اقا همون اول کار که میگه از یه ارگ اعتراف بکش باز زدن اسپیس بار ! من هر چی اسپیس بار رو میزنم این طرف غلط میزنه رو زمیناون جا چیکار باید کرد ؟
![]()
اقا همون اول کار که میگه از یه ارگ اعتراف بکش باز زدن اسپیس بار ! من هر چی اسپیس بار رو میزنم این طرف غلط میزنه رو زمیناون جا چیکار باید کرد ؟
![]()
میگه hold و نه press باید دکمه را نگه داری
بچه ها کسی تفاوت بین تکسچر معمولی و تکسچر HD رو دیده؟ یا عکس داره؟؟
من خریدم ولی هنوز نصبش نکردم؟
همه میگن بازیش عالیه
آقا main mission ها کدومان؟!؟!؟!؟
من هرچی بود انجام دادم ولی بازی میگه باید main mission بری!!
رو مپ دیگه چیزی نیست!!
فقط زمان رو میبرم جلو کاپیتان میاد میکشم![]()
روی نقشه با رنگ طلائی مشخص شدن
احتمالا باید یک کاری بکنی و نکردی
حدس میزنم اون جایی رسیدی که باید باید 4 تا وارچیف بکشی
بازی من باگ داده بود
اونارو نشون نمیداد!!!
بازی و سیو رو پاک کردم از اول بازی میکنم الان درست شده
البته یه آپدیت جدید هم اومده بود که اونم نصب کردم درست شد
ولی کلی دارم باهاش حال میکنم
دیشب تو خواب داشتم اوروک هارو میکشتم![]()
خب بازی برای کنسول های نسل هفتمی هم با تاخیر منتشر شد
من خودم نه روی پی سی اونو رفتم نه روی این کنسول ها ولی نظرات اونایی که بازی کردن رو خوندم و دیگه برام مشخصه بازی رو این کنسول های چه جوری بود
به کلام ساده افتضاح به تمام معنا !
بحث گرافیک فقط نیست بحث اینه که اصلا روی نسخه نسل قبلی کار نمی کنن
Forza Horizon 2 هم روی X360 همین شرایط رو داشت و انگار یه بازی دو نسل پیش رو ساختن!
دلیل این بی کیفیتی به نظرم کیفیت پایین اون کنسول ها نیست چون شما همین کنسول ها حتی بازی های اوایل نسل قبلی اونا رو ببینیم چه قدر عالی بودن و از همینا هم بهتر بودن و نکته مهم اینه که بهینه بودن
دلیلش به نظرم دو تا مطلب یکی اینکه روی بازی کار نمی کنن و فقط سریع می خوان یه جوری اونو برای این کنسول ها هم آماده کنن
مطلب دو هم اینه که سازندگان بدشون نمیاد یه جوری نشون بدن که دیگه نسل قبلی تموم شده و همه به سمت نسل جدید بیان!
این بازی ها رو فک کنم تعداد خیلی کمی باشن که نسخه اصلی اونا رو برای نسل قبلی بخرن و خود سازندگان هم می دونن در اصل این نسخه ها بیشتر برای کپی کردن هستن!
کلا حتی این بازی رو برای این کنسول ها دانلود هم نکنید و ارزش نداره
اگه حتی ضعیفترین پی سی رو دارین که می تونه بازیو اجرا کنه روی همون برید و مطمئنا نسبت به اون شرایط خیلی بهتری داره
من خودم هنوز وقت نکردم روی پی سی اونو برم و فرصتش پیش بیاد میرم چون واقعا جزو بازی های خیلی خوب امسال بوده
چرا این ینقدر دهن سرویسه!!!!!!
تکون میخوری عین موروملخ میریزن سرت
اوایل بازی اینطوره. بعد وقتی Abilities هات زیاد میشه و چند تا Epic Runes پیدا میکنی بازی عین آب خوردن میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)