از آقا حجت و پیت بال به خاطر پاسخاشون ممنون
حجت جان جلوه های ویژه جزء جدا نشدنی تدوینه دیگه واسه همین میخام لپتاپ تاپی باشه، مک رو نگاه کردم ولی سیستماشون با قیمتایی که دارن پایین تر از این یکی ها هاستن یعنی قیمت بالا، قدرت کم!!!!
از آقا حجت و پیت بال به خاطر پاسخاشون ممنون
حجت جان جلوه های ویژه جزء جدا نشدنی تدوینه دیگه واسه همین میخام لپتاپ تاپی باشه، مک رو نگاه کردم ولی سیستماشون با قیمتایی که دارن پایین تر از این یکی ها هاستن یعنی قیمت بالا، قدرت کم!!!!
ببيند پروفورمنس مك فوق العاده بالاست اگه نرم افزار مورد استفاده نسخه مك داره مطمعن باش كم نمياره
ولي اگر مك دوس نداري همون n550 واسه شما خيلي خوبه msi apache هم خيلي خوبه
دوست عزیز مطمئن لنوو 5070 بلک لایت داره از اکثر کسایی که خریدند میگه نداره شما چطور میگی داره؟
یعنی به نظرتون لنوو از ایسوس پایینتره؟
عرض کردم دوستم n550jk داره
اینم عکس از سایت notebookcheak
اگر کسی خریده و نداشته حتمل مشکل داره حتما باید ببرخ گارانتی
به نظرم N550 به دلیل داشتن صفحه نمایش با کیفیت تر گزینه بهتری برای شماست.
بنظرتون اینکه هاردش sshd یا ssd نیست,مشکلی نداره?
درسته هارد های ssd از سرعت بالایی برخورد دار هستن ولی لبتاپی مثل 550 با قدرتی که داره اصلا احساس نمیشه . توی خرید بهترین لبتاپ مالتی مدیا ایسوس 550 شک نکن 1مارک معروف جهانی .
دوست عزیز هارد رو بعدا هم میشه ارتقا داد جای نگرانی نیست.
شما باید ببینید اولویتتون چیه .اگه گرافیک قوی تر و سبک بودن و باریک بودن براتون مهمه من لنوو رو پیشنهاد میکنم .(البته نسخه ارزانترش رو پیشنهاد میکنم چون رم ۸گیگ فعلا کافیه و رم رو هم بعدا میشه ارتقا داد).
اما اگه صفحه نمایش لمسی و IPS براتون مهمتره N550 مناسبتر خواهد بود.
دوست عزیزم لنوو 5070 بکلایت داره و بکلایتش قرمزه و با 2 قدرت نور - تمام سری y بکلایت دارن عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)