تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگ های سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دلير خوشم اومده بود! ولي به هر حال كاشفش رسول بوده خودش بهتر مي دونه. لك هم از وقتي اومده اشتباه در طبيعت كارش
    هست در حيرت بايد بود از اين همه فرصتي كه بهش دادن.

در مورد آقاي خطيبيي كه ما ديديم (از ماشين سازي و گسترش تا تراكتور) بهترين نسل خودش هست! ماشين سازي بي درو پيكر
    رو تا دقيقه 93 بازي با . .. ليگ برتري كرده بود! گسترش رو چند هفته مونده به پايان ليگ يك قهرمان كرد و تراكتورم ،اولين دوره اش هست، قهرمان
    نيم فصل كرده، همين اقاي خطيبي! كارنامش معلوم و كارش درسته!

2. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یک گل زدیم و پنج گل نزدیم

خلاصه این که بردن پرسپولیس دیگه برای ما تبدیل به یک کار عادی و تکراری شده.
    تیم بعدی لدفا

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به به چه عالی، چه برد دلچسب و دلنشینی

تیم بعدی لدفا

6. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

حاشیه دیدار تراکتورسازی و سایپا

به گزارش ورزش 11، سعید آقایی بازیکن تراکتورسازی که در دیدار با سایپا محروم بود و از روی سکوها بازی را تماشا می‌کرد پس از پایان مسابقه و هنگامی که قصد پایین آمدن داشت ماموران نیروی انتظامی به او اجازه ندادند که این موضوع به درگیری کشانده شد و در نهایت این بازیکن بازداشت شد.

مسئولان تراکتورسازی هم در حال رایزنی با ماموران نیروی انتظامی برای پایان دادن به این مسئله هستند.

* پسر تونی اولیویرا که آنالیزور تراکتورسازی هم است به دلیل اعتراض به تصمیم داوری از روی نیمکت این تیم اخراج شد.

* حبیب گردانی بازیکن تراکتورسازی که یک کارت زرد داشت در صحنه‌ای که مشخص نبود چه اتفاقی افتاد کمک داور بازی با اعلام مطلبی به داور باعث شد داور مسابقه کارت قرمز به این بازیکن نشان دهد.

تراکتورسازی این بازی را با حساب 2 بر یک با پیروزی به پایان رساند.

تیموریان: وارد مسائل مربوط به شادی گل نشوید

به گزارش ورزش 11، آندرانیک تیموریان درباره دیدار تیم‌های تراکتورسازی و سایپا، اظهار داشت: در وهله اول از شما رسانه‌ها تشکر می‌کنم که در این بازی حاضر شدید، بازی سنگینی برای هر 2 تیم بود اما این سنگینی برای تراکتور بیش‌تر بود.

بازیکن تراکتورسازی افزود: ما در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی کرده بودیم به همین خاطر مجبوریم با تعداد اندک بازیکن انرژی بیش‌تری بگذاریم و همه مردم تبریز و هواداران باید این مشکل موجود در تراکتور را بدانند ولی خدا را شکر که توانستیم بازی را ببریم و به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر برسیم.

وی در مورد عملکرد داوران در این مسابقه، تأکید کرد: داوری خوب بود و از آن‌ها هم ممنونم که این‌طور زحمت کشیدند در آن صحنه اخراج حبیب گردانی هم دور بودم و نتوانستم ببینم گردانی چه حرکتی انجام داده بود.

تیموریان در واکنش به این سؤال که قبول دارید دیروز روز خوب آندو تیموریان نبود، گفت: به نظر خودم خیلی هم خوب بازی کردم و باید قبول کنید تا کسی در فوتبال اشتباه نکند گلی رد و بدل نمی‌شود من هم وقتی دیدم عقب هستیم خواستم شرایط بازی را عوض کنم و خدا را شکر که توانستیم 2 گل بزنیم و ببریم.

بازیکن تراکتورسازی درباره مفهوم حرکت شادی بعد از گل، اظهار داشت: زیاد وارد چنین مسائلی نشوید.

گردانی: ۳ میلیارد هم بدهند دیگر در تبریز بازی نمی‌کنم

به گزارش ورزش 11، حبیب گردانی درباره دیدار تیم‌های تراکتورسازی و سایپا، اظهار داشت: خدا را شکر بازی خوبی انجام دادیم و با بردی که کسب کردیم شرمنده هواداران نشدیم.

بازیکن تراکتورسازی در مورد افزایش انتقادات نسبت به عملکرد وی، خاطرنشان کرد: بهتر است جواب آن‌ها را ندهم چون من به خاطر همشهری‌ها و تعصب به پیراهن تراکتور در شهرم بازی می‌کنم و این حرف‌هایی که می‌گویند درست نیست.

وی افزود: من هم قراردادم از همه کم‌تر است و هم هیچ موقع پیگیر آن نبودم که چه کسی آمد و چه کسی رفت چون برای من مهم تعصب به تراکتور است ولی اگر قرار باشد این‌طور برخورد کنند بهتر است از اینجا بروم تا بعضی‌ها خوشحال شوند.

گردانی در پاسخ به این سؤال که منظورتان چه کسانی است، گفت: منظور من هواداران نیستند بلکه کسانی هستند که در شبکه‌های اجتماعی می‌آیند فحش می‌دهند هرچند دوست ندارم پاسخ این افراد را بدهم اما هم خودم و هم خانواده‌ام ناراحت می‌شویم.

