پایینی داشتم از نظر مالی دنبالش می گشتم ومعیار رو قیمت لب تاپ میگذاشتم البته نمیگم پولدارم واینطورمسائل ولی خب درحدی هست که بتونم بگیرم.درمورد پردازنده واینطورمسائل که در PC هم موجود هست قاعدتا اطلاعات دارم چون رشتم همینه و همیشه باهاش سروکار دارم متاسفانه در زمینه لب تاپ هیچگونه اطلاعاتی ندارم واقعا هیچگونه اطلاعاتی.ن محدودنیازمو از سیستم گقتم شما میگید چقدر میخوای هزینه کنی خب شاید من بخوام 20 میلیون هزینه کنم شما هم یه لب تاپ 20 تومنی معرفی میکنید خب اینو که فروشنده هم میتونه بهم بگه وبفروشه اما نیازهای من از لب تاپ واقعا ارزش 20 میلیون هزینه رو داره؟خودتون رو بذارید جای من.سوالاتم را درپست اول تقریبا کامل پرسیدم.شما 20 تا لب تاپ هم داشته باشید من میگم روش راهنمایی شما اشتباه من بااین روش نمیخوام خرید کنم کاری به دانش ومهارت شما ندارم اصلا در پست قبلی هم همین مورد را عنوان کردم.
    درمورد مشکل ویندوز هم ویندوز 9 اصلا وجود نداره وهرکسی دلیلی برای این مسئله عنوان کرده که چرا نهمین ویندوز به نام 10 معرفی شده و ویندوز 9 اصلا وجود نداره که خبری که بیشترین شایعه رو داشته این بوده که در کدنویسی بدلیل هسته 98 و 95 بودن ویندوزها و مشکلات نامگذاری واشتباهات کدنویسی این نام تغییر کرده که به نظرخیلی از عزیزان اصلا این صحبت منطقی نیست ولی چرا وچگونه 9 نشده و 10 نامگذاری شده را خود مایکروسافت میدونه شاید اعلام کنه شایدم نه.درمورد انتشار هم اعلام شده تا قبل از عید قرار نسخه نهایی وارد بازار بشه.
    بازم ممنون ازراهنماییتون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

لپ تاپ با core i5 از ۱ میلیون هست تا ۵-۶ میلیون باید بودچه را مشخص کنید
    دلیل تفاوت قیمت هم کیفیت سایر المانها مخصوصا نمایشگر کیفیت بدنه اپشن های جانبی و صد البتع کیفیت ساخت هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاربر عزیز این لب تاپی که خودتون توی یکی از تاپیک ها به یکی از عزیزان معرفی کردید به چه دلیل مورد استفاده من نیست؟
    Acer Aspire E5-571G-58D9
    پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
    حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3
    پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce 840M 2GB
    صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لپ تاپ با core i5 از ۱ میلیون هست تا ۵-۶ میلیون باید بودچه را مشخص کنید
    دلیل تفاوت قیمت هم کیفیت سایر المانها مخصوصا نمایشگر کیفیت بدنه اپشن های جانبی و صد البتع کیفیت ساخت هست
    خب از نظر هرکسی کمتر بهتره ولی حداکثر تا 2و نیم معرفی کنید حالا یکمی بالا یا پایینتر.درضمن من گفتم حداکثر تا corI5 نه حتما اون.همونطورکه گفتم ظاهر،وزن و... اینطورمسائل اصلا برام مهم نیست فقط همون کارهایی که میخوام رو انجام بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون درمورد این لب تاپ چیه؟
    Lenovo Thinkpad Edge E531-B
    کانفیگ:
    CPU: Core i3
    Ram: 4 GB
    HDD: 500 GB
    GPU: Nvidia Geforce 710M
    قیمت حدودا 1 میلیون و 550.
    یه اینکه جزو پرفروشترین محصولات در ایران درچندوقته اخیر بوده طبق گفته دیجی کالا.
    Acer Aspire E1-572G-34014G50Mnkk

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 26 × 256 × 382 میلی‌متر - وزن: 2.4 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4010U 1.70 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
    پردازنده گرافیکی:AMD Radeon R5 M240 1GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
    امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

البته یه موردی که داره اونم اینه که از کارت گرافیک جداگانه استفاده میکنه و این باعث میشه بیشتر این لب تاپ به سمت کارهای گرافیکی بره تا کارهایی عمومی نظرشما چیه؟
    Last edited by hsdn; 30-10-2014 at 20:17.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

غرض کردم لپتاپ ۱ میلیونی هم مناسب شما هست ولی خوب هر چی قیمت بالا تر میره کیفیت و ماندگاری بیشتر هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک لینک جستجو از دیجی کالا گرفتم به نظرشما کدوم موارد خوب هستند؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درضمن قیمت هایی که دیجی کالا و گارانتی هایی که ارائه میدن معتبر هست اینطورکه درسایتشون نوشتن؟چون در زمینه لب تاپ تجربه ندارم نمیخوام از بازار خرید کنم به آشنا هم نمیخوام رجوع کنم توی این دوره زمونه غریبه والا بهتره.
    ASUS-X552CL-D
    این لب تاپ به نظر خودم از هر نظر ایده آل هست نظرتون درمورد این لب تاپ چیه؟مشکلاتش کجاست؟یک موردی که در زمینه لب تاپ خیلی به چشمم خورد مسئله کانفیگش هست که به نظرمیرسه مسئله مهمی هست چون قابلیت تغییر قطعات توی لب تاپ ها سخت تر هست درمورد کانفیگش هم حتما راهنمایی کنید چطور هست/.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •