تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: لپ تاپ تا 1.600 یا 1.700

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ببین ایسر یا هر برند دیگه خودش نه پردازنده داره نه گرافیک نه ... عمدتا اسمل میکنند و طراحی بدنه.
    جنس بدنه قابل قبوله ولی مراقب هم باید باشید زمین نی افته یا روی مانیتورش جسم سنگین نگذارید ی خوراکی نریهز توش و .... کلا بدنه از جنس فولاد نیست ولی پلاستیک قابل قبولیه.
    معمولا گرما رو زیر کیبرد حس میکنید توی فشار کاری بالا. به نظر من شما وقتی ایسر میخردی یعنی عملا دارید به اندازه ای که پول میدید سخت افزار میخردی و تقریبا هزینه برند رو پرداخت نمیکنید.
    والا ن یک مدل ایسر داشتم و صفحه نمایشش عالی بود ولی اون مدل با نمایشگر مات fullHD بود.
    نمایشگر براق ایراد نیست گاهی اوقات بهتره فقط نباید نور زیاد توش بی افته . مثلا پشت پنجره افتابگیر نباشید یا نور لامپ توش نباشه . معمولا مانیتور اپل ه همشون براق هستند . میگم براق بودن باعث میشه رنگ ها بهتر نشون داده بشه و در عوض توی نور مستقیم عملکرد مثل ایینه داره.
    توی تنظیمات قبل از بوت شدن باید یک گزینه رو تغییر بدی تا ویندوز نصب بشه من خودم دو روز طول کشید بفهمم چطوری باید نصب کنم. البته مدل نصب توی ایسوز هم همین طور بود.
    کلا نصب لینوکس راحت تره ولی ویندوز رو میشه نصب کرد و به درستی و راحتی هم اجرا میشه و درایور ها هم موجوده. توصیه میکنم اگر تجربه نصب ویندوز نداری بده برات نصب کنند چون کلافه میشی.
    خب پس مشکلی از نظر مانیتور نداره .
    از این نظر که گفتی تجربه نصب ویندوز نداری یعنی خیلی سخته نصب ویندوز رو لپ تاپ ؟ اگه راهنمایی واسه نصب ویندوز سراغ داری ممنون میشم بهم بدی .

شنیدم که کول پد های DeepCool عملکرد خوبی دارن . در ضمن تا 100 هم میتونم واسه کول پد هزینه کنم . به نظرت بهترین انتخابی که میتونم بکنم چیه که بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه ؟

با سپاس

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب پس مشکلی از نظر مانیتور نداره .
    از این نظر که گفتی تجربه نصب ویندوز نداری یعنی خیلی سخته نصب ویندوز رو لپ تاپ ؟ اگه راهنمایی واسه نصب ویندوز سراغ داری ممنون میشم بهم بدی .

شنیدم که کول پد های DeepCool عملکرد خوبی دارن . در ضمن تا 100 هم میتونم واسه کول پد هزینه کنم . به نظرت بهترین انتخابی که میتونم بکنم چیه که بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه ؟

با سپاس
    با سرچ میتونی یاد بگیری چطوری باید نصب کنی قبل زا بوت باید f2 یا یکی دو دکمه دیگه رو بزنی بعد میتونی توی تنظیمات بری والا من یادم نیست خودمم اگر نیاز باشه سرچ میکنم حالا شما بخر خواستی نصب کنی نشد سرچ کردی نشد بعدا بپرس .
    در مورد کول پد اطلاعات زیادی ندارم ولی دو تا فن داشته باشه و جلوش هم ترمز داشته باشه که لپ تاپ از روش سر نخوره بیاد پایین. من کول پد روشن نشده هم چون باعث عبور هوا زیر لپ تاپ میشه باز از نبودنش بهتره

3. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kakero1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من میفروشم نو نو

10 میشه خریدم

1/620/000خریدم

الان شده 1/690/000

1/450/000میدم

با کیف و موس اورجینال ایسوس

برند asus

مد x452LD-A

مدت زمان استفاده: 1 هفته

تعداد روشن شدن : 10 بار

سیستم :

میتونی از لینک ببینی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اینارم میگم شاید حوصله نکنی بری

رم 4

گرافیک 1

هارد 500

14اینچ

و...

Sent from my LG-D802

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •