به نظر بد نمیاد و جایی هم ازشون بدی نگفته
روی پسوند خیلی حسای نباشید بیشتر توی اورکلاک مهمه و توربو و در برنامه نویسی هیچ وقت توی اون مرحله نمیرسید.
به نظر بد نمیاد و جایی هم ازشون بدی نگفته
روی پسوند خیلی حسای نباشید بیشتر توی اورکلاک مهمه و توربو و در برنامه نویسی هیچ وقت توی اون مرحله نمیرسید.
ممنون از پاسختون
به نظرتون اگه یخورده پول بیشتر کنم گزینه بهتری هست؟ نظرتون در مورد asus چطوره؟ راستش گیگابایت چون توو بنچ مارک خیلی نشنیدم، میترسم بگیرم :(
راستی این سی پیو های 4501 اگه اشتباه نکنم اینا چطورن؟ فرق سری های 4700 با 45 چیه؟ باند فرکانس؟
Last edited by mahdiazizi20; 26-10-2014 at 19:17.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری U برای کارهای سبک تر (مثل برنامه نویسی ) هست و کم مصرف تر و خنک تر. ولی سری HQ MQ برای مصارف قوی تر مثل بازی و رندر و تدوین فیلم و ... هست.
من تصور میکنم کار برنامه نویسی با Core i5 4200U به بالا عالی اجرا میشه. بهتره خیلی وسواس نگیرید.
البته در مورد Asus N56 که با 300 تومن هزینه بیشتر میتونید تهیه کنید باید بگم برتری محسوسی نمیشه گفت. شاید کمی مانیتورش بهتر باشه و نور زیر کیبرد داره.
لپ تاپ گیگابایتی که معرفی کردید کانفیگ خیلی خوبی داره و نسبت به قیمتش خوبه، ولی چون گیگابایت برند معروفی توو لپ تاپ نیست، یخورده ریسکیه! نمیدونم دوستان کسی هست گیگابایت استفاده کرده باشه؟
با سلام ، من دقیقا شرایط شما رو دارم و میخوام یک لپ تاپ بگیرم. الان خودم Dell Inspiron N5010 دارم پرسیدم گفتن میتونی 1 تومن بفروشیش. چون سیستمم باید همیشه به روز باشه تا بتونم انواع محیط های برنامه نویسی و نرم افزارهای مرتبطش رو روش نصب کنم ، الان میخوام تا 3.5 هزینه کنم.
اگر برنامه نویس نبودم حتما Apple میگرفتم ولی چون وابسته به مایکروسافت هستم باید برم سراغ برند دیگه. تا اونجا که من تحقیق کردم Asus N56jr بهترین انتخاب هست . البته خوشحال میشم دوستان بیان و در این مورد کمک کنن. شاید بشه با هزینه کمتری یک لپ تاپ دیگه ای با همین مشخصات گرفت. یکی از دوستان به مورد خوبی اشاره کردن و اون هم هاردهای SSD هست.
خوب این یک حرف کاملا نادرست هست که با اپل نمیشه برنامه نوشت من خودم روی مک ویژوال استدیو ۲۰۱۳ را باز میکنم و برنامه مینویسم
نمیدانم منشا این حرف کجاست؟؟؟
![]()
گزینه های دیگر شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)