بله درسته . ببخشید الان متوجه منظورتون نشدم ؟؟ یعنی بازم شما سی پی یو دوستمون از اینا قوتیر نیست ؟؟
بله درسته . ببخشید الان متوجه منظورتون نشدم ؟؟ یعنی بازم شما سی پی یو دوستمون از اینا قوتیر نیست ؟؟
Last edited by roya.rashidi; 17-09-2014 at 03:13.
اين cpu ها كه شما نوشتين براي laptop هست نه pc! معلومه قدرت قطعات pc از laptop بيشتره! اصلا pc رو نميشه با laptop مقايسه كرد!
Last edited by vahid-suarez; 17-09-2014 at 03:23.
اولا که احتراما پی سی هم به لپتاب میگن هم به دسکتاپ هم تبلت و هم نت بوک .
بعدشم به دسکتاپ یا لپتاب بودن نیست که شما میگید یه سروگردن از لپتاب بالاتره ، بنظر شما این لپ تاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره یا دسکتاپ پینتیوم 1
تازشم از همه اینام مهمتره مشکل دوستمون این بود که با این سی پی یو این بازیارو جواب میده یانه ؟؟
که منم عرض کردم با سی پی یو های ضعیفتر از سی پی یو دوستمون این بازیا جواب داده . که همین یکی از لپتابام m460 هست و فارکرای3 رو راحت اجرا کردم.
![]()
استدلالتون خيلي جالبه! شما pc رو با laptop نبايد مقايسه كني كه! مثل اين ميمونه كه يه cpu دو هسته اي مثل g3220 رو با cpu 8 هسته اي اكسينوس 5 توي موبايل galaxy s4 مقايسه كني! معلومه خوب g3220 بهتره ولي دليل نميشه بيايم نتيجه بكيرم كه اين از 8 هسته اي ها قويتره! ادامه اين بحث به نظرم بيهودست و كمكي به استارتر نخواهد كرد!
کاملا موافقم .
ضمن اینکه شما نمیدونید چیارو مقایسه کنید. یا اینکه یادتون رفته مشکل استارتر چیه .
موفق باشید .
باید همرده ها مقایسه بشند تا عادلانه باشه.
تو این تست اون i5 که مورد اولتون هست از CPU دوستمون قوی تر هست
در کل پردازنده های لپتاپی جدا و دسکتاپی جدا مقایسه بشند بهتره( ما الان قصدمون خرید پردازنده برای دسکتاپ هست و باید روی اون ها تمرکز کنیم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون باید اول از همه پاور رو ارتقا بدند. بعد چون یک کارت گرافیک مناسب بازی هم نیاز هست، لازمه که CPU ایشون تا حد مناسبی ارتقا پیدا کنه که گلوگاه ایجاد نشه
رم هم حد اقل باید تا 4 گیگ ارتفاع پیدا کنه.
مادر برد ایشون دو تا اسلات رم به صورت دوال چنل بیشتر نداره و تا دو عدد ماژول 8 گیگ با باس 1333 جمعا 16 گیگ حداکثر ساپورت میشه.![]()
Last edited by SETIZEN; 17-09-2014 at 05:20.
پس با این وجود سیستم رو بدون هارد چند بفروشم . و شما چه سیستمی رو پیشنهاد میدین که هم خیلی گرون نباشه و هم به صرفه باشه و بتونم راحت بازی کنم . ممنون
اگه قصد فروش این سیستمو دارید بهتره باید یرای خرید سیستم جدید بودجه اعلام کنید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن. بدون تعیین سقف بودجه سیستمی نمیشه پیشنهاد داد.
ولی نظر شخصی بنده هنوز تغییری نکرده.
بهترین و کم هزینه ترین راه اینه که:
یه پردازنده i5 نو یا درست دو از سری Ivy Bridge تهیه کنید.
رم رو به 4 یا 8 ارتقاء بدید.
Corsair VS450 Power Supply رو به قیمت 135 جایگزین پاور فعلی کنید.
یکی از سه کارت گرافک زیر رو با توجه به بودجه تهیه کنید:
Gigabyte R7 250X OC WF X3 2GB GDDR5 به قیمت 470
Gigabyte R7 260X OC WF X3 2GB GDDR5 به قیمت 540
MSI GTX 750 Ti Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 به قیمت 630
این تغییرات حدود 1 میلیون هزینه داره ولی بازدهی یه سیستم 2 میلیونی نو از سوکت 1150 رو بهتون میده.
Last edited by kaveh-gh; 18-09-2014 at 14:23.
برای ارتقا سوکت 1155 کجا باید مراجعه کنم ؟
سوکت رو هیچ وقت ارتقا نمیدن
چون سوکت روی ماردبرد نصبه
اگر میخاین سوکتو ارتقا بدین باید مادربرد جدید بخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)