میگم من چیزی رو هاردم ندارم و راحت تره که فرمتش کنم
من الآن برنامه system rescue cd رو از توی بوت اجرا کردم میشه راهنمایی کنید چجوری هاردمو فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم؟
مرسی
میگم من چیزی رو هاردم ندارم و راحت تره که فرمتش کنم
من الآن برنامه system rescue cd رو از توی بوت اجرا کردم میشه راهنمایی کنید چجوری هاردمو فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم؟
مرسی
من با این نرم افزار کار نکردم ولی میتونید با نرم افزارهای مدیریت پارتینش کل پارتیشن ها رو فرمت کنید به صورت بوتیبل
نرم افزار hdd low level format tooks داخل hiren boot cd است با این هم میتونید هارد رو فرمت سطح پایین بکنید
سلام
آره فرمتش کردم درست شد برا چند روز ولی دوباره شروع کرده به هنگ کردن دوباره فکر کنم ویروس بوده![]()
اگه هنگ میکنه واسه بد سکتور هستش!
فرمت عادی کردیدش؟یا لو لول فرمت؟
مشکل بدسکتور باعث میشه فایل ها خراب بشن؟
فرمت که کردم درست شد تا یه هفته تا این که اطلاعاتی که از قبل فرمت برداشته بودمو ریختم روش دوباره شروع کرد به هنگ کردن
بابرنامه system rescue هاردمو کامل فرمت کردم تا درست شد چند روز خوب بود تا دوباره یه بازی دیگه نصب کردم (رو هاردم بود وقتی هنگ میکرد کپیش کرده بودم رو فلش)
ومثل قبل دایوو نشناخت و هنگ میکرد بعد با system restore برگردوندم به قبل نصب برنامه تا درست شد درایو ولی بازم هنگ میکنه و فیلم هایی که داشتمو خراب کرده وسط فیلم گیر میکنه و کپی نمیشن
بد سكتوري هارد مثل زماني هست كه cdخش داره
ممكنه اؤن تيكه از هارد كه بازي را كپي ميكنيد بد سكتور باشع و هد ميافته روش و سيستم هنگ ميكنه
سلام
بله دقیقا_همون طور ک دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن، بد سكتوري هارد مثل زماني هست كه cdخش داره!
اگه تهران هستید و تمایل داشتید بیارید یه نگاه بهش بندازم!ان شا ا... بتونم درستش کنم!
![]()
آره احتمالا مشکلم بدسکتوره حالا راه حلش چیه؟
من اصفهان زندگی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)