تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: هزینه های PersianGIG از کجا تامین میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرنس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض

سايتشونو كجا ثبت كردن؟
    اينم از اون حرفها بودها!!!!!!!!

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

شما اگر سايت داشتي ميرفتي و توي گوگل ثبث مي كردي ولي حالا كه نداري به من نگو عزيز ...

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

google خیلی حرفه ای و بدون اینکه تو ذوق بزنه تبلیغ میکنه.در ضمن شرگت گوگل اینقدر اعتبار داره که لازم نیست تمام صفحه رو پر از تبلیغات رنگارنگ فلش بکنه....اگه یه دونه لینک ناقابل هم به اسپانسر های مالیش بده کافیه....
    سایت پرشین گیگ هم همونطور که گفتن با گذاشتن اسم خودش توی دومین کاربرها واسه خودش تبلیغ میکنه.(البته من از فعالیت های دیگه ی این سایت خبر ندارم.شاید host هم میفروشه) ولی دو نکته هست:
    1_سایت پرشین گیگ سعی میکنه ابتدا خودش رو حسابی جا بیندازه بعد حسابی تبلیغ بگیره.(واسه همین داره یه سری امکانات خوب به سایت اضافه میکنه.)
    2_نکته ی دوم اینه که با این پهنای باند فوق العلاده مزخرفی که میده و همینطور فضای ناقابلش خرج کلانی رو دست مدیراش نمیذاره. (مقایسه کنید با بعضی از سایتهای خارجی که 600 هفتصد مگابایت فضا و بیش از 20 گیگا بایت !!!! پهنای باند میدن )

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

نه ببين فكر كنم فقط سايتي هاي كه تبليغاتشون رو گذاشتن پول مي دين اخهئ خوب كمنم وبلاگم رو ثبت كردم
    ولي از سرچ پپسي به من سودي نمي رسه پس من پول نمي دم

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرنس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض

اولا كي گفته من سايت ندارم؟ چرا الكي قضاوت مي كنيد
    من سايت دارم
    محض اطلاع:
    ثبت كردن سايت توي گوگل هيچ هزينه اي نداره در واقع خيلي از سايتها اصلا ثبت هم نمي كنن عنكبوتهاي گوگل خيلي از سايتها را خودشون پيدا مي كنن
    حالا اگه ميگيد كه گوگل اين پول را بدون اطلاع ويمسترها مي گيره فاين ديگه يه مساله ديگه است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

عزيز منم خودم وبلاگ دارم تو گوگل ثبت ...ولي

اگر مثلا شما و من دو سايت داريم با نام هاي pcworld.com و p30world.com اگر من يك مطلبي رو عينا شبيه شما داشته باشم اون وقت در جستجوي گوگل ما با هم نمايش داده ميشيم حالا اگر 100000 تا سايت ديگه هم باشن از كجا معلوم اسم ما اولي يا آخري باشه ؟ ولي اونايي كه پول دادن و ثبت كردن در رده ي اول قرار خواهند گرفت ..

آخر فروم باز Mohammad Modarresi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چه جالب

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بله جالبه چون 1000000 تا سايت با يك مطلب يكسان ! ولي ورودي از موتور جستجو كاملا متفاوت ..

عزيز حالا فهميدي چرا پول ميدن براي اينكه مثلا ممكنه در روز 25000 بار كلمه عشق سرچ بشه حالا اگه هميشه شما اول باشيد چي ميشه ؟ روزي 25000 بازديد خالصو مفيد به بازديداتون اضافه ميشه اين خوبه ... البته هوب نيست عاليه ...

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    پرشین گیگ رو که نمیدونم ولی یکی از راه های درآمد گوگل ( البته فقط یکی از راه هاش ) چیزیه که توی عکس زیر میبینید
    لیست سمت چپ سایتهایی هستند که به صورت رایگان در موتور جستجو ثبت شده و رتبه اونها در موتور جستجو به طراحی سایت و کلمات کلیدی و ... ربط داره
    و لیست سمت راست سایتهایی هستند که به عنوان اسپانسر گوگل هستند و سایتهایی که در این لیست هستند هر چقدر پول بیشتری بدن رتبه بالاتری در این لیست نصیبشون میشه

یه نگاهی هم به این بندازید بد نیست ها ( اینم رقیب جدید پرشین گیگ )
    نقل قول نوشته شده توسط winbeta
    نخستین فضای رایگان ایرانی با ظرفیت یک گیگابایت
    سایت اینترنتی ParsSpace به عنوان نخستین ارائه دهنده فضای رایگان (Free FTP) جهت استفاده کاربران فارسی زبان آغاز به کار نمود.

ParsSpace که تحت پشتیبانی شرکت پارسا گستر فعالیت خود را شروع کرده است علاوه بر ارائه یک گیگابیت فضای اختصاصی رایگان به تمام مشترکان خود، امکان مدیریت فایل ها بوسیله File Manager را نیز در محیطی جذاب و به زبان فارسی فراهم می آورد.

از دیگر امکانات این سایت می توان به موارد زیر اشاره داشت:

- اختصاص يک آدرس اينترنتی ParsaSpace.com/You
    - پهنای باند نامحدود و سرعت بالا

در حال حاضر امکان اشتراک در این سایت تنها از طریق "دریافت دعوتنامه" ممکن می باشد.

لازم به یادآوری است پیش از نیز سایت PersianGig اقدام به ارائه فضای رایگان به میزان 250 مگابایت نموده بود و اکنون خود را در برابر رقیب جدیدی می بیند.
    Last edited by soooot; 05-09-2006 at 02:41.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خط مشی اقتصادی شرکت های بزرگی مثل گوگل اینقدر ساده نیست که بتونیم اینقدر راحت تفسیرش کنیم.ولی وقتی در مورد کلمه ای سرچ میکنیم لینکهای مرتبط با اون کلمه رو (که مال اسپانسر ها هستند رو )توی همون صفحه کنار نتایج نشون میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •