سايتشونو كجا ثبت كردن؟
اينم از اون حرفها بودها!!!!!!!!
سايتشونو كجا ثبت كردن؟
اينم از اون حرفها بودها!!!!!!!!
شما اگر سايت داشتي ميرفتي و توي گوگل ثبث مي كردي ولي حالا كه نداري به من نگو عزيز ...
google خیلی حرفه ای و بدون اینکه تو ذوق بزنه تبلیغ میکنه.در ضمن شرگت گوگل اینقدر اعتبار داره که لازم نیست تمام صفحه رو پر از تبلیغات رنگارنگ فلش بکنه....اگه یه دونه لینک ناقابل هم به اسپانسر های مالیش بده کافیه....
سایت پرشین گیگ هم همونطور که گفتن با گذاشتن اسم خودش توی دومین کاربرها واسه خودش تبلیغ میکنه.(البته من از فعالیت های دیگه ی این سایت خبر ندارم.شاید host هم میفروشه) ولی دو نکته هست:
1_سایت پرشین گیگ سعی میکنه ابتدا خودش رو حسابی جا بیندازه بعد حسابی تبلیغ بگیره.(واسه همین داره یه سری امکانات خوب به سایت اضافه میکنه.)
2_نکته ی دوم اینه که با این پهنای باند فوق العلاده مزخرفی که میده و همینطور فضای ناقابلش خرج کلانی رو دست مدیراش نمیذاره. (مقایسه کنید با بعضی از سایتهای خارجی که 600 هفتصد مگابایت فضا و بیش از 20 گیگا بایت !!!!![]()
![]()
![]()
پهنای باند میدن )
نه ببين فكر كنم فقط سايتي هاي كه تبليغاتشون رو گذاشتن پول مي دين اخهئ خوب كمنم وبلاگم رو ثبت كردم
ولي از سرچ پپسي به من سودي نمي رسه پس من پول نمي دم![]()
اولا كي گفته من سايت ندارم؟ چرا الكي قضاوت مي كنيد
من سايت دارم
محض اطلاع:
ثبت كردن سايت توي گوگل هيچ هزينه اي نداره در واقع خيلي از سايتها اصلا ثبت هم نمي كنن عنكبوتهاي گوگل خيلي از سايتها را خودشون پيدا مي كنن
حالا اگه ميگيد كه گوگل اين پول را بدون اطلاع ويمسترها مي گيره فاين ديگه يه مساله ديگه است
عزيز منم خودم وبلاگ دارم تو گوگل ثبت ...ولي
اگر مثلا شما و من دو سايت داريم با نام هاي pcworld.com و p30world.com اگر من يك مطلبي رو عينا شبيه شما داشته باشم اون وقت در جستجوي گوگل ما با هم نمايش داده ميشيم حالا اگر 100000 تا سايت ديگه هم باشن از كجا معلوم اسم ما اولي يا آخري باشه ؟ ولي اونايي كه پول دادن و ثبت كردن در رده ي اول قرار خواهند گرفت ..
بله جالبه چون 1000000 تا سايت با يك مطلب يكسان ! ولي ورودي از موتور جستجو كاملا متفاوت ..
عزيز حالا فهميدي چرا پول ميدن براي اينكه مثلا ممكنه در روز 25000 بار كلمه عشق سرچ بشه حالا اگه هميشه شما اول باشيد چي ميشه ؟ روزي 25000 بازديد خالصو مفيد به بازديداتون اضافه ميشه اين خوبه ... البته هوب نيست عاليه ...
سلام![]()
پرشین گیگ رو که نمیدونم ولی یکی از راه های درآمد گوگل ( البته فقط یکی از راه هاش ) چیزیه که توی عکس زیر میبینید![]()
لیست سمت چپ سایتهایی هستند که به صورت رایگان در موتور جستجو ثبت شده و رتبه اونها در موتور جستجو به طراحی سایت و کلمات کلیدی و ... ربط داره![]()
و لیست سمت راست سایتهایی هستند که به عنوان اسپانسر گوگل هستند و سایتهایی که در این لیست هستند هر چقدر پول بیشتری بدن رتبه بالاتری در این لیست نصیبشون میشه![]()
یه نگاهی هم به این بندازید بد نیست ها ( اینم رقیب جدید پرشین گیگ )![]()
نوشته شده توسط winbeta
Last edited by soooot; 05-09-2006 at 02:41.
خط مشی اقتصادی شرکت های بزرگی مثل گوگل اینقدر ساده نیست که بتونیم اینقدر راحت تفسیرش کنیم.ولی وقتی در مورد کلمه ای سرچ میکنیم لینکهای مرتبط با اون کلمه رو (که مال اسپانسر ها هستند رو )توی همون صفحه کنار نتایج نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)