تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: سوال در مورد پروپرانولول

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست گرامی توصیه من اینه که حتما به پزشک مراجعه کنید اینجا جز گمراه شدن چیزی عایدتون نمیشه!
    متاسفانه بین اختلاف نظر علمی چندتا از دانشجوهای پزشکی سایت معلق خواهید ماند!!!

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اختلاف نظر ما در مورد يك داروست ربطي به مشكل ايشون نداره.
    همه ما توصيه كرديم به روانپزشك مراجعه كنن. و هيچ كسي دارو تجويز نكرد پس كسي گمراهشون نكرد!
    لطفا قبل از نظر دادن مطالب تاپيك رو بخونيد

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اختلاف نظر ما در مورد يك داروست ربطي به مشكل ايشون نداره.
    همه ما توصيه كرديم به روانپزشك مراجعه كنن. و هيچ كسي دارو تجويز نكرد پس كسي گمراهشون نكرد!
    لطفا قبل از نظر دادن مطالب تاپيك رو بخونيد
    اتفاقا خیلی کامل خوندم!
    مشکل ایشون هم سر استفاده و موثر بودن و نبودن همین قرص مورد اختلاف نظر شماست دوست گرامی
    وقتی اینجا کسی سوال مطرح میکنه حرف شما براش میشه حجت
    حالا هی یکی میاد میگه خوبه یکی میگه نه ربطی به استرس نداره...
    ببخشید دیگه گمراهی چه مدلی میتونه باشه؟ غیر اینکه استارتر بمونه در شک که قرص رو استفاده کنه یا نه؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همونطور که واضحه انجمن و تالار و... جای تجویز نیست بلکه همه اش توصیه و بحثه...

این رو یک اصل بدیهی میدونیم که دوستان باید برای مشکلاتشون به پزشک مراجعه کنند حتا در رابطه با درسترین توصیه ها.

پس گمراه شدنی هم نباید بوجود بیاد.

5. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

هراس اجتماعی داروهاش SSRi ها و SNRI ها و بنزودیازپین ها و در صورت نیاز داروهای قوی تر هستن. پروپرانولول فقط برای کسایی که هنگام اضطراب دچار تپش قلب میشن تجویز میشه. نه داروی اصلی هست نه جدایی ناپذیر نه هیچی.
    البته طبیعیه معلوماتی که از اینترنت به دست میاد با معلومات تدریس شده در دانشکده پزشکی فرق کنه. خیلی داروها هستن که توی اینترنت نوشته شده که برای ,*'k
    پست شما رو که خوندم برای اطمینان هم شده به رفرنس دیگری مراجعه کردم.

اونجا هم بر تجویز ایندرال برای اضطراب اجتماعی تاکید شده بود. ( روانپزشکی آکسفورد , ترجمه دکتر کامران احمدی, فصل 4 ص 45)

در ضمن حرفتون در مورد کپی از مطالب اینترنتی پسندیده نیست , بنده رفرنس رو با شماره فصل و صفحه بیان میکنم و ممنون میشم شما هم که اطلاعاتتون رو از اینترنت نیاوردین رفرنستون رو معرفی کنید.

سلام
    من بعضی وقتا استرس بهم دست میده و تپش قلب میگیرم دیگه نمیتونم غذا بخورم خواب هم نمیرم(هر هفته شاید یک شب)
    یکی از دوسنام حال منو داره میگه قرص پروپرانول میخورم ریلکس میشم در حد لالیگا
    میخواستم ببینم خوردن این قرص مناسب هست یا خیر؟؟
    پیش رواپزشک هم چند سال پیش رفتم اما ۲۰۰۰ تا قرص سنگین داد که مظمعنم اگر میخوردمشون تا حالا دار فانی را وادع گفته بودم!(۶ ماه روزی ۳ تا قرص)
    کلا روانپزشک درست درمونی اینحا نیست!!!
    هر کی هم رقته و دارو خورده میگه بدنر شدم که هیچ ولی بهتر نشدم
    چگار کنم حالا؟؟
    شما که به روانپزشک شهرتون اعتماد ندارین چطوری به به کاربران انجمنی که نمیشناسید اعتماد میکنید؟
    مشکلات روانپزشکی معمولا" دارو های ترکیبی دارند و مقدارشون زیاده ولی 2000 دارو نمیشن.

