در هر صورت هم جی ۲ و هم ام ۷ جزو بهترین ها هستند.
اگر دسته دو بخواین HTC one e8 پیشنهاد میشه که از جی ۲ و زد وان هم بهتره.
با تشکر
Sent from my HTC One using Tapatalk
در هر صورت هم جی ۲ و هم ام ۷ جزو بهترین ها هستند.
اگر دسته دو بخواین HTC one e8 پیشنهاد میشه که از جی ۲ و زد وان هم بهتره.
با تشکر
Sent from my HTC One using Tapatalk
m7 یه برتری خیلی بزرگ داره اونم اینکه طراحی خیلی عالیی داره!
با حرفتون موافقم ولی دوتا مسئله هست. اول اینکه من راستش صلاح نمی دونم برای گوشی بیش از اینها هزینه کنم. ضمن اینکه به نظرم رسید که صفحه نمایش بزرگ خیلی برای من مهم تره تا بقیه مسائل. ضمنا تا اونجایی که ممکن بود می خواستم دو سیم بگیرم. Z1 خیلی دوست داشتنیه ولی دوربینش خوب نسیت. با بررسی دقیق و مقایسه اون با T2 دیدم که نویز Z1 خیلی بالاست. ضمنا کلا من با دست دوم خیلی موافق نیستم.
من دست دوم دوست ندارم. مخصوصا گوشی. کلا نو و ترو تمیز بیشتر حال میده. گوشی الان از پولم کثیف تره!!! بعضی وقتها میوفته یه جایی، طرف با یه سشوار ردیفش میکنه!!!
ممنون از پیشنهادتون. من اهل بازی نیستم. برای من سخت افزار در اولویت بسیار پایین قرار داره.
مرسی دوستان گلم منم با z1 موافقم و حتما میگیرمش
زد وان ارگونومی خوب و صفحه نمایش و اسپیکر خوبی نداره.
همچنین داغ می کنه و رابط کاربریش هم زیاد جالب نیس.
یا ام 7 بگیرید یا جی 2 زد وان زیاد بدرد نمی خوره.
من شنیدم اندروید شو ابدیت کنی هم مشکل باتری و هم دوربینش حل میشه
من خودم Motorola X میگرفتم اگه داشتم!
کیفیت ساختش از نوکیا هم بالاتره. تازه پشتشم زده طراحی و اسمبل آمریکا! خودم از نزدیک کار کردم و دیدمش. از آل دیجی تال گرفته بود.
سلام دوست عزیز Z1 بگیر کیفیت گوشی های سونی هم جا زبان زد هست و وقتی این گوشی دستت هست احساس میکنی یه گوشی خاص دستته به اندروید 5 هم که اپدیت میشه دیگه چی میخوای؟؟؟ تو خریدش شک نکن
100% همین z1 رو میگیرم....
والا عزیز شما از انتخابت مطمئنی؟
من دوستم زد وان داره خودمم وان خیلی وان بهتره.
یا حتی جی 2 از وان هم بهتره.
به نظر من کار اشتباهی می کنید.
راستی تو مدرسه یکی از دوستای دیگم زد وان خریده ظاهرا بعضی موافقع مثل گرفتن عکس هنگ می کنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)