تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: یه مشکل با کامپیوتر(restartشدن خود به خود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر فقط تو اينترنت restart ميشه حتما يه برنامه ويروسي داري ولي اگر در مواقع ديگر اين اتفاق افتاد يک احتمال قوي هست که power مشکل داشته باشه.power رو با يک پاور ديگه تعويض کن ببين جواب ميده يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه snow chem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اونجائى كه مردمش هنوز خدا رو فراموش نكردن!

1

نقل قول نوشته شده توسط tornado2800
    دلیلش اول برو فن سی پی رو چک کن ! بعدشم نرم افزاری رو
    اگه به خاطر داغ شدن سيستم رى استارت كنه ، وقتى ويندوز بالا مياد ديگه error نميده ؛ تورنادو عزيز !

اگه نباشه جاش خالی می مونه snow chem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اونجائى كه مردمش هنوز خدا رو فراموش نكردن!

1

نقل قول نوشته شده توسط mdchicho
    دوست عزيز شايد مشكل سخت افزاري باشه يعني ممكنه كه يكي از سخت افزارها باعث اين ميشن.
    منم حدس مى زنم مشكل سخت افزارى پيدا كردى . پيشنهاد مى كنم خودت باهاش زياد بازى نكنى و اگه به يه كاربلدتر از خودت نشون بدى بهتر باشه!

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من 3 4 روز پيش windows ام رو عوض کردم و ديگه kaspersky نصب نکردم فعلاً تا الان که ديگه اين مشکل پيش نيومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdchicho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پس احتمالا شما kaspersky رو با يك Firewall با هم نصب مي كردين درسته ؟چون اگر دو تا آنتي ويروس با هم نصب بشن از اين قبيل مشكلات پيش مي آد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض تعویض رم

دوست عزیز گاهی این اتفاق میتواند از رم دستگاه نیز باشد هفته گذشته یک کامپیوتر برای من آوردند که همین مشکل را هم داشت و با کلی کلنجار تعویض ویندوز - C.P.U - Power و غیره که با تعویض رم مشکل حل شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mdchicho
    پس احتمالا شما kaspersky رو با يك Firewall با هم نصب مي كردين درسته ؟چون اگر دو تا آنتي ويروس با هم نصب بشن از اين قبيل مشكلات پيش مي آد.
    نه من فقط از kaspersky استفاده می کردم در ضمن قبلا از bit defender وzonealarm با هم استفاده می کردم این مشکل برام پیش نیمده بود

داره خودمونی میشه p30vahid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم چندين وقت هست همين مشكل را دارم ولي سيستم من ويروس ندارد چون با ناد32 و مك آفي و نورتون به روز شده امتحان شده است .
    از نظر سخت افزاري هم هيچ مشكلي ندارد چرا كه تا كنون 3 مرتبه توسط متخصص اين كار بررسي شده است .
    لطفاَ راهنمايي كنيد .

داره خودمونی میشه topoly77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    من الان يه 2 هفته اي هست کامپيوترم خود به خود restart ميشه و وقتی windows دوباره بالا مياد اين پيغام ظاهر ميشه

درضمن من خودم يه سری به computer management =>event viewer=>system زدم و شرح کامل errorها رو پيدا کردم که به صورت زير هست

اينم اضافه کنم که اين اتفاق ها موقع اجرای برنامهٔ خاصی نبوده ولی اشترکش اينه که هميشه تو اينترنت بودم در ضمن من از kaspersky internet security استفاده ميکنم يعنی سيستمم ويروسی نيست ولی ميشه گفت از وقتی kaspersky internet security رو نصب کردم اين اتفاقات ميفته حالا اگه کسی ميتونه کمکم کنه
    با تشکر
    با عرض سلام خدمت همه دوستان

متأسفانه برای من هم عین این خطا اتفاق می افته ولی من چه در اینترنت باشم یا نباشم این اتفاق می افته و این رو هم بگم از وقتی ویندوزم رو اکتیو کردم و برنامه هاش رو از اینترنت دانلود کردم این اتفاق همیشه می افته البته بعد از 2 یا 3 مرتبه که ریست می شه دفعه بعدی تا وقتی خاموش نشه سیستم مثل گذشته بدون مشکل جواب میده

لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم.

.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان

متأسفانه برای من هم عین این خطا اتفاق می افته ولی من چه در اینترنت باشم یا نباشم این اتفاق می افته و این رو هم بگم از وقتی ویندوزم رو اکتیو کردم و برنامه هاش رو از اینترنت دانلود کردم این اتفاق همیشه می افته البته بعد از 2 یا 3 مرتبه که ریست می شه دفعه بعدی تا وقتی خاموش نشه سیستم مثل گذشته بدون مشکل جواب میده

لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم.

.
    مشکل من فایروال کسپر بود و من فقط از آنتی ویروسش استفاده میکنم شما بهتره دقت کنی در چه مواقعی این اتفاق میوفته منظورم اینه که باید ببنی در هنگام استفاده از برنامه خاصی اینجوری میشه یا نه
    اینطور که من فهمیدم این مشکل به خاطر ناسازگاری دو برنامه باهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •