تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید لب تاپ برای برنامه نویسی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر بد نمیاد و جایی هم ازشون بدی نگفته
    روی پسوند خیلی حسای نباشید بیشتر توی اورکلاک مهمه و توربو و در برنامه نویسی هیچ وقت توی اون مرحله نمیرسید.

در آغاز فعالیت mahdiazizi20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    به نظرتون اگه یخورده پول بیشتر کنم گزینه بهتری هست؟ نظرتون در مورد asus چطوره؟ راستش گیگابایت چون توو بنچ مارک خیلی نشنیدم، میترسم بگیرم :(
    راستی این سی پیو های 4501 اگه اشتباه نکنم اینا چطورن؟ فرق سری های 4700 با 45 چیه؟ باند فرکانس؟
    Last edited by mahdiazizi20; 26-10-2014 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    به نظرتون اگه یخورده پول بیشتر کنم گزینه بهتری هست؟ نظرتون در مورد asus چطوره؟ راستش گیگابایت چون توو بنچ مارک خیلی نشنیدم، میترسم بگیرم :(
    راستی این سی پیو های 4501 اگه اشتباه نکنم اینا چطورن؟ فرق سری های 4700 با 45 چیه؟ باند فرکانس؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری U برای کارهای سبک تر (مثل برنامه نویسی ) هست و کم مصرف تر و خنک تر. ولی سری HQ MQ برای مصارف قوی تر مثل بازی و رندر و تدوین فیلم و ... هست.
    من تصور میکنم کار برنامه نویسی با Core i5 4200U به بالا عالی اجرا میشه. بهتره خیلی وسواس نگیرید.
    البته در مورد Asus N56 که با 300 تومن هزینه بیشتر میتونید تهیه کنید باید بگم برتری محسوسی نمیشه گفت. شاید کمی مانیتورش بهتر باشه و نور زیر کیبرد داره.

در آغاز فعالیت mahdiazizi20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لپ تاپ گیگابایتی که معرفی کردید کانفیگ خیلی خوبی داره و نسبت به قیمتش خوبه، ولی چون گیگابایت برند معروفی توو لپ تاپ نیست، یخورده ریسکیه! نمیدونم دوستان کسی هست گیگابایت استفاده کرده باشه؟

داره خودمونی میشه hadi2345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

با سلام ، من دقیقا شرایط شما رو دارم و میخوام یک لپ تاپ بگیرم. الان خودم Dell Inspiron N5010 دارم پرسیدم گفتن میتونی 1 تومن بفروشیش. چون سیستمم باید همیشه به روز باشه تا بتونم انواع محیط های برنامه نویسی و نرم افزارهای مرتبطش رو روش نصب کنم ، الان میخوام تا 3.5 هزینه کنم.
    اگر برنامه نویس نبودم حتما Apple میگرفتم ولی چون وابسته به مایکروسافت هستم باید برم سراغ برند دیگه. تا اونجا که من تحقیق کردم Asus N56jr بهترین انتخاب هست . البته خوشحال میشم دوستان بیان و در این مورد کمک کنن. شاید بشه با هزینه کمتری یک لپ تاپ دیگه ای با همین مشخصات گرفت. یکی از دوستان به مورد خوبی اشاره کردن و اون هم هاردهای SSD هست.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

با سلام ، من دقیقا شرایط شما رو دارم و میخوام یک لپ تاپ بگیرم. الان خودم Dell Inspiron N5010 دارم پرسیدم گفتن میتونی 1 تومن بفروشیش. چون سیستمم باید همیشه به روز باشه تا بتونم انواع محیط های برنامه نویسی و نرم افزارهای مرتبطش رو روش نصب کنم ، الان میخوام تا 3.5 هزینه کنم.
    اگر برنامه نویس نبودم حتما Apple میگرفتم ولی چون وابسته به مایکروسافت هستم باید برم سراغ برند دیگه. تا اونجا که من تحقیق کردم Asus N56jr بهترین انتخاب هست . البته خوشحال میشم دوستان بیان و در این مورد کمک کنن. شاید بشه با هزینه کمتری یک لپ تاپ دیگه ای با همین مشخصات گرفت. یکی از دوستان به مورد خوبی اشاره کردن و اون هم هاردهای SSD هست.
    خوب این یک حرف کاملا نادرست هست که با اپل نمیشه برنامه نوشت من خودم روی مک ویژوال استدیو ۲۰۱۳ را باز میکنم و برنامه مینویسم
    نمیدانم منشا این حرف کجاست؟؟؟

7. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لپ تاپ گیگابایتی که معرفی کردید کانفیگ خیلی خوبی داره و نسبت به قیمتش خوبه، ولی چون گیگابایت برند معروفی توو لپ تاپ نیست، یخورده ریسکیه! نمیدونم دوستان کسی هست گیگابایت استفاده کرده باشه؟
    گزینه های دیگر شما

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •