تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: میشه مدل این کارت رو بهم بگین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

SiS یه شرکت قدیمی سازنده چیپ های گرافیکی بود ، این کار عجیب هم نیست nvidia شاید خواسته تو این محصول از چیپ های این شرکت استفاده کنه ، پس اینکه این کارت تقلبیه منتفی هست

اگه این اعداد همخونی ندارن حتما مشکل از جای دیگست ، ناسازگاری درایور ، تنظمیات بایوس و...

اونطور که من فهمیدم
    از طریق بایوس مقدار حافظه این کارت گرافیک قابل تنظیم هست

خلاصه اینکه اصلا کارت گرافیک تقلبی با عفل جور در نمیاد

انویدیا خودش سازنده چیپ هست حالا بیاد از یه چیپ دیگه استفاده کنه؟یعنی چی؟برد کارت گرافیک مدلشو تعیین نمیکنه چیپش مدلشو تعیین میکنه.اگه چیپش SIS باشه دیگه اصلا به NVIDIAربطی نداره و اونو نساخته.از طریق بایوس فقط میشه میزان حافظه گرافیم های آنبرد رو دستکاری کرد.اینکه شما همچین گرافیکی ندیدید دلیل نمیشه که گرافیک تقلبی وجود نداشته باشه.
    این چند تا لینک هم ببینید اگه حرف من رو باور نمیکنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by yoseffaraji; 16-12-2014 at 10:26.

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

انویدیا خودش سازنده چیپ هست حالا بیاد از یه چیپ دیگه استفاده کنه؟یعنی چی؟برد کارت گرافیک مدلشو تعیین نمیکنه چیپش مدلشو تعیین میکنه.اگه چیپش SIS باشه دیگه اصلا به NVIDIAربطی نداره و اونو نساخته.از طریق بایوس فقط میشه میزان حافظه گرافیم های آنبرد رو دستکاری کرد.اینکه شما همچین گرافیکی ندیدید دلیل نمیشه که گرافیک تقلبی وجود نداشته باشه.
    این چند تا لینک هم ببینید اگه حرف من رو باور نمیکنید:

بعضی شرکت ها برای تامین قطعاتشون به کمپانی های دیگه سفارش میدن ، مثال هم بخوام بزنم همین انویدیا برای تامین مموری های کارت گرافیک از شرکت سامسونگ و هاینیکس کمک میگیره و اونها به سفارش انویدیا تولید میکنن

حالا اون قدیم چرا SIS تامین کننده چیپ بعضی مدل های انویدیا بوده ، اونو از خودشون بپرس ، در کل مثال بالا رو زدم که بگم این عجیب نیست

چیپ مدلش رو تعیین میکنه !! این حرفا رو از کدوم منبع در میاری ؟؟!!! الان از روی این میتونی مدل رو تعیین کنی ؟؟؟ >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منابع شما که فایده نداشت منو قانع نکرد ، مدرک مستند برای اثبات هم که نداشتن ، از جایی دیگه چک کردم طرف با عکس ثابت کرد بود این سری fx 5500 ریمارک شدن ، بعضی قطعات رو دستکاری کردن ، و یه سری تقلبی اون زمان وارد بازار شده بود ، عجیب بود چون من منابع خارجی رو چک میکردم همچین چیزی وجود نداشت ، الان دلیلش رو فهمیدم کلا این سری تقلبی توی کشورهای عقب افتاده ای مثل ما فقط وجود داره

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بعضی شرکت ها برای تامین قطعاتشون به کمپانی های دیگه سفارش میدن ، مثال هم بخوام بزنم همین انویدیا برای تامین مموری های کارت گرافیک از شرکت سامسونگ و هاینیکس کمک میگیره و اونها به سفارش انویدیا تولید میکنن

حالا اون قدیم چرا SIS تامین کننده چیپ بعضی مدل های انویدیا بوده ، اونو از خودشون بپرس ، در کل مثال بالا رو زدم که بگم این عجیب نیست

چیپ مدلش رو تعیین میکنه !! این حرفا رو از کدوم منبع در میاری ؟؟!!! الان از روی این میتونی مدل رو تعیین کنی ؟؟؟ >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منابع شما که فایده نداشت منو قانع نکرد ، مدرک مستند برای اثبات هم که نداشتن ، از جایی دیگه چک کردم طرف با عکس ثابت کرد بود این سری fx 5500 ریمارک شدن ، بعضی قطعات رو دستکاری کردن ، و یه سری تقلبی اون زمان وارد بازار شده بود ، عجیب بود چون من منابع خارجی رو چک میکردم همچین چیزی وجود نداشت ، الان دلیلش رو فهمیدم کلا این سری تقلبی توی کشورهای عقب افتاده ای مثل ما فقط وجود داره
    من نگفتم که مدل دقیق کارت گرافیک تو چیپش نوشته شده.منظورم اینه که اگه روی چیپ هر چی نوشته شده باشه مدل سازنده اون شرکت رو نشون میده.وقتی نوشته NVIDIAیعنی NVIDIA چیپشو ساخته و شرکت هایی مثل GIGABYTE،Zotac،EVGA و... میان رو بردهای مختلف و با حافظه های مختلف از اون چیپ استفاده میکنن.همچین چیزی امکان نداره که یه شرکت بزرگ مثل انویدیا قبلا چیپ هاشو از یه شرکت مثل SISتهیه میکرده.یعنی چی؟بحث مموری کارت گرافیک فرق داره که شرکت های دیگه ای مثل سامسونگ میسازنش.بحث ما چیپ گرافیکه.سامسونگ که چیپ نمیسازه.الان در حال حاضر NVIDIA و AMDچیپ گرافیک تولید میکنن.ولی تو سالهای قبل شرکت های دیگه ای هم بودن مثل SIS .این منابعی که بهتون دادم برای اثبات این دادم که شما میگفتید کارت تقلبی وجود نداره و فکر میکنید فقط من همچین حرفی میزنم.چس چرا چندین نفر دیگه همچین مشکلی داشتن و مطرحش کردن؟اینم یه سایت خارجی که بازم همین مشکلو توش مطرح کردن.نوشته گرافیک ATI Radeon 7000 64mb خریده ولی SIS 315 16mbبوده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم همچین گرافیکی دیدم قبلا.اگه شما نمیخواید باور کنید ،نکیند.برام مهم نیست.حوصله بحث هم ندارم دیگه

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تاپیک به چت روم تبدیل شد اما کسی جواب نداد این کارت مدلش چیه
    شما وصلش کن به سیستم تو Device ManagerقسمتDisplay Adapter ببینید چی نوشته.یا یه عکس بزارید از اون قسمت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •