تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ تا 3.5 میلیون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون این مدل msi هم خیلی خوب به نظر میاد ولی بازهم ظاهرش داغونه (البته بیشتر رنگ و ایناش)
    راستش من از اول هم نظرم روی ایسوس بود ولی شنیدم میگن ایسوس نخر و خرابیش زیاده و یه عده از دوسام هم میگفتن قبلا ایسوس داشتن خیلی افتضاح بوده و ازین حرفا یکم دودل شدم، لنوو غیر ظاهرش که افتضاحه لپ تاپ خوبی بود به نظر
    در مورد تعویض ssd مدلی ازین لپ تاپ نیس که خودش با ssd باشه؟ برای تعویض بدم به همون نمایندگی که ازش میخرم؟ بعد در کنار هارد قبلی اضافه میکنن یا جایگزین میکنن؟ و اصن آیا کار خوبی هست با این وضعیت موجود نمایندگی ها و تعمیرات بدم در لپ تاپو وا کنن ؟
    باز هم سپاس
    من خودم شش ماه پیش ویوو بوک ایسوس خریدم از سری s خیلی داغون بود و اذیتم کرد اخرشم پورت لنش از کار افتاد دادم گرانتی پورتش درست شد چراغ وضعیتش از کار افتاد!!
    ولی خوب یکی از دوستام هم ۵۵۰ خریده خیلی راضی هست
    ولی در کل ایسوس کیقیتش نسبت ب چند سال پیش خیلی پایین اومده دلیلشم تولید بی حد و حساب مدل جدید هست!
    بله باید برای تعویض هارد ب نمایده نمایدگی بدهید معمولا بعضی فروشنگان بزرگ هستند که کارت گارانتی را خودشان چاپ میکنند
    اگر ب کس دیگری بدهید گرانتی باطل میشود دقت کنید قبل از چاپ برگ اینکار انحام بشه و در مشخصات هارد ssd بخوره
    شما ی عدد ۱۲۸ که بخرید علاوه بر ویندوز نرم افزار های مهم هم روش نصب میشوند و هارد قدیم را فقط برای ارشیو استفاده کنید

2. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من خودم شش ماه پیش ویوو بوک ایسوس خریدم از سری s خیلی داغون بود و اذیتم کرد اخرشم پورت لنش از کار افتاد دادم گرانتی پورتش درست شد چراغ وضعیتش از کار افتاد!!
    ولی خوب یکی از دوستام هم ۵۵۰ خریده خیلی راضی هست
    ولی در کل ایسوس کیقیتش نسبت ب چند سال پیش خیلی پایین اومده دلیلشم تولید بی حد و حساب مدل جدید هست!
    بله باید برای تعویض هارد ب نمایده نمایدگی بدهید معمولا بعضی فروشنگان بزرگ هستند که کارت گارانتی را خودشان چاپ میکنند
    اگر ب کس دیگری بدهید گرانتی باطل میشود دقت کنید قبل از چاپ برگ اینکار انحام بشه و در مشخصات هارد ssd بخوره
    شما ی عدد ۱۲۸ که بخرید علاوه بر ویندوز نرم افزار های مهم هم روش نصب میشوند و هارد قدیم را فقط برای ارشیو استفاده کنید
    آره منم از همین ترسیدم که یکم دو دل شدم برای ایسوس میترسم بخرم و آخر بشه همون وضعیت بی کیفیتی که شنیده بودم و میگفتن نخر نخر ولی آخه گزینه ای دیگه هم ندارم
    به نظر شما اگه صبر کنم مدل جدیدی میاد یا مثلا تا چه مدت دیگه؟ یا اینکه همین الان برم همین ایسوس بخرم یا همون لنووعه را

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

البته خرابی سری ان خیلی کم هست ولی مواردی هم بوده تو همین فروم بخش مشکلات لپتاپ ها هست ببینید
    مثلا خود من چون لپتاپ ایسوس خریدم و اذیتم کرد دیگه سرغش نرفتم با اینکه مدل های خیلی خوبی مثل 56 بود و رفتم اپل خریدم که دیگه از کیفیت چیزی کم نیاره
    بحث کیفیت خیلی مهمه و وقعا سخته کلی پول دود شه بره هوا
    من پیشنهاد میکنم برید لنوو و ام اس ای را از نزدیک ببینید ممکنه تو عکس اونجوری بنظر بیاد و واقعیتش بتونه نظر شما را جذب کنه

5. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

البته خرابی سری ان خیلی کم هست ولی مواردی هم بوده تو همین فروم بخش مشکلات لپتاپ ها هست ببینید
    مثلا خود من چون لپتاپ ایسوس خریدم و اذیتم کرد دیگه سرغش نرفتم با اینکه مدل های خیلی خوبی مثل 56 بود و رفتم اپل خریدم که دیگه از کیفیت چیزی کم نیاره
    بحث کیفیت خیلی مهمه و وقعا سخته کلی پول دود شه بره هوا
    من پیشنهاد میکنم برید لنوو و ام اس ای را از نزدیک ببینید ممکنه تو عکس اونجوری بنظر بیاد و واقعیتش بتونه نظر شما را جذب کنه
    ام اس ای رو که اصن نمیدونم بم گفتن ایسر ببینم که اونم کانفیگ قوی ازش مدلی ندیدم - لنوو را از نزدیک دیدم واقعا طراحیش داغونه و از صد کیلومتری هم معلومه برا گیمینگه و من اصن دوس ندارم اینجوری باشه
    به نظرت یکم اگه سخت افزار و ضعیف تر کنم و مثلن سونی بگیرم یا کلن مدل پایینتر که پول کمتری داده باشم

یه سوال دیگه راستش من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بخرم و هی میندازم به آینده و اول تصمیم به خرید مک بوک داشتم (اون موقع انگار مدل md 103) ولی الان با این پول مدل های بدون کارت گرافیک میدن که فک کنم به کارم نمیاد میخوام ببینم مدلای بی گرافیک مک بوک کارمو راه نمیندازه؟
    یا واقعا چیکار کنم :(

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببین دوست من شما GE60 MSI هم توی گزینه هاتون باشه
    به نظرم ایسوز n56JR گزینه خوبیه و گرافی تاثیر چندانی روی ار شما نداره. ضمنا یک کولپد براش بخر حتما.
    اگر لنوو میخوای بخری قبلش حتما ببین مدلو نمایشگرش رو ببین اصلا قیافه اینا رو دوست داری یا نه.
    به نظرم در نهایت آنچنان تفاوتی نداری ولی من ایسوز رو ترجیح میدم. (گرافیک 840 هم بخری خیلی تفاوتی با 760 نداره برای کار با برنامه های گرافیکی)

8. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ام اس ای رو که اصن نمیدونم بم گفتن ایسر ببینم که اونم کانفیگ قوی ازش مدلی ندیدم - لنوو را از نزدیک دیدم واقعا طراحیش داغونه و از صد کیلومتری هم معلومه برا گیمینگه و من اصن دوس ندارم اینجوری باشه
    به نظرت یکم اگه سخت افزار و ضعیف تر کنم و مثلن سونی بگیرم یا کلن مدل پایینتر که پول کمتری داده باشم

یه سوال دیگه راستش من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بخرم و هی میندازم به آینده و اول تصمیم به خرید مک بوک داشتم (اون موقع انگار مدل md 103) ولی الان با این پول مدل های بدون کارت گرافیک میدن که فک کنم به کارم نمیاد میخوام ببینم مدلای بی گرافیک مک بوک کارمو راه نمیندازه؟
    یا واقعا چیکار کنم :(
    سونی کلا الترا بوک میزنه الترابوک ها برای مهندسین نرم افزار بدلیل وزن کم و مصرف پایین مناسب هستند
    در مورد اپل هم میگن گرافیک iris معادل ۶۵۰ اینویدا جواب میده من هنوز فرصت نکردم چک کنم
    البته اگر گرافیک هم مناسب باشه برای شما صفحه ۱۳ ایچ و سی پی یو الترا مناسب نیست!
    تنها مدل مناسب شما mgxc2 هست که ۷۷۰۰ قیمت داره!
    بنظرم همون ۵۶ ایسوس مناسب شما هست خیلی نگران نباش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط با گارانتی معتبر بخر امرتات خیلی خوبه..

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مرسی از راهنمایی همه
    راستش من خودمم نمیدونم چه سخت افزار و کانفیگی مناسبمه الانم یکم تردید پیدا کردم که اصلا شاید بهتر باشه پول کمتری بدم واسش یا حتی بین سه مدل z510 و K551LN و یا Acer Aspire E5-571G یکیو انتخاب کنم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی از راهنمایی همه
    راستش من خودمم نمیدونم چه سخت افزار و کانفیگی مناسبمه الانم یکم تردید پیدا کردم که اصلا شاید بهتر باشه پول کمتری بدم واسش یا حتی بین سه مدل z510 و K551LN و یا Acer Aspire E5-571G یکیو انتخاب کنم.
    ببین اگر پولش رو داری برو همون n56 بخر
    چون نوشتی 3DMAX کار میکنی لازمه همون رو بخری. خیلی هم سخت گیری نکن. شاید بتونی یه چیز ارزون تر بخری ولی قطعا پیشمون میشی بعدا چرا بهترش رو نخریدی.

13. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ببین اگر پولش رو داری برو همون n56 بخر
    چون نوشتی 3DMAX کار میکنی لازمه همون رو بخری. خیلی هم سخت گیری نکن. شاید بتونی یه چیز ارزون تر بخری ولی قطعا پیشمون میشی بعدا چرا بهترش رو نخریدی.
    خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم
    آره دیگه احتمالا همین کارو میکنم هرچند هنوز خیلی بین y5070 و n56 مردد هستم
    از همه ممنون به خاطر نظراتشون
    فقط یه سوال نداشتن هارد ssd ایسوس اذیت میکنه یا نه؟ چون ترجیحا نمیخام بدم نمایندگی در لپ تاپو باز کنه برا یه هارد و اینکه این قضیه فلزی بودن بدن ایسوس و برقش آزار دهنده نیس؟
    شما خودت ایسوس داشتی؟
    Last edited by sc_nima; 26-09-2014 at 13:40.

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

asus n550jk رو پیشنهاد می دم.
    البته خودمم asus n550jk دارم اونم گزینه بسیار خوبیه می تونید بهش فکر کنید.
    موفق باشید.

16. این کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •