مرسی عزیزه دلم.
فقط عشق است بازیه بی عکس!!!!
مرسی عزیزه دلم.
فقط عشق است بازیه بی عکس!!!!
نوشته شده توسط ali_j98
خیلی باحال بود
ولی اینو بگم واقعا برای من یکی تا حالا مفید ترین پستها پستهای شما بوده واقعا ممنون موفق باشی ادامه بده
نوشته شده توسط siavashh
شما لطف داری.
البته دوستان اگه ببینید این تاپیکو من چند وقت پیش زدم ولی چون بازیام عکس نداشت و استقبال نشد منم بی خیال شدم.
موفق باشی.
یا علی.
آقا ادامه بدهنوشته شده توسط ali_j98
منم بازی جاوا زیاد دارم اگه بشه با همکاریه هم یه تاپیک مخصوص بازیای جاوا بزنیم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
جناب boob نمي خوام توهين كنم ولي باز ما بلديم حرف بزنيم شما كه همون رو هم انجام نميدي(رجوع شود به تعداد پستهات)
اولا لطف موضوع تاپيكو به انحراف نكشيد دوست عزيزنوشته شده توسط NINTENDO_DS
بچه ها هر كسي هم كه بيشتر پست بده هنر نيست.شما به تاريخ عضويت خودت و اون يه نگاهي بنداز.
از شما با اين همه پست بعيده.
Last edited by ali_j98; 17-09-2006 at 14:11.
جاي تاسفه
چرا اينقدر بچه هاي انجمن موبايل با همديگه مشكل دارن؟
چرا كم كم همه تاپيك ها از بحث اصلي خارج ميشن و ...
يه نظر من يك مقداري مشكل مديريتي وجود داره
اگه به طور مثال براي انجمن موبايل قانوني وضع ميشد كه دوستان رو موظف ميكرد براي بازيها حتما اسكرين شات هم قرار بدن( مثل اكثر فروم هاي خارجي) ديگه مطمئنن شاهد اين بحث ها نبوديم.
به نظر من اين همه افرادي كه دنبال بازي ميگردن اين حق رو دارن كه با محيط بازي آشنا بشن و اگه مطابق ميلشون بود اونو دانلود و نصب كنند. به هر حال صليقه ها خيلي متفاوته و ممكنه بازي اي كه از نظر علي جان فوق العاده مياد از نظر يك نفر ديگه اصلا ارزش بازي كردن رو نداشته باشه.
منم بازي زياد دارم وي نميدونم تا حالا چه بازي هايي اينجا گذاشتن كه ما ديگه نذاريم.نوشته شده توسط siavashh
مگه اينكه از صفر شروع كنيم.
اينم تصويري از محيط بازي دوم . منم از همه عذر مي خوام.
ديگه بازي بدون عكس نميزارم.
![]()
اينم يه بازي بابت عذر خواهي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
علی جان دستت درد نکنه...خيلی ممنون
بچه ها بيان خواهشاً يکمی باهم مهربون تر باشيم
يکی يه چيزی ميگه اون يکی ميخواد جوابش رو بده همينجوری ادامه پيدا ميکنه تا....
از اين به بعد بخاطر اينکه اينجور مشکلات پيش نياد از دوستان خواهش ميکنم که از بازی هاشون عکس هم بذارن.
ولی واقعاً ارزش نداشت بخاطر يک عکس باهم مجادله کنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)