بله درسته
ولی خب الان برام سوال پیش اومده که چرا عکس هایی که با دوربین گرفتم داره ولی عکس اورچینالی که با گوشی گرفته شد جز گزینه اول و دوم که مربوط به مدل گوشی هست باقی فیلد ها خالیه!
برای سوال شده!!
بله درسته
ولی خب الان برام سوال پیش اومده که چرا عکس هایی که با دوربین گرفتم داره ولی عکس اورچینالی که با گوشی گرفته شد جز گزینه اول و دوم که مربوط به مدل گوشی هست باقی فیلد ها خالیه!
برای سوال شده!!
اگه مدل گوشیتون اونجا اسمش خورده باشه یعنی exif داره. علت اینکه بقیه مواردش خالیه چون گوشیتون اون امکانات را نداشته. ولی توی گزینه های آخریش توی قسمت exif version باید پر شده باشه احتمالا با عدد 0220
دوستانی که درمورد نحوه ی آپلود عکساشون سوال میکنن لطفا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوده پی سی ورلد استفاده کنن.
سلام
طبق صحبت انجـام شده، قرار شد چـهاردهـمیـن دور مسـابقه ی عـکاسـی
همراه باشه با اهدای جایزه به نفر اول...
جایزه ای به رسم یادبود به دوست عزیزی که عکس ارسالیش در نظرسنجی
عمومی به عنوان عکس اول انتخاب شده، اهدا خواهد شد. :)
با تشکر مهران...
دیدم هی در مورد exif سوال میشه که باید بگم دوستان نگران نباش، اکثر گوشی ها و تغریبا تمام دوربین های دیجیتالی خودشون این اطلاعات رو ایجاد میکنن و جای نگرانی نیست.
به این میگن مسابقهآفرین به اقا مهران
حتی اگر جایزش یه کارت شارژ 1000 تومن هم باشه مسابقه رو جذاب میکنه!!!
حیف که من این سری اصلا عکس خوبی ندارم بفرستم.
ممنون از همه بچه ها که شرکت میکنند![]()
منم با رای دادن شرکت میکنم
خب مشخصه اماتورها در برابر چندین دوست حرفه ای که حضور دارند رتبه ای نخواهند داشت
واسه همین من عکسی نمیفرستمشاید هم تونستم عکس جالبی بگیرم
نه نمیشه
دست همگی درد نکنه من دوست دارم مسابقه رو خیلی خوبه خوشحالم بازم مسابقه داریم![]()
خواهش میکنم علی جان، خوشحال میشیم شاهد حضور شما هم باشیم.
دستمون تا حد قابل قبولی باز هست اگر دیدیم فاصله ی زیادی بین دوستان
حرفه ای و سایرین هست، میتونیم از بین عکاسان آماتور هم عکس برتر رو
انتخاب کنیم و جایزه ی جداگانه ای تقدیمشون کنیم.
خلاصه کسی که از شرکت تو مسابقه ضرر نمیکنه.
با تشکر مهران...
جدول زمانی مسابقه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوطه نوشته شده.
مهلت ارسال عکس ها : 15 تا 30 مهـر ماه
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)