جفتشونو تست کنم ببیتم کدوم بهتره... نطرت در مورد LG G3 با کمی افزایشه بودجه چیه؟
جفتشونو تست کنم ببیتم کدوم بهتره... نطرت در مورد LG G3 با کمی افزایشه بودجه چیه؟
راستش تهران که بودم با جی ۳ دو بار کار کردم به نظرم خوب نبود رابط کاربری لگ داشت اینترفیسش زیاد به دلم ننشست و حاشیه هاش هم زیادی کم بود صفحه نمایشش هم زیاد خوب نبود و وان ام ۷ من تقریبا صفحه نمایشش با اون یک کیفیت رو داشت در کل اون چیزی که توقعش رو داشتم نبود.
send by my HTC one m9![]()
خودت HTS ONE داری؟ راضی ازش؟ امکاناتش راضی کنندست؟ از بین نوت و اچ تی سی یکی رو انتخاب میکنم
آره من ام ۷ دارم . ازش فوق العاده راضیم.
امکاناتش مخصوصا امکانات دوربینش عالیه.
آره بین این دو تا یکی رو انتخاب کن اونی که عقلت می گه بهتره رو انتخاب کن.
به نظر من دور و ور HTC نرو علیرغم این که امکانات فوق العاده داره ولی یکی دیگه از عواملی که باید در نظر بگیری امکانات تعمیر هست که توی HTC one ها امکان تعمیرش تقریبا 0 هست با توجه به اینکه مشکل باتری هم وجود داره پس حتما به این نکته توجه کن
Lumia 1520 فراموش نـــشه
یکم راجع نظرات کاربران راجعش تحقیق کنــی , به نتیجه خوبی میرسی .
اگر به نمایندگی مجاز بدن اونا یک دستگاه مخصوص دارن که خیلی راحت می تونن دستگاه رو باز کنند و تعمیر کنن و به حالت اول برگردونن.
از این لحاظ مشکلی نیس پس![]()
ویندوزفون یکم کمبود نرم افزار داره که تو ذوق می زنه.![]()
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید کجا اینکارو میکنن؟! یا جدا از این با یه مدرک و منبع مشخص ثابت کنید که همچین دستگاهی برای تعمیر هست؟!!!!!
البته این دستگاه وجود داره ولی فقط دست سازنده هست که فکر کنم طبیعی باشه چون هر کمپانی اینجور دستگاهی باید داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)