با توجه به مواردی که گفتین honor 3c رو پیشنهاد میدم. دو سیمکارته هس. 2گیگ رم داره. فقط حافظش کمه (8گیگ) که قابل افزایشه
با توجه به مواردی که گفتین honor 3c رو پیشنهاد میدم. دو سیمکارته هس. 2گیگ رم داره. فقط حافظش کمه (8گیگ) که قابل افزایشه
این گوشی Honor 3c از نظر سخت افزاری زیاد قوی نیست ظاهرا!!! بعد میگن 3G رو تو ایران ساپورت نمیکنه فقط توی چین ساپورت میکنه!!!!!!!!! این که خیلی بده!
CPU گوشی Honor 3c جند هسته ای هست؟؟
جواب کار منو میده به نظرتون؟؟؟
فک کنم تو این رنج قیمت Xperia SP بهتر باشه !!!!نظرتون چیه ؟؟
Last edited by s1na; 12-09-2014 at 13:14.
حالا تا 750 یا 800 هم میتونم بدم ولی ی گوشی با مشخصات خوب میخوام![]()
هوآوی آنر ۳ ایکس یا جی ۷۵۰ تو این رنج پیشنهاد می شه. صفحه نمایش بزرگ (پنج و نیم اینچی) رم خوب، صفحه نمایش با کیفیت.
فکر نمیکنی Honor 3x با G750 یکی هستن ؟؟
بعد فکر کنم قیمت Honor 3x نهصدو خرده ای هستاا !!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما یه بار با htc کار کنید دیگه سراغ سونی و برندهای دیگه نخواهید رفت کیفیت htc یه سرو گردن از بقیه البته به جز اپل بالاترهمن تو بازار موبایل کار میکردم و دل روده همه گوشیا رو از نزدیک در آوردم تا باگوشی کار نکنید نمیتونید کیفیتش رو حس کنید.سونی هواوی سامسونگ و امثال اینا بعد از مدتی سرعتشون افت میکنه و باید با ضرر رد کنی بریخودم زد داشتم اولش خوب بود بعد ۶،۷ ماه با اینکه همش برنامه های اورجینال میریختم روش هنگ میکرداما تو htc ازین خبرا نیست. خیالت از بابت desire 500 راحت نسبت به قیمتش عالی و بی رقیبه. سعی کن تک سیم نسخه تایوانش رو بخری. در مورد باطری هم اگه بازی و وب گردی و تماس و کارهای ترکیبی انجام بدی یه روز کامل شارژ نگه میداره. زیاد در گیر باطری نشو سازنده ها یه چیزی میدونن باطری رو به تناسب با اجزای گوشی میذارن رو گوشی مثلا اکثر گوشی های 4.3 اینچی 1800 میلی آمپر هستند و گوشی هایی با پرفومنس و صفحه نمایش با کیفیت تر و اندازه بزرگتر باطری های بزرگتری دارند اما در عمل تفاوت زیادی با گوشی های کوچیکتر ندارند و همونقدر شارژ نگه میدارن. مگه اینکه صفحه نمایش بی کیفیت با روشنایی کم یا پردازنده ضعیف داشته باشن اونموقع خب مشخصه باطری بیشتری نگه میدارن...بازم میگم اول با مدلهای مختلف از برندهای مختلف تو این رنج قیمتی که میخوای کار کن بعد به حرفم میرسی.دیزایر 500 تو عمل از همشون بهترهحداقل من یه سال دارمش مشکلی ازش ندیدم.موفق باشی
درسته دوست عزیز این دو یکیه و غرض بنده هم معرفی هر دو نام گوشی بوده. قیمت هم الان تو سایت موبایل آی آر دیدم ۸۱۰ تومن بود.
فرمایشات شما صحیح ولی فکر نمیکینی مشخصات Honor 3c ی سر و گردن بالاتر از Htc Desire 500 j و تازه 100 تومن گرونترم هست و در واقع داره پول مارکشو میگیره !!!!!!!!!!!!!!
در واقع داره پول کیفیتش رو میگیره. همه چیز که رو کاغذ معلوم نمیشه اون عمکرد گوشیه که مهمه انتخاب باشماست. هدف من راهنمایی بود. موفق باشید.
Last edited by Super...Star; 13-09-2014 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)