تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کند شدن هارد اکسترنال western

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه گارانتیش تموم شده .
    میشه راهنمایی کنید چطور اون warning رو رفع کنم مرسی
    این Warning معمولاً با Scan & Repair کردن توسط برنامه HDD Regenerator فیکس میشود. از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنید. این برنامه اصولاً مشکلی برای هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن ایجاد نمیکند ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من با HDD Regenerator استفاده کردم بد سکتور پیدا نکرد فقط 19 Delay پیدا کرد . که اون ها رو هم درست نشد و هنوز اون وارنینگ وجود داره ؟
    راهنمایی کنید چیکار کنم .
    ارزش داره بفرستم تعمیر . کلا توجیح اقتصادی داره ؟؟ یه تعمیرکار ماهر و سریع در تهران معرفی کنید؟؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من با HDD Regenerator استفاده کردم بد سکتور پیدا نکرد فقط 19 Delay پیدا کرد . که اون ها رو هم درست نشد و هنوز اون وارنینگ وجود داره ؟
    راهنمایی کنید چیکار کنم .
    ارزش داره بفرستم تعمیر . کلا توجیح اقتصادی داره ؟؟ یه تعمیرکار ماهر و سریع در تهران معرفی کنید؟؟؟؟
    اگر Delay Sector بوده كه معمولاً با روشهاي نرم افزاري مثل HDD Regenerator و يا حتي Zero fill كردن برطرف نميشود و ميبايستي از ليست سكتورهاي فعال حذف شوند كه نياز به دستگاه و نرم افزارهاي خاص هست .
    بازهم ميتونيد يكبار با استفاده از برنامه Data Lifeguard Diagnostic for Windows (قابل دانلود از سايت وسترن ديجيتال) هارد ديسك را Zero fill كنيد كه البته قبل از اينكار ميبايستي كليه اطلاعات را هارد ديسك ديگري منتقل كنيد .
    در مورد هزينه هاي تعمير بايد با شركت متخصص صحبت كنيد ولي بنظرم يك هارد اكسترنال جديد بخريد منطقي تر هست .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز نرم افزاری که گفتین رو استفاده کردم وارنینگ از بین رفت و همش اوکه شد . ولی هنوز با usb2 مشکل داره . آخه جالبه با usb3 هیچ مشکلی نداره و 60 میگ در ثانیه انتقال میده
    راستی این امکان وجود داره از طریق ایمیل مشکل رو با خود وسترن درمیان بگذارم ؟ اگه هم نظری دیگه ای دارین لطفا راهنمایی کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •