تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: نظر شما در باره خرید tv سایز بزرگ زیر 7 میلیون؟

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

شمادرست فکر می کنید بهترین بند ها پاناسونیک وتوشیبا فیلیپس می باشدکه من تابه حال ندیده ام برندی به کیفیت اینا برسه مخصوصا اون دوتا اولی که گفتم اگه ژاپن اصلش رو گیر بیارید عالیه یعنی دقت کنید که تقلبی نخرید
    نمیدونم چرا تو این فروم فقط روی سه برند سونی ، سامسونگ و ال جی بحث میشه؟
    الان مدت زیادیه دارم برای انتخاب مناسب تحقیق میکنم و تمام سایتهای معتبر نقد وبررسی تی وی رو زیر و رو کردم و بالاخره متوجه یه چیزایی شدم اما اینجا بعضی ها فکر میکنند کسانی که درخواست راهنمایی میکنن ، بی سوادن
    بنده هم مدل 804 سونی رو هر روز دارم میبینم(برادرم داره) و هم کیفیت محصولات سامسونگ و ال جی رو قبلا تجربه کردم و به همین خاطر نمیخوام برم سراغشون
    بله w904 عالیه ولی قیمتش مناسب جیب من نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

الان مدت زیادیه دارم برای انتخاب مناسب تحقیق میکنم و تمام سایتهای معتبر نقد وبررسی تی وی رو زیر و رو کردم و بالاخره متوجه یه چیزایی شدم اما اینجا بعضی ها فکر میکنند کسانی که درخواست راهنمایی میکنن ، بی سوادن
    بنده هم مدل 804 سونی رو هر روز دارم میبینم(برادرم داره) و هم کیفیت محصولات سامسونگ و ال جی رو قبلا تجربه کردم و به همین خاطر نمیخوام برم سراغشون
    هر برندی در یک زمینه تخصص داره .

پاناسونیک فقط در تلویزیون های پلاسما حرف های زیادی واسه گفتن داره .

فیلیپس یه LED پشت تلویزیون هست که رنگ محیط پشت تلویزیون رو با رنگ تصویر شبیه سازی میکنه . فارسی هم که اصلا و ابدا پشتیبانی نمیکنه . تعمیر کارشم که اصلا گیر نمیاد . فقط یکی دو مدلش کیفیت عالی دارن و حرف واسه گفتن داره .

سونی در زمینه تلویزیون های LED و تلویزیون های بزرگ 4k مطرحه

ال جی در زمینه OLED و ULTRA HD مطرح هستش .

سامسونگ به زمینه امکانات فراتر از انتظار که با تی وی هاش میده بیرون معروفه .

و .........

در ایران سونی ، سامسونگ و ال جی عموم پسند و پرفروش هستند . به همین خاطر از این سه زیاد تر بحث میشه.

3. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

هیچ تلویزیونی به پای vt60 نمیرسه . چون اون پلاسما هستش . نه LED .

دوره پلاسما دیگه گذشته ...دیگر تولید کنندگان کمتر تولید میکنند به دلیل مصرف برق بالا .
    VT60 نئو پلاسما هستش

دلیل تولید کم پلاسما ها بدلیل مصرف برق نیست ، دلیل نامقرون به صرفه بودن خطوط تولید این تلویزیون ها و هزینه بالای تولیدشون هست و با توجه به فضای رقابتی موجود اکثر تولید کنندگان حرفه ای این محصول کم کم خطوط تولید پلاسماشون رو جمع میکنن

بحث های متعددی در این رابطه در فروم صورت گرفته و از لحظ مصرف و حتی تاثیرش در قبوض هم بررسی شده ، همه موجود هستند

در کل هم تاثیر چندانی سالانه در قبوض نمیذاشت

مباحث هم در فروم موجود هست

5. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دلیل اصلیش به نظر من این هست که

اولا دوستانی که سابق متخصص بودن و مدیریت این قسمت ها رو داشتند دیگه جوابگو نیستند و فعالیتی در حوزه پیشنهادات و راهنمایی ندارند
    دوستانی که به صورت علمی و عملی یه محصول رو پیشنهاد میدادن ، نه از روی تعصب و فضایی

دوما سایر دوستانی هم که تلاش دارن سایرین رو راهنمایی کنند اطلاعاتشون جامع نیست و نمیتونن تمامی محصولات رو پوشش بدن ( واقعا هم کار آسونی نیست که بتونی اطلاعات تمامی محصولات از قبیل هرتز و کیفیت پنل و کیفیت نمایش تصصویر و ..... رو بررسی و تحلیل کنه )

و عموم دوستان دسترسی به این سه برند برای داشتن دیتا براشون راحت تر و میسر تره

7. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

من بالاخره پلاسمای 60 اینچ ut50 رو به قیمت 4/950/000 گرفتم

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دلیل اصلیش به نظر من این هست که

اولا دوستانی که سابق متخصص بودن و مدیریت این قسمت ها رو داشتند دیگه جوابگو نیستند و فعالیتی در حوزه پیشنهادات و راهنمایی ندارند
    دوستانی که به صورت علمی و عملی یه محصول رو پیشنهاد میدادن ، نه از روی تعصب و فضایی

دوما سایر دوستانی هم که تلاش دارن سایرین رو راهنمایی کنند اطلاعاتشون جامع نیست و نمیتونن تمامی محصولات رو پوشش بدن ( واقعا هم کار آسونی نیست که بتونی اطلاعات تمامی محصولات از قبیل هرتز و کیفیت پنل و کیفیت نمایش تصصویر و ..... رو بررسی و تحلیل کنه )

و عموم دوستان دسترسی به این سه برند برای داشتن دیتا براشون راحت تر و میسر تره
    نه دوست عزیزم اینی که شما میگی چندان قبول ندارم.
    شما بفرما برو در hdtvtest و avsforum و digitalversus و flatpanelshd , ببین چند مدل برسی از برند های به غیر از سونی و الجی و سامسونگ وجود داره. ادیتورها این برندها رو چندان تحویل نمیگرن دیگه , این برندها چندین ساله در hdtv shootout حضور نداشتن.
    در ضمن در بازار ایران نه تنوع محصول دارن و نه قیمت درست و حسابی و نه خدمات. شما با دلیل برای من اثبات کن چرا مثلا 6008 از 904 سونی بهتر هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

نه دوست عزیزم اینی که شما میگی چندان قبول ندارم.
    شما بفرما برو در hdtvtest و avsforum و digitalversus و flatpanelshd , ببین چند مدل برسی از برند های به غیر از سونی و الجی و سامسونگ وجود داره. ادیتورها این برندها رو چندان تحویل نمیگرن دیگه , این برندها چندین ساله در hdtv shootout حضور نداشتن.
    در ضمن در بازار ایران نه تنوع محصول دارن و نه قیمت درست و حسابی و نه خدمات. شما با دلیل برای من اثبات کن چرا مثلا 6008 از 904 سونی بهتر هست؟
    دوست عزیر 904 سونی رو باید با 8008 فیلیپس و 857 شارپ مقایسه کنید

11. این کاربر از m365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟

PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
    SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •