تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: Javascript یــــا jQuery ???

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز بابت توضیحات

میخواستم بدونم چقدر از جاوا اسکریپت بلد باشیم کافیه تا بتونم از جی کوئری راحت استفاده کنیم؟
    چون مباحث جاوا به شدت سنگین و زیاده...!!!
    دوست عزیز من از روی تجربه خودم بهتون گفتم قبلا هم که نیازی به یادگیزی جاوا اسکریپت نیست! همه جا میگن که یادگیری جی کوئری پیش نیازش جاوا اسکریپت هستش ولی به نظر من اینطوری نیست! من هیچ موقع خاطرم نیست که تا حالا مبحث جاواسکریپت رو آموزش هاش رو از جایی خونده باشم ولی الان دارم باهاش کد میزنم! من فقط جی کوئری یاد گرفتم و خود جی کوئری اکثر نیازامو برطرف میکنه و اگر کد جاوا اسکریپتی هم ببینیم میتونم بفهمم چی هستش.

البته اینکه آیا واقعا نیاز هستش که اول جاوا اسکریپت یاد بگیرید بستگی به سطح کاری که میخواین بکنید داره، مثلا اگر با یک سری از توابع جی کوئری سر و کاردارید، با ajax و ... اینا همش با جی کوئری و توابع آمادش کارتون راه میفته. ولی اگر بخواین یک کار عجیب بکنید که کمتر کسی نیاز داشته تا حالا بهش خب اون موقع مجبورید با جاوا اسکریپت خام کد بزنید.
    پلاگین نویسی هم واسه جی کوئری نیازی نیست که خودتون یاد بگیرید چون اکثر کارهایی که شما بخواین انجام بدید کدهاش توی اینترنت موجوده و با یک سرچ میتونید پیدا کنید، مگر اینکه باز بخواین کار عجیبی بکنید که کدهاش آماده نباشه!

2. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

دوست عزیز من از روی تجربه خودم بهتون گفتم قبلا هم که نیازی به یادگیزی جاوا اسکریپت نیست! همه جا میگن که یادگیری جی کوئری پیش نیازش جاوا اسکریپت هستش ولی به نظر من اینطوری نیست! من هیچ موقع خاطرم نیست که تا حالا مبحث جاواسکریپت رو آموزش هاش رو از جایی خونده باشم ولی الان دارم باهاش کد میزنم! من فقط جی کوئری یاد گرفتم و خود جی کوئری اکثر نیازامو برطرف میکنه و اگر کد جاوا اسکریپتی هم ببینیم میتونم بفهمم چی هستش.

البته اینکه آیا واقعا نیاز هستش که اول جاوا اسکریپت یاد بگیرید بستگی به سطح کاری که میخواین بکنید داره، مثلا اگر با یک سری از توابع جی کوئری سر و کاردارید، با ajax و ... اینا همش با جی کوئری و توابع آمادش کارتون راه میفته. ولی اگر بخواین یک کار عجیب بکنید که کمتر کسی نیاز داشته تا حالا بهش خب اون موقع مجبورید با جاوا اسکریپت خام کد بزنید.
    پلاگین نویسی هم واسه جی کوئری نیازی نیست که خودتون یاد بگیرید چون اکثر کارهایی که شما بخواین انجام بدید کدهاش توی اینترنت موجوده و با یک سرچ میتونید پیدا کنید، مگر اینکه باز بخواین کار عجیبی بکنید که کدهاش آماده نباشه!
    سلام آقا بهنام چه خبر ؟ خوبید ؟

والا توی حرف هاتون اشکال وجود داره : دی
    ببینید جی کوئری با جاوااسکریپت ساخته شده
    وقتی شما خود جاوااسکریپت رو بلد نیستید و فقط جی کوئری بلدید یعنی اینکه کدها جی کوئری رو به جای اینکه یادبگیرید در اصل حفظ کردید.
    پس شما فقط میتونید از روی حفظیاتتون باهاش کار کنید.

جی کوئری هم چیز عجیبی نیست!
    جی کوئری هم یه بسته کد ساخته شده با زبان جاوااسکریپته.

شما میتونید اون بسته کد رو حفظ کنید ولی تا جاوااسکریپت رو یاد نگیرید هرگز نخواهید فهمید که اون کدهای جی کوئری چی هستند و چه طور ساخته شده اند.

من این رو گفتم چون که اگه جاوااسکریپت رو یاد بگیرید خیلی به نفعتون میشه.
    مخصوصا خود آقا حمید .
    چون اونطور که دیدم دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار بودن.
    و با زبان هایی مثل C و C++ و C# سروکار دارن.
    جاوااسکریپت هم به شکل عجیبی شبیه این زبان ها و در کل شبیه زبان های خانواده C هست.

باتشکر

4. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام آقا بهنام چه خبر ؟ خوبید ؟

والا توی حرف هاتون اشکال وجود داره : دی
    ببینید جی کوئری با جاوااسکریپت ساخته شده
    وقتی شما خود جاوااسکریپت رو بلد نیستید و فقط جی کوئری بلدید یعنی اینکه کدها جی کوئری رو به جای اینکه یادبگیرید در اصل حفظ کردید.
    پس شما فقط میتونید از روی حفظیاتتون باهاش کار کنید.

جی کوئری هم چیز عجیبی نیست!
    جی کوئری هم یه بسته کد ساخته شده با زبان جاوااسکریپته.

شما میتونید اون بسته کد رو حفظ کنید ولی تا جاوااسکریپت رو یاد نگیرید هرگز نخواهید فهمید که اون کدهای جی کوئری چی هستند و چه طور ساخته شده اند.

من این رو گفتم چون که اگه جاوااسکریپت رو یاد بگیرید خیلی به نفعتون میشه.
    مخصوصا خود آقا حمید .
    چون اونطور که دیدم دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار بودن.
    و با زبان هایی مثل C و C++ و C# سروکار دارن.
    جاوااسکریپت هم به شکل عجیبی شبیه این زبان ها و در کل شبیه زبان های خانواده C هست.

باتشکر
    سلام دوست عزیز. مرسی خوبم

من حفط نکردم! چون وقتی کد میزنم دارم متوجه میشم که چه کار میکنم و میدونم هم جی کوئری چجوری درست شده، مثلا شما فرض کن بخوای hide کنی یک المنت رو، با جاوا اسکریپت باید getelemtbyid کنی، و اونو توی یک متغییری موقتا ذخیره کنی و بعدش باز کدهای مربوط به hide کردن رو بنویسی...
    ولی توی جی کوئری id اون المنت رو توی selector مینویسی و بعد فقط یک تابع hide پشتش مینویسی! همین! دیگه به ما ربطی نداره که جی کوئری رفته واسه تابع hide توی کتابخونه اش چی نوشته شما همین قدر کد رو با جوکئری مینویسی hide میشه و تموم! کارت رو هم درست و کامل انجام میدی!

ولی اینکه جاوا اسکریپت رو یاد بگیرن باهاتون موافقم، میتونه پیش قدمی باشه واسه یادگیری node.js

6. 2 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •