اخه چرا؟دلیلشو هم میگفتین.من اینو طبق اموزشها و از طریق creat recovery drive خود ویندوز درستش کردم
اخه چرا؟دلیلشو هم میگفتین.من اینو طبق اموزشها و از طریق creat recovery drive خود ویندوز درستش کردم
من واقعا منظور شما رو نمیدونم
اگه میخوای ویندوز اورجینالت تحت هیچ شرایطی ب خطر نیافته و پاک نشه اصلا نگران نباش چون خود شرکتها معمولا ی ریکاوری درایو مخفی درست میکنن و این داریو غیر قابل دسترس هست
تازه اگر هم پشت دستگاهتان شماره سریال ویندوز هست که دیگه نیازی ب ریکاوری هم نداری هر ویندوزی که نصب کنی با وارد کردن ان شماره فعال میشود
من خودم ویوو بوک ایسوس داشتم همین جوری بود ی بار بد جور خراب شد اما درایو ریکاوری ب راحتی ب کار امد و مشکل حل شد
لینک اون اموزش را بزار تا ببینیم مشکل از کجاست ؟
تازه با نرم افزار اکرونیس هم میتونید بکاپ بگیری
مرسی.والا این لینک اموزشه:
و اینم عکس ایمیجی که توی درایو c درست کردم:
دوست عزیز این اموزش ها بیشتر برای سیستم های هست که خودمان ویندوز روش نصب میکنیم
معمولا لپتاپ های داری ویندوز اورجینال ریکاوری داری درایو هستند
ولی حالا چون شما میخوای خیالت تخت باشه طبق همون اموزش اقدام کن و کپی کن روی دیسک یا هارد اکسترنال
شرمندم بخدا ولی دوتا سوال دیگه هم دارم خیلی خیلی ممنون میشم بازهم راهنمایی کنید:
اومدم فلش رو به تبلت وصل کردم و یه صدایی مثل صدای برفکی شدن تلویزیونای قدیمی از تبلت دراومد،این چی میتونه باشه! فلش رو قبلش هم فرمت کرده بودم.
و اینکه وقتی میخام پارتیشن ریکاوری که توی درایو c ساختم با فرمت wim و حجم 5 گیگ رو توی یه فلش با ظرفیت 16گیگ کپی کنم همچین پیغامی میاد و کپی نمیشه!
در مورد صدا که ممکنه صدای وصل کردن یو اس بی باشه که عادی هست
در مورد پیغام دوم هم میگه فایل سیستم برای کپی کردن زیادی بزرگه!!! والا من همیچن چیزی تاحال ندیدم!!!
ولی خوب چرا از همون روش اموزش نمیریزی تو فلش ؟؟؟
اگه کپی نشد rar کن بریز ببین میشه
یا iso کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)