مصرف پروپرانولول نیازمند معاینه و بازبینی پرونده و سابقه پزشکی است.
    مصرف سرخود خطر جدی دارد.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام
    من بعضی وقتا استرس بهم دست میده و تپش قلب میگیرم دیگه نمیتونم غذا بخورم خواب هم نمیرم(هر هفته شاید یک شب)
    یکی از دوسنام حال منو داره میگه قرص پروپرانول میخورم ریلکس میشم در حد لالیگا
    میخواستم ببینم خوردن این قرص مناسب هست یا خیر؟؟
    پیش رواپزشک هم چند سال پیش رفتم اما ۲۰۰۰ تا قرص سنگین داد که مظمعنم اگر میخوردمشون تا حالا دار فانی را وادع گفته بودم!(۶ ماه روزی ۳ تا قرص)
    کلا روانپزشک درست درمونی اینحا نیست!!!
    هر کی هم رقته و دارو خورده میگه بدنر شدم که هیچ ولی بهتر نشدم
    چگار کنم حالا؟؟

این قرص اولین بتا بلوکری هستش که کشف شده و داروی قدیمی و پر عوارضیه ولی فرقش با بقیه بتا بلوکر ها اینه که استرس رو واقعا کنترل میکنه در حالی که داروهای کم عوارضی مثل اتنولول و ... خیلی روی استرس تاثیر گذار نیستند .
    اما مشکل اینجاس که مصرف طولانی مدت و پیوسته این دارو باعث مشکلات روحی و افسردگی و ... میشه و چون در اصل کاهنده فشار خونه نباید اگر ضربان قلبت کمتر از ۵۰ ضربه در دقیقه باشه بخوریش در ضمن اگر فشارت \ایینه هم نباید بخوری چون این دارو تنظیم کننده نیست کاهندس
    ولی مثلا ماهی یه بار طوریت نمیشه بخوری
    یکم توضیح اضافه بدم
    بتا بلوکر ها درمان نمبکنند و فقط جلوی علایم رو میگیرند به علاوه
    من خودم فشار خونم بالا بود و نزدیک بود قرص خور بشم اونم در عنفوان جوانی خب دکتر چند تا داروی فشار خونو رو من تست کرد و به علت اسسترسس وحشتناکی که داشتم اثر این دارو یه چیز دیگه بود ولی دکتر گفت اگه اراده کنی و رژیم بگیری (چاق بودم خییلی اون موقع) دارو نمیدم بهتره عوارضش خییلیه (البته در صورت استفاده مستمر ) منم رژیم گرفتم الان سه ماه گذشته ۲۰ کیلو کم کردم و عایم خدارور شکر بزنم به تخته ولی
    خود دکترا وقتی یه مسابقه فوتبال حساس میبینن قبلش این قرصو میخورن منم سر جلسه دفاع تزم خوردم عالی بود میشی تام کروز بدون استرس ولییی نباید مصرف مداوم کنی همون ماهی یه بار مواقع استرس زیاد پیشنهاد میکنم حتما میگم دکتر ها هم میخورند دیگه
    Last edited by sdfssdfs; 17-10-2014 at 13:44.

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان چند نكته رو يادآوري كنم كه اولا رواندرماني در اختلالات اضطرابي نقش زيادي داره و در تركيب با دارو بهترين پاسخ رو ميده
    دوم اينكه براي يك اختلال رواني از جمله اضطراب بهترين دارو ،هميشه قوي ترين دارو نيست! عوارض، قيمت، سابقه بيماري هاي ديگه ، حساسيت و عوامل ديگه اي هم هستن كه در انتخاب تاثير داره.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

رواندرمانی ینی چی شما وقتی یبخوای تو کنکور مثلا جزو ۱۰ نفر اول شی یا چمیدونم تو دانشگاه موقع امتحانا دهنتو سرویس کنن خب ابن سینا هم نمیتونه کاری کنه به خدا دکترا هم این دارو رو میخورن ولی بازم میگم به صورت موردی

داره خودمونی میشه hesam_a_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در اختلال پانیک یا فو بیا اجتماعی بهترینشون آلرازولام اگر اضطراب شید هم باشه ایندرال-ولی در افراد افسرده SNRIمثل ونلافاکسین یا SSRIمثل سرترلین استفاده میشه قبلا بیشتر ازTCA مثل ایمیپرامین

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

خیلی از دارو های ضد افسردگی باعث تاکی کاردی و آریتمی قلبی میشن که ضروری هست همراهشون ایندرال مصرف بشه تا عوارض به حداقل برسه.
    حالا از دیگر خواصش بگذریم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •