خب یوزرت زیاده . فایل های هیدن و سیستم رو قابلیت نمایش بزارید . بعد فولدر هارو چک کنید ببینید کدوماشون زیاد هستن.
اونایی که زیاد بودن لیستشونو اینجا بزارید تا بگم کدومو حذف کنید.
خب یوزرت زیاده . فایل های هیدن و سیستم رو قابلیت نمایش بزارید . بعد فولدر هارو چک کنید ببینید کدوماشون زیاد هستن.
اونایی که زیاد بودن لیستشونو اینجا بزارید تا بگم کدومو حذف کنید.
من هر چی میگردم فایل مخفی بزرگی نمیبینم یعنی اصلا فایل های هیدن زیادی پیدا نمیشن
با این نرم افزار که دادید چکار کنم انالیزش که کردم
گرینه های مربوط به hidden دوتاست طبق عکس باید دوتاشو بزنید.
اگرم ویندوز سون هست . بقل همون گزینه hidden files گزینه show system files (یه چیز تو این شکله ) باید باشه .
به هرحال تو هر ویندوزی دوتا گزینه مربوط به فایل های هیدن هست.
اگرم باز پیدا نکردی بگید تا ادرس کامل فولدر هارو اینجا بزارم.
ویندوزتون و حجم درایو سی هم یگید.
ببینید جلوی 1(در عکس )چند مگابایت نوشته؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کلید ویندوز +R را بزنید و تایپ کنید %temp% و ok را بزنید ؛ حالا این پوشه را خالی کنید.(خود پوشه را پاک نکنید و اگر فایلی پاک نشد اصرار نکنید)
توجه داشته باشید که در هر صورت هنگام استفاده از نرم افزارها چند مگابایت از فضای درایو C کم می شود و طبیعی است.
یحتمل مشکل از فایل های pagefile و hibernite هست.غیر فعالشون کن ۱۵ ۱۶ گیگ آزاد میشه.
ویندوز من 8.1 هست قبلا فولدر هام به همون شکلی بود که تو عکس نمایش دادید اما الان اینجوری نیست و هر چی گشتم نتونستم فولدرم رو به اون شکل در بیارم تا گزینه ها در اختیارم باشه
فولدر ویندوزم 87 گیگ هست که الان با تغییرات به 14.4 رسیده (از دیروز تا به الان 200 مگ بازم کم شد)
حجمی که در قسمت شماره 1 نوشته شده 7962 مگ هست( تو عکس که بود!)
میشه بگید که pagefile و hibernite کجا هستند بعد حذفشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
با تنظیماتی هم که گفتین انجام شد و حجمش بالاتر رفت نزدیک 8100 مگ
اینم عکسش
![]()
تیک موارد قرمز رنگ را در هر دو عکس بردارید و run cleaner را بزنید.(اگر فایل مهمی در recycle bin دارید هم آن را بردارید.)(اصولا اگر می خواهید چیز خاصی پاک نشود تیک آن را بردارید)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه سوال من تیک بعضی ها رو نزدم مثل site preference اینا رو بزارم که قبلا نگذاشتم؟
نیازی نیست.
در عکس اول من همه تیکها را زدم که نیازی نیست.اگر به تاریخچه مرورگرها نیازی ندارید و یا پسورد ها را بلد هستید می توانید تیک انها را هم بزنید.(موارد قرمزرنگ)
نرم افزار با تنظیمات پیشفرض اولیه هم به خوبی کار می کند.
فقط دو گزینه آخر را تیک نزنید .(custum files and folders و wipe free space)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)