تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 52 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من هم تقریبا میتونم این قانون جدید رو تایید کنم.چون از سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق امروز باهام تماس گرفتند درباره شکایتی که به محدودیت سرعت دانلود شبانه صبانت در 195 کرده بودم و کارشناسشون بهم گفت طبق قانون جدید مصرف منصفانه شبانه یعنی 2 برابر حجمی که روزانه میخرید میتوانید شبانه دانلود کنید و بعد از اون سرعت دانلودتون ثابت یسته میشه روی 10 الی 16 کیلوبایت در ثانیه.این مصوبه در بین شرکتها از برج 12 سال پیش در مبین نت شروع شد و شهریور امسال هم در صبانت اجرا شد و طبق گفته جناب کارشناس به مرور ظرف ماههای آینده تمامی isp ها شامل این قانون میشوند.دوستان اگر به فکر اینترنت این مملکت که تنها دلخوشی ما جوانان است هستید به هر نهاد و ارگان مسئولی که میتونید شکایت کنید تا حداقل صداتونو بشون و گرنه باید بگم متاسفانه از این به بعد برای هر کیلوبایتی که دانلود میکنید باید هزینه سنگین گیگی 3880 تومان را بپردازید.از همه عزیزان خواهش میکنم که صدای اعتراضشونو به گوش همه مسئولین مربوطه برسونند.

2. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من هم تقریبا میتونم این قانون جدید رو تایید کنم.چون از سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق امروز باهام تماس گرفتند درباره شکایتی که به محدودیت سرعت دانلود شبانه صبانت در 195 کرده بودم و کارشناسشون بهم گفت طبق قانون جدید مصرف منصفانه شبانه یعنی 2 برابر حجمی که روزانه میخرید میتوانید شبانه دانلود کنید و بعد از اون سرعت دانلودتون ثابت یسته میشه روی 10 الی 16 کیلوبایت در ثانیه.این مصوبه در بین شرکتها از برج 12 سال پیش در مبین نت شروع شد و شهریور امسال هم در صبانت اجرا شد و طبق گفته جناب کارشناس به مرور ظرف ماههای آینده تمامی isp ها شامل این قانون میشوند.دوستان اگر به فکر اینترنت این مملکت که تنها دلخوشی ما جوانان است هستید به هر نهاد و ارگان مسئولی که میتونید شکایت کنید تا حداقل صداتونو بشون و گرنه باید بگم متاسفانه از این به بعد برای هر کیلوبایتی که دانلود میکنید باید هزینه سنگین گیگی 3880 تومان را بپردازید.از همه عزیزان خواهش میکنم که صدای اعتراضشونو به گوش همه مسئولین مربوطه برسونند.
    داداش حق گرفتنیه باید بگیریم خواهش میکنم کمک کنید.

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینم از جوابی که امروز کارشناس 195 به یکی از کاربرای صبانت داده است

خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
    اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی
    .گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!
    و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند
    .
    بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیم
    و علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیم
    و برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی
    .
    بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند
    بله
    .
    Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 18:40.

6. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش با اجازه من متنت گذاشتم اینجا

8. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اعتراض هایی که تا الان در صفحه وزیر ثبت شده

بچه ها نفری چند تا پیام بزارید نه یک دونه

بقیه هم برن اعتراض کنند

10. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این قانون مال صبانته کجا نوشته که سراسریه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

در ضمن میتونید اسم این تاپیک رو به کمپین اعتراض به حذف کردن دانلود شبانه بزارید چون قانونی که قرار است در کل isp ها اعمال شود بیشتر شبیه به حذف کردن است و نه محدود کردن.

داداش با اجازه من متنت گذاشتم اینجا
    داداش گل جناب khoodet در راستای اعتراض به این حق کشیها اجازه ما هم دست شماست

13. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان دقیقا بگید منظورتون این قانون جدید مصرف منصفانه هست چونکه اعتراض به اینترنت روزی هزار بار تو صفحه وزیر انجام میگیره پس کلی نگید بگید اعتراضتون مخصوص شبانه هست

15. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز قرار به زودی سراسری بشه هم در جواب اون کارشناس 195 گفته شده و هم تو جواب وزیر که گفته این قانون صبانت مطابق قانون تنظیم مقررات هست

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز و همشهری گلم متاسفانه در تماسی که سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق با من داشتند بابت پیگیری شکایتم در 195 کارشناس مربوطه این موضوع را عنوان کرد که طبق دستور در ماههای آینده به مرور کلیه isp ها موظفند این قانون را اجرا کنند.درصورتیکه خواستید خودتان پیگیری کنید و دلایل مستند را ببینید شماره شعیه شمال شرق سازمان تنظیم مقررات را در پ.خ خدمتتان میدهم تا خودتان از آنها سوال کنید.

19. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •