تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: سوال در مورد خواب من؟

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلا مذهبی نیستم ولی به خواب و قدرت های ماورطبیعی کامل اعتقاد دارم . بنظرم هر خابی هم در شرایط کاملا مساعد دیده بشه میشه قشنگ تعبیر کرد .

2. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اصلا مذهبی نیستم ولی به خواب و قدرت های ماورطبیعی کامل اعتقاد دارم . بنظرم هر خابی هم در شرایط کاملا مساعد دیده بشه میشه قشنگ تعبیر کرد .
    تا یک چیزی را نمیتونیم درک کنیم و پاسخ کاملی برایش نداریم.و ربطش بدیم به ماورا
    به نظرم گول زدن خودمون و پاک کردن صورت مساله هست.

4. 6 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا یک چیزی را نمیتونیم درک کنیم و پاسخ کاملی برایش نداریم.و ربطش بدیم به ماورا
    به نظرم گول زدن خودمون و پاک کردن صورت مساله هست.
    بالاخر یه نمونه مصلا شفا همیشه وجود داشته خارج از محدوده فیزیک یا مادیات بوده و کلا این دسته نیروها کاملا طبیعی که خارج از درک من و شما و امثال ماهاست.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالاخر یه نمونه مصلا شفا همیشه وجود داشته خارج از محدوده فیزیک یا مادیات بوده و کلا این دسته نیروها کاملا طبیعی که خارج از درک من و شما و امثال ماهاست.
    خیلی جالبه .

اگر درک این نیروها خارج از قدرت درک من و شماست پس چطور به نتیجه رسیدین که یک قدرت دیگه و مساله ای ماورایی در حل مشکل دخیل بوده ؟!
    نمیشه که ما قدرت درک یک موضوع رو نداشته باشیم ولی از اون طرف ادعا کنیم که میدونیم دلیلش چی بوده !

چون ما قدرت درک اونو نداریم پس میتونیم دلیل اونو به هر مسئله ای مثل بابانوئل - حاجی فیروز - گودزیلا - هیولا - دیو سه سر و .... ارتباط بدیم .

اصلن یک روش بهتر . اونایی که معقتد به شفای خودکار و خود به خود هستن برای مثال میتونن بعد از هر بیماری به هیچ وجه به سراغ پزشک و داروهای پزشکی نرن و بشینن یک گوشه و با توسل به دعا در پی شفا و ریکاوری باشن .

اون موقع بهتر و بیشتر میتونیم شاهد نتیجه دادن یا عدم نتیجه اون باشیم .
    Last edited by B3HZ@D; 14-09-2014 at 05:39.

7. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه .

اگر درک این نیروها خارج از قدرت درک من و شماست پس چطور به نتیجه رسیدین که یک قدرت دیگه و مساله ای ماورایی در حل مشکل دخیل بوده ؟!
    نمیشه که ما قدرت درک یک موضوع رو نداشته باشیم ولی از اون طرف ادعا کنیم که میدونیم دلیلش چی بوده !

چون ما قدرت درک اونو نداریم پس میتونیم دلیل اونو به هر مسئله ای مثل بابانوئل - حاجی فیروز - گودزیلا - هیولا - دیو سه سر و .... ارتباط بدیم .

اصلن یک روش بهتر . اونایی که معقتد به شفای خودکار و خود به خود هستن برای مثال میتونن بعد از هر بیماری به هیچ وجه به سراغ پزشک و داروهای پزشکی نرن و بشینن یک گوشه و با توسل به دعا در پی شفا و ریکاوری باشن .

شماها مشکلتون اینکه تاحالا ندید کسایی که بتونن کارهای عجیب غریب کنن . چون فقط تلویزیون دیدید فک میکننید همه کارا یا شوبده بازیه یا ..
    حتی تو کشورهایی مثل چین یا کانادا یا امریکا به این نیروها که ما به یه نمونه میگیم شفا اعتقاد دارن .
    پس بجای مسخره کردن سری بعد چشمو گوشتو باز کن بعد نظر بده .

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خیلی جالبه .

ببینم مگه ما باید همه چی رو درک کنیم؟ ها؟
    اصلا کی همچین قانونی رو گفته؟ ما وقتی بیمار میشیم تا چند روز نمیریم بیمارستان و بعد که یکم حاد شد میریم و دکتر چندتا قرص میده و چند روز دیگه هم حالمون خوب میشه. تا حالا شنیدی کسی رو پزشک جواب کنه؟ همه اشون بعد از جواب پزشک مردن؟
    این حرفایی که شما میزنی نشان از توانایی محض انسان تو این دنیا داره!
    به من بگید ببینم اگه ناگهانی یه شهاب سنگ به زمین بخوره و همه چی بره هوا، انسان میتونه کاری کنه؟ چرا نمیتونه زلزله رو تشخیص بده؟
    پس همه چیز دست انسان نیست، قرار نیست ما همه چی رو درک کنیم هر بیماری رو شفا بدیم، عوامل طبیعی رو اداره کنیم،
    میدونی چرا چون انسان درسته تو موجودات دنیا برتره اما خالق این دنیا نیست که فهمیدن همه چی براش ممکن باشه.

10. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

شماها مشکلتون اینکه تاحالا ندید کسایی که بتونن کارهای عجیب غریب کنن . چون فقط تلویزیون دیدید فک میکننید همه کارا یا شوبده بازیه یا ..
    حتی تو کشورهایی مثل چین یا کانادا یا امریکا به این نیروها که ما به یه نمونه میگیم شفا اعتقاد دارن .
    اصلا کی همچین قانونی رو گفته؟ ما وقتی بیمار میشیم تا چند روز نمیریم بیمارستان و بعد که یکم حاد شد میریم و دکتر چندتا قرص میده و چند روز دیگه هم حالمون خوب میشه. تا حالا شنیدی کسی رو پزشک جواب کنه؟ همه اشون بعد از جواب پزشک مردن؟
    به من بگید ببینم اگه ناگهانی یه شهاب سنگ به زمین بخوره و همه چی بره هوا، انسان میتونه کاری کنه؟ چرا نمیتونه زلزله رو تشخیص بده؟
    پس همه چیز دست انسان نیست، قرار نیست ما همه چی رو درک کنیم هر بیماری رو شفا بدیم، عوامل طبیعی رو اداره کنیم،
    میدونی چرا چون انسان درسته تو موجودات دنیا برتره اما خالق این دنیا نیست که فهمیدن همه چی براش ممکن باشه.
    یه سوال دارم : تا حالا دیدین مثلا کسی دستش قطع بشه و بعد شفا پیدا کنه و دستش خودبخود رشد کنه ؟

محتوای مخفی: ... 
    میتونید اینطور بهش نگاه کنید :
    جاهای مختلفی تو دنیاهست از جنس آهن ، درخت ، سنگ ، برج ، چشمه و ... که افراد مختلفی از جمله مسیحی مسلمان بودایی هندو و خیلیهای دیگه رو شفا میده. دانش ما در مورد این پدیده ها هنوز ناقصه ولی میدونید چرا پزشکان میگن بیمار باید امید داشته باشه یا به مکانهای مخصوص شفا برده بشه ؟

اکثر این مشکلات به سیستم عصبی مربوط هست. وقتی شما تحت فشار باشین سیستم عصبی درست کار نمیکنه و فعالیت نورونها مختل میشه ، وقتی در مکان خاصی که بهش باور دارین برین احساس سبکی میکنید که کاهش شدید فشارهای عصبی رو در پی داره . کاری که اتفاق می افته بیشتر خوداگاهی شماست که با تلقین و کاهش فشار میتونه مسیرهای عصبی رو ترمیم کنه.

بحث این بود که به جهل متوسل نشیم و هرچیز که براش تعریفی پیدا نکردیم بذاریم به حساب ماوراطبیعه. اشتباهی که در گذشته میکردن و امروز به کمک علم بهش پی بردیم . و اینکه نباید یک جا بگیم انسان طراحی شده که همه چیز و کشف کنه و جای دیگه بگیم انسان نمیتونه همه چیز و کشف کنه !

12. 7 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یه سوال دارم : تا حالا دیدین مثلا کسی دستش قطع بشه و بعد شفا پیدا کنه و دستش خودبخود رشد کنه ؟

محتوای مخفی: ... 
    میتونید اینطور بهش نگاه کنید :
    جاهای مختلفی تو دنیاهست از جنس آهن ، درخت ، سنگ ، برج ، چشمه و ... که افراد مختلفی از جمله مسیحی مسلمان بودایی هندو و خیلیهای دیگه رو شفا میده. دانش ما در مورد این پدیده ها هنوز ناقصه ولی میدونید چرا پزشکان میگن بیمار باید امید داشته باشه یا به مکانهای مخصوص شفا برده بشه ؟

اکثر این مشکلات به سیستم عصبی مربوط هست. وقتی شما تحت فشار باشین سیستم عصبی درست کار نمیکنه و فعالیت نورونها مختل میشه ، وقتی در مکان خاصی که بهش باور دارین برین احساس سبکی میکنید که کاهش شدید فشارهای عصبی رو در پی داره . کاری که اتفاق می افته بیشتر خوداگاهی شماست که با تلقین و کاهش فشار میتونه مسیرهای عصبی رو ترمیم کنه.

بحث این بود که به جهل متوسل نشیم و هرچیز که براش تعریفی پیدا نکردیم بذاریم به حساب ماوراطبیعه. اشتباهی که در گذشته میکردن و امروز به کمک علم بهش پی بردیم . و اینکه نباید یک جا بگیم انسان طراحی شده که همه چیز و کشف کنه و جای دیگه بگیم انسان نمیتونه همه چیز و کشف کنه !

اولا اداره ی این دنیا به دست انسانه ( منظورم اداره ی عوامل طبیعی مثل ماه و خورشید و مطلق بودن قدرت انسان نیست.) یعنی اگه من احیانا مریض بشم اگه مریضیم خفیف باشه که هیچ ولی اگه مریضیم شدید باشه باید به پزشک مراجعه کنم و پزشک هم خودش یه انسانه.

پس دنیایی که ما توش زندگی میکنیم، نه قراره دنیای خیالات باشه و نه دنیای معجزات، دستمون قطع بشه معلومه که درست نمیشه چون یه قانونه، دست مثل پوست نیست که اگه زخم شد دوباره ترمیم بشه چون تو دست پر از رشته های عصبی هست و همونطورکه ثابت شده این رشته ها قابل رشد مجدد نیست مثل افرادی که قطع نخاع میشن.
    این نکته نشان از اینه که این دنیا با قانون اداره میشه، تا خورشید نباشه آفتابی نیست و تا ابری نباشه بارانی نیست، تا خاکی نباشه درختی نیست و ...

من نه حرفی از ماورا الطبیعه زدم و نه میگم آدم باید تو خیالات زندگی کنه، من دارم میگم غیر از این همه اتفاقاتی که تو این دنیای مادی ما میوفته، یه اتفاقات دیگه هم هستن که مادی نباشن، همه چیز رو که نباید با علم ثابت ( رد ) کرد،
    نیازی نیست که اون اتفاقات غیرمادی طرف ما بیان بلکه ما احساس نیاز به اونها رو داریم.

همونطور که تو مدارک دینی ما هم هست این دنیا مال سختی کشیدنه، و قرار نیست با معجزه پیش بره اگه اینطور بود که دیگه دنیای سختی نبود.

14. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون افرادی مدعی کارهای عجیب و غریب هستن بهتره بتونن این مدعیات رو در آزمایشگاه های علمی هم اثبات کنن . نه این که با سو استفاده از سادگی عموم مردم خودشون رو با قدرت های ماورایی مرتبط بدونن .
    حالا چرا این دوستان در آزمایشگاه های علمی ناموفق بودن یا از قبول دعوت نامه ها طفره میرن جای بسی تفکر داره .

از طرف دیگه ما کاری نداریم که بقیه به چه چیزی اعتقاد دارن یا به چه چیزی معتقد نیستن . چون که قرار نیست ما از روش های اونا کپی برداری کنیم .

در اسپانیا برخی مردم باور دارن که در ساعت 12 نیمه شب سال جدید با خوردن 12 عدد انگور میتونن 12 ماه خوب رو پیش روی داشته باشن . شما به این مسئله باورمند هستین ؟
    این چطور ؟ در روسیه باوری هست بر این که اگر پرنده ها بر روی ماشین یا لباس شخصی خرابکاری کنن به این معنی است که قراره پولدار بشی . اگر تعداد اون بیشتر باشه پس پول بیشتری هم بهتون میرسه !
    اگر اینا رو قبول ندارین با همون معیار شما من هم مدعیات قدرت های شفا و مسائل ماورایی رو قبول ندارم .

روش صحیح برخورد با مسائل یا پدیده ها اینه که ما به دنبال چرایی ها و چگونگی اونا باشیم . بالاخر ما باید از یک جایی شروع کنیم و فرقی بین تفکر انسان هزاران سال پیش با انسان های امروزی حاصل کنیم .
    این که برای درک پدیده ها به دنبال دَم دست ترین پاسخ باشیم یا این که اصلن اهمیت ندیم رو باید در انسان های قرن ها پیش جستجو کنیم .

نظام فکری منطقی بر مبنای پرسش - تحقیق و پاسخه . نه این که پاسخ ها صرفن بر روی تخیلاتمون باشه یا از طریق دیدگاهی باشه که از بچگی بهمون گفتن درسته .

این که ما خودمون رو محدود کردیم دلیل بر این نمیشه که همه دنیا طبق خواسته ما پیش برن یا همین روند رو پیش بگیرن .
    بر خلاف شما که میگین قرار نیست ما همه چیز رو درک کنیم از اون طرف دیگه علم و علوم مختلف در راه تحقیق و بررسی برای پدیده های مختلف هستن تا بتونن دلیل وجود هر پدیده - روش بررسی ها و بعضن روش جلوگیری از اون رو کشف کنن .
    Last edited by B3HZ@D; 14-09-2014 at 12:19.

16. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این اتفاقی بوده برایم پیشب افتاده.
    شب خواب میبینم با بابام سوار موتور هستم و دارم از روی پل رودخونه شهرمون رد میشم.
    نه بابام اهل موتور و این چیز ها هست و نه خودم.
    یکبار هم بابام تو عمرش در مورد علاقه خودش موتور حرف نزد.
    طوری که وقتی صبح از خواب بیدار شدم از خوابم خنده ام گرفته بود.

فرداش که با پدرم داشتم میرفت جایی و سوار ماشینش بودم.دقیقا روی اون پل .یکدفعه بابام گفت میخوام یک موتور حرفه ای بخرم و از این حرف ها.حالا شوخی یا غیر شوخیش را نمیدونم
    برای خودم جالب بود که دلیل علمی یا روانشناسانه و یا فلسفی این اتفاق چی میتونه باشه.
    خواهشا نظر های ماورایی و مذهبی ندید.
    البته یک تئوری هم شنیدم که این اتفاقات تصادفی هست.و به خاطر دفعات زیاد رویا در زندگی هست.
    ولی برای اولین بار در 26 سال زندگیم خواب ببینم سوار موتورم و واخرین باری که در زندگیم موتور سوار شده بودم 2 سال پیش بود .
    و بعدش دقیقا فرداش پدرم برای اولین بار با من حرف از موتور بزنه.قانع کننده نیست که تصادفی باشه.
    من به شخصه مذهبی نیستم.ولی فرض کنید که بخواهید کسی که مذهبی هست و همچنین خوابی دیده را راضی کنید که همه چی بر پایه فیزیک و ماده هست .
    دانشمندان و فیلسوفان چه استدلالی خواهند داشت.
    ایا از نظر علمی روی همچنین قضیه هایی تحقیق شده؟؟
    با سلام.
    دوست عزیز شاید مسئله خواب با این مسئله ای که الان عرض میکنم تفاوت داشته باشه.
    اما گاها پیش میاد که در محیطی قرار میگیرید که احساس میکنید قبلا اونجا بودید و یا براتون خیلی اشناست...
    یا مثلا میخواید در رو باز کنید میبینید شخصی وارد شد که انگار قبلا دیده بودید ...
    این پدیده دژاوو نام داره و از لحاظ علمی کاملا حل شده هست.
    مسئله خواب هم به اعتقاد هیپنوتراپ ها کاملا مسئله حل شده ای هست ... و هیچ گونه بحث مذهبی و سکر عرفانی و ... در خواب نیست .
    پیشنهاد میدم این متن رو بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر انگلیسیتون خوب هست اینجا رو هم بخونید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر با کتابای پروفسور انصاری نیز آشنایی داشته باشید جواب اینگونه سوالات در روند توضیح برخی مطالب در کتاباشون موجوده ( دارای تخصص هیپنوتراپی هستن)
    خیر .
    ولی برای چیزی که حل شده و درک شده هست نیازی نیست ما به نیرو های فوق طبیعی و.. متوسل شیم.
    یه سری سوالاتی میپرسید که نمیشه با این گونه سوالات کسی رو محکوم کرد! ... ماهیت این گونه سوالات مثل این هست که من بگم مگه میشه شما غذا نخوری ؟ ! ( این گونه سوالات با چنین ماهیتی نمیتونن ادله ای برای رد و نفی یه فرضیه باشند ) چون جواب بدیهی دارند .یعنی نیاز به اقامه برهان برای تایید یا ردشون نیست !
    و اما من باید سوالم رو از حالت عام در بیارم ... مثلا بگم انسان قادر هست خواب رو درک کنه ؟ : حتی دکترای خودمون هم هیچ دلیل مذهبی مثل رویای صادقه و ... براش نمیارن ! . مگر دکترای حوزه علمیه .
    Last edited by مُعین; 14-09-2014 at 13:54.

18. 5 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •