تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: دوراهیه lenovo y 510p و asus n56jr برای رندرینگ و بازی

داره خودمونی میشه LDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستش شاید خنده دار باشه اما من یه حس حمایتی نسبت به برند lenovo دارم... همون جمله معروف که میگه " حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشد ، او ...یک دلیل برای در کنارت ماندن خواهد یافت....."
    حس میکنم واقعا نیاز به توجه و حمایت داره.. چون وافعا داره واسه بهتر شدن تلاش میکنه... و واسه جیب مصرف کننده ارزش قائله!
    همون چندسال پیشم بین dell و lenovo مونده بودم...که در نهایت پول بیشتر دادم اما dell رو انتخاب کردم!البته اون موقع دل های بازار ایران فوق العاده با کیفیت بود و لنوو ابتدای راه...اما الان واقعا حرفای زیادی واسه گفتن داره.
    اصلا یه ارادت تاریخی دارم به لنوو...
    6-7 تا از دوستام رو هم به لنوو رسوندم!

راستش منطق میگه asus اما دل لامصب میگه lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

بعدشم یه اختلاف قیمت 250هزارتومنی هم این دوتا مدل باهم دارن..... اینم باید در نظر گرفت!!نه؟؟

اختلاف قیمت که صد درصد داره.معمولا لپتاپای ایسوس با کانفیگ مشترک با لنوو 300-400 گرونتره...بخاطر کیفیت ساخت و برند و این مباحث...
    این نکته هم دقت بکنین که شما با اختلاف قیمت 250 دارین از صفحه فول اچ دی هم میگذرین....اینم دقت داشته باشین........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز بدون شک میتونم بهت بگم N56 jr انتخاب کن !
    با هر دوتاشو از نزدیک کار کردم , ایسوس خیلی بهترِ از همه نظر میخوردش ! مخصوصآ طراحی عابیش که اصلآ تو ذوق آدم نمیزنه !

4. این کاربر از jackii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اختلاف قیمت که صد درصد داره.معمولا لپتاپای ایسوس با کانفیگ مشترک با لنوو 300-400 گرونتره...بخاطر کیفیت ساخت و برند و این مباحث...
    این نکته هم دقت بکنین که شما با اختلاف قیمت 250 دارین از صفحه فول اچ دی هم میگذرین....اینم دقت داشته باشین........
    اره خب ... اگه من رو برند تعصب داشتم اصلا معطل نمی کردم و بدون شک ایسوس انتخاب میکردم

درحال حاضر هم تا حدود 85 درصد انتخابم رو کردم... ایسوس پرستیژ ش بالاست... بخصوص این مدلش!
    حالابعدا هم میشه حافظه رو آپگرید کرد و ssd جایگزین کرد. البته خب گرون هم هست!!

اخه مشکل اینجاست که مشاوره تو بعضی موارد خاص خیلی واقعبینانه کمک نمیکنه... برند ایسوس خب تو ایران شناخته شده تره و ما ایرانیا خیلی حاضر به ریسک نیستیم و چیزای جدیدو سخت می پذیریم! واسه همین نظرات بیشتر رو برندهای معتبر مثبته!
    به هر حال بازم بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

خواهش میکنم دوست گرامی.
    من تا حالا خودم لنوو نداشتم که تو بلند مدت ببینم چطوریاس.ولی خوب ایسوس رو اطرافیانم خیلی استفاده کردن.بخاطر همین بنده هم ایسوس رو پیشنهاد کردم.شاید کسی با لنوو کار کرده و اون رو پیشنهاد بده ولی من چون کار نکردم پیشنهاد نمیدم یعنی در واقع نظری ندارم.مشکل ما هموطنا اینا که یه چیزیو میشنویم خیلی راحت بازگو میکنیم.مثلا خیلیا میگن اچ پی داغ میکنه.خیلی از این عزیزان تا حالا به صورت مستمر خودشون از اچ پی استفاده نکردن فقط مثلا از دوستی یا کس دیگه ای شنیدن داغ میکنه.البته بعضیاش داغ میکنه ولی خوب به هر حال چون اچ پی یه مدت تو ایران خیلی زیاد بود خرابیش هم به نسبت زیاد بود.مثل این میمونه که بگی مثلا پزو 406 خیلی بهتر از پرایده چون تو تعمیرگاه ها اصلا ازش نیست!!!!!!!!خوب درسته ولی وقتی کلا چیزی به اسم پژو 406 وجود نداره حداقل در مملکت ما این دلیلل بر خوب بودن اون و بد بودن پراید نداره.

ضمنا توی کامنتای قبلی خودم گفتم که " شنیدم y510 داغ میکنه"فقط شنیدم و یکبار هم باهاش کار کردم.ولی خب دارم میگم که شنیدم و به عینه ندیدم داغ بکنه.گفتم که وای510 داران حلالمون کنن.

7. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اره خب ... اگه من رو برند تعصب داشتم اصلا معطل نمی کردم و بدون شک ایسوس انتخاب میکردم

درحال حاضر هم تا حدود 85 درصد انتخابم رو کردم... ایسوس پرستیژ ش بالاست... بخصوص این مدلش!
    حالابعدا هم میشه حافظه رو آپگرید کرد و ssd جایگزین کرد. البته خب گرون هم هست!!

اخه مشکل اینجاست که مشاوره تو بعضی موارد خاص خیلی واقعبینانه کمک نمیکنه... برند ایسوس خب تو ایران شناخته شده تره و ما ایرانیا خیلی حاضر به ریسک نیستیم و چیزای جدیدو سخت می پذیریم! واسه همین نظرات بیشتر رو برندهای معتبر مثبته!
    به هر حال بازم بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی دوست عزیز.
    شما با 500 تومان پول اضافه میتونید y50 بگیرید از همه لحاض تا 3 سال ساپورت میکنه ولی مانیتورش کمی در مقابل ایسوس ضعیفه !

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ضمنا قبلا هرگونه نسبت خودم رو با ریاست محترم سایپا"مطمئن"تبلیغاته رسانه ای اعلام میدارم........

10. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر بخوای بین n56 و y510 مقایسه کنی من n56 رو توصیه میکنم. چون صفحه مات داره و کمتر اذیت میشی
    اما اگر بخوای بین n56 و y5070 انتخاب کنی چون قصد بازی هم داری من گزینه y5070 رو توصیه میکنم
    ضمنا هیچ کدوم از این مدلها لپ تاپ گیم نیست و جز y5070 هر مدلی خریدی حتما کول پد بخر.

12. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهش میکنم دوست گرامی.
    من تا حالا خودم لنوو نداشتم که تو بلند مدت ببینم چطوریاس.ولی خوب ایسوس رو اطرافیانم خیلی استفاده کردن.بخاطر همین بنده هم ایسوس رو پیشنهاد کردم.شاید کسی با لنوو کار کرده و اون رو پیشنهاد بده ولی من چون کار نکردم پیشنهاد نمیدم یعنی در واقع نظری ندارم.مشکل ما هموطنا اینا که یه چیزیو میشنویم خیلی راحت بازگو میکنیم.مثلا خیلیا میگن اچ پی داغ میکنه.خیلی از این عزیزان تا حالا به صورت مستمر خودشون از اچ پی استفاده نکردن فقط مثلا از دوستی یا کس دیگه ای شنیدن داغ میکنه.البته بعضیاش داغ میکنه ولی خوب به هر حال چون اچ پی یه مدت تو ایران خیلی زیاد بود خرابیش هم به نسبت زیاد بود.مثل این میمونه که بگی مثلا پزو 406 خیلی بهتر از پرایده چون تو تعمیرگاه ها اصلا ازش نیست!!!!!!!!خوب درسته ولی وقتی کلا چیزی به اسم پژو 406 وجود نداره حداقل در مملکت ما این دلیلل بر خوب بودن اون و بد بودن پراید نداره.

ضمنا توی کامنتای قبلی خودم گفتم که " شنیدم y510 داغ میکنه"فقط شنیدم و یکبار هم باهاش کار کردم.ولی خب دارم میگم که شنیدم و به عینه ندیدم داغ بکنه.گفتم که وای510 داران حلالمون کنن.
    البته اینم یکی از دلایلشه...مثلا نمیایم همه جنبه هارو در نظر بگبربم....مثلا همین حرارت لب تاپ ممکنه جنبه های مختلفی داشته باشه که شاید مزیت باشه تا عیب... مثلا شاید بخاطر استفاده المینیوم تو طراحی بدنه باشه که یجورایی مزیت به حساب میاد...یا ده ها دلیل دیگه! مثلا لننو واسه کانال های انتقال هوای فن روی مادربرد از پلاستیک استفاده کرده. اما ایسوس از مس ! اگه درست دیده باشم.
    راستش کیفیت پایین صفحه نمایش لنوو واقعا ازاردهندست بخصوص واسه طراحی و کار گرافیک و هرچه قدر هم کارت گرافیک قدرتمندی داشته باشه اما چون رابط کارت گرافیک و کاربر ،همین صفحه نمایشه که اگه کیفیتش پایین باشه 50 درصد قدرت گرافیک رو بی فایده میکنه... از نظر من

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر بخوای بین n56 و y510 مقایسه کنی من n56 رو توصیه میکنم. چون صفحه مات داره و کمتر اذیت میشی
    اما اگر بخوای بین n56 و y5070 انتخاب کنی چون قصد بازی هم داری من گزینه y5070 رو توصیه میکنم
    ضمنا هیچ کدوم از این مدلها لپ تاپ گیم نیست و جز y5070 هر مدلی خریدی حتما کول پد بخر.
    ممنونم ازت. درسته بازی هم برام مهمه اما اینقد مشغله زیاد شده که اولویتم استفاده شغلیه از لپ تاپ. y5070 هم بسیبار کانفیگ قوی داره اما خب به دلایلی که قبلا عرض کردم نتونست انتخاب من باشه. به دلیل اینکه دیگه خیلیییی خوشگله..و با روحیات من جور در نمیاد ثانیا dvd writer اکسترنال یه هزینه مالی و هزینه حمل و جابجایی مضاعف هم برات داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •