از من میشنوی کلن دور سامسونگ خط بکش.تا حالا میدونستی که معنی galaxi چیه؟هنگ![]()
از من میشنوی کلن دور سامسونگ خط بکش.تا حالا میدونستی که معنی galaxi چیه؟هنگ![]()
گوشی های سونی معمولا هنگ زیاد و مشکلای عجیب غریب زیاد دارن
البته شاید این گوشی نداشته باشه ولی کلا از سونی خوشم نمیاد,الان دوستان میان دلیل میارن
این مقایسه رو هم ی نگاهی بندارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by keihanmirzaei; 14-09-2014 at 21:13.
توجه داشته باشید که گوشی های سونی، به دلیل رابط کاربری متوسط و کمبود برنامه های کاربردی و فابریک از لیست ها
خط می خورن و هیچ مشکل خاصی ندارن. لازم به ذکر است از مدل Z1 به بعد، مشکل صفحه نمایش و زاویه دید هم کاملاً
برطرف شده است.
اما مدل Z1، فقط به دلیل کیفیت صفحه نمایش و رابط کاربری متوسط نسبت به رنج خود، بهتره نادیده گرفته بشود.
حتماً با گارانتی بخرید.
قبل از خرید و پرداخت پول، حتماً تقاضای تست گوشی رو از فروشنده داشته باشید. بعد از روشن کردن گوشی و جواب دادن به
سوالات، اون رو در یک محل تاریک قرار بدین. دقت کنید که هیچ مشکلی اعم از نشر نور، نقوص در پیکسل ها، پیکسل مُردگی،
حباب در لنز دوربین، زدگی در بدنه، مشکل نرم افزاری و ... نداشته باشه. در صورتی که بعد خرید، متوجه ایراد های مذکور شدین،
با بردن اون به گارانتی، مشکل برطرف خواهد شد.
حتماً دقت کنید اگر فروشنده گفت: ( حتماً باید یک سری نرم افزار نصب کنم تا فعال بشه) یا (سیم کارتتون رو باید فعال سازی
کنم) یا (باید رام رسمی نصب کنم و گرنه گوشی بعد یک مدت خراب میشه) یا (باید کارت گوگل پلی بخرید تا آپدیت بشه) یا (اگه
فلان کار رو نکنم، فلان چیز از کار می افته) یا.... شک نکنید که اظهارات کذب و غلطی داره. هیچ کاری جز خرید گوشی انجام ندین
حتی نصب نرم افزار... در آینده اگه به نرم افزار و بازی نیاز پیدا کردین، با خرید مجموعه نرم افزار و بازی های اندروید از شرکت هایی
مثل "گردوو"، " دریا سافت"، "نوین پندار" می تونید کارتون رو راه بندازین.
اگه تهران تشریف دارین، می تونید با رفتن به بازار موبایل و علاالدین، مقایسه ای بین گوشی ها داشته باشید و بهتره گوشیتون رو
از همانجا بخرید.
دوباره یاد آوری می کنم حتماً با گارانتی بخرید و توجه داشته باشید که هیچ نوع فعال سازی و نصب نرم افزاری توسط
فروشنده انجام نشود و هیج پولی جز پول گوشی، به فروشنده ندین!
ممنون از پاسخ کامل
یه سوال دیگه دارم,واسش جانبی چی بخرم ؟ محافظ صفحه میخواد ؟ محافظ خود گوشی چطور ؟
قیمتاش چطوریه ؟ کدوم جنسش بهتره ؟
من هیچ کدوم از این ایراد ها زا به اس4 قبول نداروم ولی جی2 بهتره.بین S4 و G2، بدلیل کیفیت ساخت پایین و همچنین مشکل بسیار مرسوم خرابی باطری،
داغ کردن بیش از حد، دوربین و سخت افزار کمی پایین تر، مدل G2 بهترین انتخاب است.
البته میتونید قبول نداشته باشین دوست عزیز![]()
سخت افزار و دوربین پایینتر، با دیدن بنچمارک ها و مقایسه ها، کاملاً ملموسه.
مشکل داغ شدن بیش از حد و کیفیت ساخت پایین، با 5 دقیقه کار با اون، کاملاً مشخص میشه!!
محافظ صفحه، حتماً بخرید، با نصب، باید بشه حدود 20 تومان و توجـه داشتـه باشید که جنــس محافظ صــفحه
نمایش، مات و ضد بازتاب، نباشه. چون کیفیت صفحه نمایش رو به شـدت پاییـن میـاره و شــما رو مجبـور به کنـدن
اون می کنه مخصوصاً اگر نکته بین باشید!
کیف یا قاب ژله ای رو من به شخصه توصیه نمی کنم. چون افرادی رو دیدم که خریدن و بعد یک هفـته، خسـته شـدن
و اون رو کنار گذاشته. بعلـاوه، قاب های ژله ای پلاستیـکی، هر چقدر هم که خـوب ازش محافظت بشه، بعـد یه مدت
به شدت کثیف میشه و باید با روش هایی خاص اونا رو تمیز کنید. به هرحال خرید کیف، بستگی به سلیقه شـما داره
و از 40 تومان شروع میشه. البته ممکنه با قیمت 20 تومان هم چیزی پیدا کنید!
در مورد سخت افزار باید بگم که s4 با پردازنده s800 هم موجود است به نام i9506سخت افزار و دوربین پایینتر، با دیدن بنچمارک ها و مقایسه ها، کاملاً ملموسه.
مشکل داغ شدن بیش از حد و کیفیت ساخت پایین، با 5 دقیقه کار با اون، کاملاً مشخص میشه!!
در مورد دوربین هم باید بگم که اندازه سنسور دوربین اس4 بزرگتر از جی2 است که اگه اطالاعاتی در مورد عکاسی حرفهایی داشته باشید معنیش را میفهمید. ولی چون دوربین جی2 لرزشگیر دارد بعضی فکر میکنن بهتر از اس4 است. در ضمن الگوریتم عکاسی اس4 خیلی بهتر از جی2 است.
مشکل داغ شدن هم در تمام گوشیها وجود دارد حتی جی2
در مورد کیفیت ساخت هم وقتی بعد از یکی دوسال باطری جی2 خراب شد و مجبور شدید از طریق حرارت دادن قاب پشتش درب ان را بازکنید و باطری را عوض کنید اون موقع معنی کیفیت ساخت را میفهمیم.
بچه ها بالاخره این G2 رو خریدم
خیلی باهاش حال کردم,مشکل خاصی فعلا توش ندیدم,صداش فقط احساس میکنم یخورده کمه
ولی در کل تا به الان که کلی باهاش حال کردم ازش راضیم
یکی از خوبیهاش اینه باتریش لیتیوم پلیمره,این باتریا دیگه نمیخواد بذاری کامل خالی شه بعد بزنی شارژ
الان برتری g2 نسبت به z1 تو چیه که اینقد اینجا تو این سایت تبلیغ میشه؟؟؟
در صورتی g2 کارت حافظه نمیخوره که خودش کلی ایراده، ضد آب نبودنش که سونی هست
قدرت سخت افزاری هم تقریبا هردو برابر
شما فقط به رابط کاربری اشاره میکنین؟؟
حالا کیفیت ساخت سونی نسبت به ال جی رو بذاریم کنار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)