هر سال ک صبر کنم یکی جدیدش میاد بازار و همیشه باید صبر کرد![]()
از برند لنوو راضی نیستید ؟!
y50 ؟
هر سال ک صبر کنم یکی جدیدش میاد بازار و همیشه باید صبر کرد![]()
از برند لنوو راضی نیستید ؟!
y50 ؟
n550jv لپ تاپ خوبیه فقط تاچ نبود بهتر میشد !
چه مشکلی باهاش دارید ؟
4 گیگ در آینده به درد میخوره دیگه !؟
لنوو y50 آمارش خوبه ! ولی کسی و نمیدونم کار کرده راضی هست یا نه !
رم بالای گرافیک بیشتر به درد بازی های سه بعدی با رزولیشن بالا میخوره و درحال حاضر قدرت کارت ها اونقدری نیست که بتونن همه بازی های سه بعدی و رزولیشن بالا رو همین الان انجام بدن چه برسه به سه سال دیگه.به نظرم همون گرافیک ۲ بهتر و بصرفه تره.
مرسی بابت نظرتون !
از لنوو چی میدونید ؟ از دوستانتون استفاده کردن ؟!
سلام
لپتاپ لنوو واقعا عالی هستش
lenovo y5070-bاگه بیاد تو بازار واقعا عالیه که نکات مثبت ومنفیش اینا هستن:
1.گرافیک قول که بیشترین بازده رو روی همین لپتاپ داشته
2.طراحی باریک وزیبا
3.سیستم خنک کننده عالی
4.سخت افزار فوق العاده
5.وزن کم
نقاط ضعفش:
1.کیفیت ساختش نسبت به رقبای خود یه کم پایین تره ولی انچنان مشهود نیست
2صفحه نمایشش یه کم تو زاویه های تند بد عمل میکنه
3.دریوا نوریش جداست و حمل ونقلش یه کم سخته
تو این رنج قیمت با این سخت افزار عالیه و اگر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشت نمیاد بهترین گزینه انتخاب lenovoهستش
به نظر من کارت گرافیک 4gb بسیار عالیه واگر خواستید برای اجرای بازی لپتاپ رو به یه مانیتور2k(یا4K) وصل کنید حتما لازم میشه
همچنین برای دیدن فیلم های 4k به یه گرافیک با ظرفیت رم بالا نیاز میشه
دوست عزیز این مدل روی فول اج دی که بزاری واچ داگ کنی لگ داره اون موقع شما میگی 4k???
ا
اصلا از اين لپ تاپ راضي نيستم مشكل وايرلسش شديدا رو اعصابه بعضي وقتا بدون هيچ دليلي هنگ ميكنه و تقريبا مطمئنم كه به وايرلس مربوطه. شبكه استيبل نيست مرتب قطعو وصل ميشه يا ليميتد ميشه
بعضي وقتا دلم مي خواد بكوبمش به ديوار شرشو كم كنم. غير از ظاهر زيبا هيچيش درست و حسابي نيست... من برنامه نويسي ميكنم حالا در نظر بگير ساعتها وقت گذاشتي براي نوشتن برنامه و به خاطر شرايط خاص هنوز برنامه رو ذخيره نكردي كه يهو ميبيني سيستم بدون هيچ پيغام و دليلي هنگ گرده! حداقل BSOD هم نميشه كه ببيني كدوم قطعه مشكل داشته كاملا فريز ميشه! ولي معمولا وقتي به وايرلس وصله اينجوري ميشه
در ضمن فقط ميتوني ويندوز 8 64 بيتي روش نصب كني... به جرات ميگم از صفحه تاچش فقط چند روز اول استفاده كردم اصلا صفحه تاچ واسه لپ تاپ يه چيز احمقانست. موسش خوب كار نميكنه. صداش در حد تبليغاتي كه براش شده كيفيت نداره.
در مورد سرعت كپي هم افتضاحه يه مدت به فكرم رسيد كه از كارت گرافيكش براي ماينينگ استفاده كنم كه ديدم در حد يك كارت گرافيك معمولي بازدهي داره و از همه بدتر حتي يك گيم معمولي نه چندان جديد - كانتر سورس - رو با نوسان لگ شديد اجرا ميكنه تو بعضي مپها fps به زير 80 ميرسه كه اين براي لپتاپي با اين قيمت و مشخصات يعني فاجعه
تازگيا بعد از تقريبا 1 ماه سي دي درايوش هم از كار افتاده! ديگه هيچ استفاده اي جز خراب كردن اعصاب نداره!
يه لپتاپ HP قديمي دارم كه مثل ساعت كار ميكنه 24 ساعته روشنه و شده 2 ماه خاموش نشده بدون اينكه هنگ كنه! نميدونم HP چرا تو ايران كمرنگ شده...
ولي مطمئنا ديگه سراغ برند asus نميرم. اولين و آخرين بارم بود. فعلا msi , lenovo قابل اعتمادن ولي ظاهر چندان جذابي ندارن...
Last edited by BestDev; 10-09-2014 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)