بازیکن تراکتورسازی تأکید کرد: من که جان خود را برای تیم می‌گذارم هیچ موقع کم‌کاری نمی‌کنم ولی با این کارهایی که انجام می‌دهند بهتر است نمانم چون همین‌ها هستند که بازیکن بومی را از شهرش دور می‌کنند و به همین خاطر قول می‌دهم اگر تراکتور 2 میلیارد هم بدهد بازهم می‌روم.

وی در پاسخ به این سؤال که این مسائل از کجا نشأت می‌گیرند، عنوان کرد: نمی‌دانم چون من تمرین می‌کنم و به خانه برمی‌گردم اهل قهوه‌خانه و این قبیل کارها نیستم ولی با شنیدن بعضی حرف‌ها خیلی ناراحت می‌شوم و بازهم تکرار می‌کنم سال بعد حتی 2-3 میلیارد هم بدهند اصلاً در تراکتور بازی نمی‌کنم.

کیانی: آرزویم بالا بردن جام قهرمانی است

به گزارش ورزش 11، مهدی کیانی در مورد برد 2 بر یک مقابل سایپا و صدرنشینی تراکتورسازی گفت: بازی بسیار سختی بود ولی خوشحالم که 3 امتیاز را گرفتیم و بعد از مدت ها صدرنشین شدیم. حفظ صدرنشینی بسیار سخت است و حالا باید با تمرکز بیشتری بازی کنیم. باید در 4 بازی بعدی هم صدرنشین باشیم تا در نهایت قهرمان شویم و بعد از 6 سال یک هدیه شیرین به مردم آذربایجان بدهیم.

او در خصوص شانس تراکتورسازی برای قهرمانی تاکید کرد: فکر می‌کنم سپاهان، نفت و فولاد هم شانس دارند و هنوز چیزی برای ما تمام نشده است. حرف زدن از قهرمانی زود است و فعلا باید به بازی بعدی با پیکان فکر کنیم. این بازی برای ما تعیین کننده است و در تهران هم به حمایت هواداران نیاز داریم. از آنها می خواهیم به تهران بیایند و تراکتورسازی را حمایت کنند. در بازی آخر هم میزبان هستیم و می‌توانیم در تبریز جشن قهرمانی بگیریم.

کیانی که بازوبند کاپیتانی تراکتورسازی را در اختیار دارد، اظهار داشت: در این چند سال خیلی تلاش کردیم تا قهرمان شویم ولی تا حالا به این افتخار مهم نرسیدیم. حالا شانس خوبی داریم و امیدوارم با کمک خدا و تلاش بازیکنان و کادر فنی قهرمان شویم. من هم عضو کوچکی از تیم هستم و امیدوارم جام قهرمانی را بالای سر ببرم. این اتفاق آرزوی من است.

هافبک تراکتورسازی در مورد بازی‌های تاثیرگذار آندرانیک تیموریان و پاس گل‌های این بازیکن گفت:‌ آندو واقعا بازیکن بزرگ و تاثیرگذاری است و نقش مهمی در تیم ما دارد. امیدوارم زحمات او و دیگر بازیکنان تراکتورسازی در نهایت منجر به قهرمانی شود.

8. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قابل توجه تیم های سرخآبی پایتخت، اتوماتیک به خودتون تفهیم کنید که بردن تراختور یک امر غیرممکن هستش و باختن با اختلاف گل کمتر هم غیرممکن تر،
    بردن سرخابی ها هم برای ما تبدیل به یک ریتم عادی شده و کسالت بار.

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ان شاء الله جام واس ماس؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لک به تنهایی کمر تیم رو شکست!! سه کرنر، سه گل! سریوسلی؟
    فقط من یه چیزی رو نفهمیدم!!
    اول اینکه دقیقه 95 وقتی هنوز ضربه کاشته نفت داشت زده میشد، اونور سپاهانی ها جشن قهرمانی گرفتن! چجوریاس؟
    و دو چرا اینقدر بازیکنا از تساوی با نفت خوشحال شدن؟ یعنی نتیجه بازی سپاهان رو نمیدونستند؟
    .
    داوری هم میتونست حداقل یک دقیقه دیگه وقت اضافه بگیره.
    تیم منصوریان نه خودش قهرمان شد و نه گذاشت ما قهرمان بشیم.
    اخراج اندو که من دقیقا نفهمیدم چی شد هم فوق العاده تاثیر گذار بود.
    تبریک به طرفداران سپاهان

15. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همچين بازيكن تراختور لباسشو دراورد دور سرش چرخوند كه فكر كردم قهرمان شدناخه نايب قهرماني اينقدر خوشحالي داره؟

كاش تراختور قهرمان مي شد . با اين همه هواداري كه به ورزشگاه اومده بودن جشن قهرماني فوق العاده ميشد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

همچين بازيكن تراختور لباسشو دراورد دور سرش چرخوند كه فكر كردم قهرمان شدناخه نايب قهرماني اينقدر خوشحالي داره؟
    آره خداییش!
    البته اگر نفت یک گل میزد (که با روحیه پایین و هجوم نفت بعید هم نبود)، میشد حضور تراکتور در آسیا در بازی پلی آف. خب این خودش جای شکر داره که مستقیم رفتیم آسیا.
    البته یه احتمال بعید هم هست که از نتیجه بازی سپاهان خبر نداشتند یا بهشون به دروغ گفتند اون ور سایپا برده یا مساوین.
    گویا هت تریک کردیم در نایب قهرمانی
    Last edited by pcforlife; 15-05-2015 at 20:49. دليل: نظر اشتباه راجع به شرایط جدول : ))

18. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •