تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره گوشی Galaxy S3 Neo I9300I یا honor 3 c

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه خودم بودم neo رو میگرفتم. ساپورت سامسونگ هم بهتر هست. الان هم واسش 4.4.4 اومده.
    یکی از احتمالاش بهینه نبودن هست ممکنه دلیل اصلیش چیز دیگه باشه.چون به جر gta توی بازی های دیگه مشکلی نداره. از این چیپست توی گوشی های معروفی استفاده شده مثل moto g - lg g2 mini - lumia 630-lg l90-galaxy tab4
    بعضی مغازه ها میشه با گوشی کار کرد اونجا میتونید از نزدیک باهاش کار کنید که مطمئن بشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بین neo و g2 mini کدومو پیشنهاد میدین از هر نظر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این یه تیکه از نقد سایت دیجی کالا در مورد گوشی lg g2 mini که اونم دقیقا همین پردازنده و گرافیک neo رو داره میگه تو بازی ها لگ میزنه

ال جی به جای استفاده از چیپ ست Snapdragon 800 که پیش از این در جی2 استفاده کرده بود، از چیپ میان رده Snapdragon 400 در جی2 مینی استفاده نموده است. همچنین پردازنده‌ی این گوشی از 4 هسته و سرعت 2.26 گیگاهرتز به 4 هسته و سرعت 1.2 گیگاهرتز تقلیل یافته است. اما پردازنده‌ی Cortex A7 این گوشی به خوبی از پس برنامه ها و بازی‌های متوسط بر می‌آید. پردازنده‌ی قدرتمند این گوشی در کنار سیستم عامل به روز آن می‌تواند تجربه‌ی زایدالوصفی را به کاربر منتقل نماید. بر روی چیپ اصلی این گوشی، یک چیپ گرافیکی Adreno 305 و رم یک گیگابایتی قرار گرفته است که همه‌ی این‌ها می‌توانند عملکرد خوبی را برای کاربران به همراه آورد. اما از سویی دیگر، این کاهش قدرت در جی2 مینی سبب شده تا برنامه ها و بازی‌های سنگین به خوبی نسخه‌ی اصلی در این گوشی اجرا نشود و با کمی لگ و کندی روبرو شود. به طوری اگر شما گیمر حرفه ای هستید و علاقه‌ی زیادی به بازی‌های سه بعدی (3D) دارید، این گوشی، هرگز برای شما مناسب نخواهد بود.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با توجه به رم و حافظه داخلی و صفحه نمایش neo بهتر هست.
    اون نقد اصلا نگفته منظورش کدوم بازی بوده الان بیشتر بازی ها بدون مشکل اجرا میشن.توی این رنج قیمت بیشتر گوشی ها همین gpu رو دارند.
    تست بازی ها روی t2 ultra
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

g2 mini

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قیمت honor 600 و قیمت نئو 760 تومنه یعنی می ارزه 160 تومن بیشتر بدم بابتش یا فقط بخاطر مارکشه؟ تو این رنج قیمت گوشیه 2 سیم بهترم هست معرفی کنین؟

داره خودمونی میشه s1na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    AhwaZziOm

پيش فرض

من یک هفته پیش گول همین حرفا رو خوردم و رفتم گوشی Honor 3c رو خریداری کردم که ای کاش نمیکردم....
    رو کاغذ مهم نیست گوشی چی باشه مهم عملکرد گوشی هست..
    هنگ میکنه . کیفیت دوربین افتضاح . و خیلی زود هم شارژ خالی میکنه
    تا این حد از این گوشی راضی نبودم که همین امشب رفتم با 100 تومن ضرر فروختمش و یک گوشی HTC Desire 500 گرفتم
    به نظر من هرچی میگیری فقط مارک بگیر همین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ولی یکی از دوستام 3 روزه انر گرفته مشکلیم نداره روش همه جور بازیم ریخته بدون لگ و هنگ اجرا میکنه شاید گوشی شما مشکل داشته

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •