تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: شبکه اینترنت خانگی Wi-Fi

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام تنظیمات خواصی که نداره همون برنامه های داخل سی دی بعد راحت اینترنت به اشتراک میزاره شما اینترنت رو از طریق لن میگیری اینترنت از مودم usb هم گرفتید امتحان کردید ؟ بعد این سرعت ها عملا بی فایده هست چون usb 2 هست و سرعت بالا اجازه نمیده فقط از طریق pci میتونیم به تمام سرعت انتقال برسیم؟ گیرندگی و دریافت امتحان شد؟
    سلام

من از این دانگل برای وصل شدن به اینترنت (مودم وایرلس ) استفاده می کنم و خب سرعت اینترنت انقدر زیاد نیست که مشکلی ایجاد کنه!

(ولی احتمالا در سرعت های بالای اینترنت مشکل ایجاد شود مثلا سرعت چند مگ بر ثانیه در IDM) البته من خودم خرید دانگل های PCI و آنتن دار

( در تایید فرمایش شما) را ترجیح می دهم. در ضمن مدل های d-link ارزان تر می باشند.

برای شبکه و انتقال فایل استفاده نمی کنم.(بلد نیستم !)

برای استفاده از این مدل TL-WN723N در ویندوز 8.1 نیاز به نصب هیچ گونه درایوری نیست و به صورت خودکار شناسایی می شود.

ولی در ویندوز 7 و XP باید از طریق cd درایور ان را نصب کرد.

(مودم کنار PC نیست و امکان استفاده از کابل 10متری lan هم نیست!)

البته اگر فاصله مودم با سیستم مقصد زیاد باشد چاره ای جز استفاده از مدل های انتن دار نیست.

تنظیمات خاصی ندارد ؛ البته نرم افزار در CD دارد ولی می توانید ان را نصب نکنید.
    Last edited by vissoto; 30-09-2014 at 13:59.

2. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام

من از این دانگل برای وصل شدن به اینترنت (مودم وایرلس ) استفاده می کنم و خب سرعت اینترنت انقدر زیاد نیست که مشکلی ایجاد کنه!

(ولی احتمالا در سرعت های بالای اینترنت مشکل ایجاد شود مثلا سرعت چند مگ بر ثانیه در IDM) البته من خودم خرید دانگل های PCI و آنتن دار

( در تایید فرمایش شما) را ترجیح می دهم. در ضمن مدل های d-link ارزان تر می باشند.

برای شبکه و انتقال فایل استفاده نمی کنم.(بلد نیستم !)

برای استفاده از این مدل TL-WN723N در ویندوز 8.1 نیاز به نصب هیچ گونه درایوری نیست و به صورت خودکار شناسایی می شود.

ولی در ویندوز 7 و XP باید از طریق cd درایور ان را نصب کرد.

(مودم کنار PC نیست و امکان استفاده از کابل 10متری lan هم نیست!)

البته اگر فاصله مودم با سیستم مقصد زیاد باشد چاره ای جز استفاده از مدل های انتن دار نیست.

تنظیمات خاصی ندارد ؛ البته نرم افزار در CD دارد ولی می توانید ان را نصب نکنید.

امروز با نرم افزار Virtual.Router.Plus.2.6.0 براحتی تونستم از وایرلس لب تاپ بعنوان وای فای استفاده کنم نرم افزار فوق العاده هست بی دردسر و آسان بود خوب2.0 usb اصلا بدرد هارد اکسترنال و وایرلس نمیخوره سرعت روی 20 تا 30 مگ هست ولی کارت های شبکه پی سی ای تا 500 مگ هم جواب میگیره و خوب نرم افزارهای جدیدی برای اندروید و پی سی اومده که براحتی میشه اطلاعات با سرعت بالا رد و بدل کرد برای سرعت بالا بدرد صاحب تایپک با رابطه لن و پی سی آی خوب هست

4. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •