سلام! در جواب امين!
اولآ مردمباح نگفت كه یه ذره با دلفی آشنا باشه اینا را بلده!
گفت كسايي كه با دلفي تازه آشنا شدن اينها بدردشون مي خوره!
دومآ بهتر بود مي گفتي كه آموزش هاي خوب بود يا نه!
موفق باشي
سلام! در جواب امين!
اولآ مردمباح نگفت كه یه ذره با دلفی آشنا باشه اینا را بلده!
گفت كسايي كه با دلفي تازه آشنا شدن اينها بدردشون مي خوره!
دومآ بهتر بود مي گفتي كه آموزش هاي خوب بود يا نه!
موفق باشي
سلام
خوبه ... ادامه بده ...
ولی یکی از بهترین و پرکاربرد ترین کلیدهای میانبر دلفی ، (فاصله) Ctrl+Space هستش که پنجره راهنمای اشیا و توابع و ... رو باز می کنه ( اسمش یادم رفت !!! ) ( همون پنجره ای که بعد از گذاشتن نقطه ( . ) باز می شه ... )
موفق باشی ...
يك چيز ديگه هم من اضافه كنم كه كليد Ctrl + Shift + Space هم توضيحاتي درباره پارامترهاي تابعي كه دارين استفاده ميكنين بهتون ميده.
خودش معمولا بعد از علامت " ( " باز ميشه.
موفق باشيد.
آره اين رو بلد بودم ! حالا يادم اومد كه نگذاشتم!پرکاربرد ترین کلیدهای میانبر دلفی ، (فاصله) Ctrl+Space هستش
اين رو من بلد نبودم! خيلي خوبه! بالاخره اينطوري تاپيك مفيد تر ميشه!يك چيز ديگه هم من اضافه كنم كه كليد Ctrl + Shift + Space
در آینده بیشتر کلید معرفی می کنم
در ضمن شما هم اگر کمک کنید بهتره! (تاپیک مفید تر میشه)
سلام
اين كليد ها مربوط به اديتور نميشه اما خوب ديدم كه اينجا بنويسمش . جالبه
در لحظه اي كه روي آيكون دلفي كليك ميكنيد سريع و تند تند كليد هاي ctrl+shift رو فشار بديد تا تصوير كساني رو كه در ساخت دلفي همكار بودن ببينيد.
اگه براي دفعه اول نشد نا اميد نشيد . چند بار كه تكرار كنيد حتماً اونو ميبينيد و كيف خواهيد كرد (من كه از ديدن اين همه ادم كيف كردم شما رو نميدونم )
سولجر جان من اصلاً نمی خواستم شما را ناراحت کنم
نظرم هم در مورد تاپیک خوبه و ادامه بده چون بدرد بخوره
بهتره از این به بعد اگه کسی از شما انتقاد کرد کمی فکر
کنی نه اینکه به ابن شدت عصبانی بشی ببخخخخخخخشید
بازم سلام
بهترین کلید میانبر دلفی : F1 ...
جواب تمام سئوالات ...
موفق باشید ...
سلام
من می خواستم که برای دکمه های فرم یک کلید میانبر ایجاد کنم مثلا اگه کلید crtl+p را زدم کار button1 را انجام
بده
چی جوری می تونم؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان.
سولجر جان دستت درد نکنه. هر چه قدر که هم به درد مبتدی ها بخوره باز می شه از توش یه چیزی پیدا کرد. دستت درد نکنه. شاید با این کار تو ابروی این انجمن جلو بقیه حفظ بشه.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)