اگر فقط تو اينترنت restart ميشه حتما يه برنامه ويروسي داري ولي اگر در مواقع ديگر اين اتفاق افتاد يک احتمال قوي هست که power مشکل داشته باشه.power رو با يک پاور ديگه تعويض کن ببين جواب ميده يا نه؟
اگر فقط تو اينترنت restart ميشه حتما يه برنامه ويروسي داري ولي اگر در مواقع ديگر اين اتفاق افتاد يک احتمال قوي هست که power مشکل داشته باشه.power رو با يک پاور ديگه تعويض کن ببين جواب ميده يا نه؟
اگه به خاطر داغ شدن سيستم رى استارت كنه ، وقتى ويندوز بالا مياد ديگه error نميده ؛ تورنادو عزيز !نوشته شده توسط tornado2800
![]()
منم حدس مى زنم مشكل سخت افزارى پيدا كردى . پيشنهاد مى كنم خودت باهاش زياد بازى نكنى و اگه به يه كاربلدتر از خودت نشون بدى بهتر باشه!نوشته شده توسط mdchicho
![]()
من 3 4 روز پيش windows ام رو عوض کردم و ديگه kaspersky نصب نکردم فعلاً تا الان که ديگه اين مشکل پيش نيومده
پس احتمالا شما kaspersky رو با يك Firewall با هم نصب مي كردين درسته ؟چون اگر دو تا آنتي ويروس با هم نصب بشن از اين قبيل مشكلات پيش مي آد.
دوست عزیز گاهی این اتفاق میتواند از رم دستگاه نیز باشد هفته گذشته یک کامپیوتر برای من آوردند که همین مشکل را هم داشت و با کلی کلنجار تعویض ویندوز - C.P.U - Power و غیره که با تعویض رم مشکل حل شد.
نه من فقط از kaspersky استفاده می کردم در ضمن قبلا از bit defender وzonealarm با هم استفاده می کردم این مشکل برام پیش نیمده بودنوشته شده توسط mdchicho
من هم چندين وقت هست همين مشكل را دارم ولي سيستم من ويروس ندارد چون با ناد32 و مك آفي و نورتون به روز شده امتحان شده است .
از نظر سخت افزاري هم هيچ مشكلي ندارد چرا كه تا كنون 3 مرتبه توسط متخصص اين كار بررسي شده است .
لطفاَ راهنمايي كنيد .
با عرض سلام خدمت همه دوستان
متأسفانه برای من هم عین این خطا اتفاق می افته ولی من چه در اینترنت باشم یا نباشم این اتفاق می افته و این رو هم بگم از وقتی ویندوزم رو اکتیو کردم و برنامه هاش رو از اینترنت دانلود کردم این اتفاق همیشه می افته البته بعد از 2 یا 3 مرتبه که ریست می شه دفعه بعدی تا وقتی خاموش نشه سیستم مثل گذشته بدون مشکل جواب میده
لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم.
.
مشکل من فایروال کسپر بود و من فقط از آنتی ویروسش استفاده میکنم شما بهتره دقت کنی در چه مواقعی این اتفاق میوفته منظورم اینه که باید ببنی در هنگام استفاده از برنامه خاصی اینجوری میشه یا نه
اینطور که من فهمیدم این مشکل به خاطر ناسازگاری دو برنامه باهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)